Recent Posts

  2 pikken in 1 kut neuk me maar

  2 pikken in 1 kut neuk me maar

  .

  Sex in gelderland kinky femke

  Haar tepels waren keihard en bij elke heen en weer gaande beweging kreunde ze luid. Ik ging met mijn tong naar onderen en aangekomen bij haar kut, trok ik haar body-stocking aan de kant om mijn tong tussen haar schaamlippen te kunnen krijgen.

  Ze was kletsnat en ik begon haar met neukachtige bewegingen te beffen. Ze vond het heerlijk en werd zienderogen geiler. Haar kreunen werd luider en ze duwde haar onderlijf telkens tegen me aan om mijn tong dieper in zich te voelen.

  Maar zo kon ze niet blijven staan, want door haar naderend orgasme zou ze haar evenwicht verliezen. Ik duwde haar terug en voorzichtig liet ik haar op de salontafel plaats nemen.

  Ze ging eerst zitten en liet zich toen op haar rug leggen. Ik kroop tussen haar benen, die ze wijd uit elkaar deed en hoog de lucht in staken. Ik trok haar kleding nog verder aan de kant en befte haar nog driftiger. Al snel lag ze te kronkelen en hoe harder ik over haar klit wreef met mijn vingers, des te meer raakte haar lichaam gespannen. Van mijn andere hand stopte ik even een vinger in mijn mond en stak hem daarna voorzichtig in haar kont.

  Ik deed hetzelfde als zij daarstraks en neukte haar darm met mij wijsvinger. Het duurde maar even of ze begon te schokken en met kort stotende ademhaling, die overging in een langgerekte kreun kwam ze klaar.

  Met gesloten ogen bleven ze even liggen en streek nog een paar keer liefkozend over haar eigen tieten. Door het gelik aan haar kut stond mijn pik alweer keihard omhoog en ik wilde niets liever dan dit lekkere wijf neuken. Snel trok ik mijn kleren uit en Mariska deed hetzelfde. Uitnodigend ging ze op de grond liggen en stak haar handen naar me uit. Ik dook in haar armen en begon met haar te vrijen.

  Onze tongen drongen in elkaars mond en ons speeksel vermengde zich met elkaar. Ik betastte haar borsten en om aan te geven dat ze het lekker vond, deed ze haar benen een beetje van elkaar. Ik ging meteen met mijn hand naar haar kruis en bevoelde haar kut uitgebreid. Ik vingerde zowel haar kut als haar kont en als ik vernam dat mijn vingers dropen van haar geil, dan stak ik ze even in mijn mond en likte haar kutsap er van af.

  Mariska zat aan mijn pik te rukken en gleed met de vingers van haar andere hand door mijn bilnaad. Al snel zat ze weer mijn kont te vingeren en ik kreeg nu onvoorstelbaar veel zin om haar te naaien.

  Met mijn knie duwde ik haar dijen nog verder open en behendig leidde zij mijn pik in haar neukgrot. Met een zucht drong ik in haar door en begon in een traag tempo te bewegen.

  Bij elke beweging naar binnen stootte ze een geile kreun uit en hoe sneller ik haar neukte, des te sneller haar kreunen werd. Henk kwam op zijn knieën naast haar hoofd zitten en Mariska opende snel zijn gulp.

  Handig haalde ze zijn pik tevoorschijn en hapte hem op. Ik begon haar nog sneller te naaien en met holle wangen zoog ze de pik van haar man af. Henk pakte haar borsten beet en kneep er behoedzaam in tot ze een tuit-achtige vorm hadden. Liefdevol streelde ze de ballen van haar man en wreef af en toe even over zijn poepgaatje. Dat deed hem zichtbaar goed en hij duwde zijn onderlijf naar beneden om haar vinger in zich te krijgen. Maar Mariska ontweek hem en ging snel weer met zijn ballen aan de gang.

  Ik werd bloedgeil van deze aanblik en ramde nu wild in en uit haar kut. Hard kreunend ving ze elke stoot op en duwde haar bekken omhoog om mijn pik nog dieper naar binnen te krijgen. Opeens kreunde ze keihard van 'jjjjjaaaaaa Ze kneep daarbij haar kutspieren zo hard om mijn snikkel dat ik ook akkuut een zaadlozing kreeg.

  Diep in haar bonkend spoot ik haar kut vol en op dat moment zag ik, dat ze haar middelvinger in één keer over de volle lengte in Henk's reet ramde. Die had het niet meer en diep in haar keel stotend loosde hij zijn kwak op haar tong.

  Mariska had het gevoel één en al zaad te zijn en lag genietend na te schokken. Ik bewoog nog een paar keer in en uit en joeg bij elke beweging naar binnen een dikke straal zaad in haar kut. Henk trok zijn pik terug en bewoog zelf zijn voorhuid heen en weer. Mariska lag met wijd opengesperde muil te wachten en stak smachtend haar tong tegen zijn pisgaatje.

  Sliert na sliert verdween in haar mondholte en gulzig slikte ze alles door. Uiteindelijk raakten we alledrie bevredigd en met een zucht trok ik mijn pik uit haar kut. Toen ik haar bekeek zag ik een dikke klodder zaad in het roze inwendige van haar kut tussen haar schaamlippen glinsteren.

  Ze vingerde het bij zichzelf naar binnen en likte toen genietend haar vinger af. Ik knikte meteen van 'ja' en wilde niets liever dan tussen haar heerlijke billen. Mariska kwam omhoog en ging met haar buik op de salontafel liggen. Henk stapte op en tegen mij zei ze: Ik dook tussen haar heerlijke bollen en trok haar bilhelften uit elkaar. Zodra haar gerimpelde gaatje zichtbaar werd, zette ik mijn tong erop en liet die er over heen flitsen. Ze begon alweer te kronkelen en ik drukte mijn tong zo ver mogelijk naar binnen.

  Henk kwam terug met een pot glijmiddel en Mariska nodigde me uit om voor haar te komen staan. Dat deed ik ook en snel pijpte ze mijn leuter tot op volle oorlogssterkte. Henk smeerde haar aars flink in met glijmiddel en om haar daar vast te laten wennen aan een pik, stak hij telkens zijn middelvinger zo ver mogelijk in haar.

  Mariska werd er bloedgeil van en kreunde geil onder het pijpen. Na een poosje trok ze mijn naar beneden en ik werd op mijn rug op de grond gemanoeuvreerd. Ze kwam van de tafel af en hurkte met haar aars boven mijn keiharde pik. Alleen de gedachte al dat ik dit verrukkelijke teefje in haar hol mocht naaien, deed me al haast klaar komen. Behoedzaam zakte ze naar onderen en stukje bij beetje verdween mijn leuter in haar darm.

  Ik keek naar haar kruis en de aanblik deed het bloed in mijn hoofd bonken. Langzaam begon ze op en neer te wippen en telkens zat ik met mijn pik tot aan de ballen in haar kont.

  Ze vond het zelf ook heerlijk, tenminste aan haar gekreun te horen. Henk had zich ook helemaal uitgekleed en kwam voor haar staan. Meteen nam ze zijn halfstijve pik in haar mond en zoog hem bekwaam in vol ornaat. Henk haalde zijn lul uit haar mond en kroop tussen onze benen in.

  Zijn vrouw ging plat op mij liggen en plette haar tieten tegen mijn borstkas. Ik kreeg een geile tongzoen en onze tongen raakten haast met elkaar in de knoop.

  Mariska ging uit haar bol nu ze twee lullen in haar reet had zitten en deed haar uiterste best om ze zo ver mogelijk naar binnen te krijgen. Het was bijna niet te geloven dat ze dit kon verdragen, maar blijkbaar was haar poepgat van een bijzonder soepel type. Haar aars moest wel tot het uiterste uitgerekt zijn, maar daar had ze totaal geen probleem mee, want ze kraaide het uit van genot. Ik wist niet hoe ik het had en had het ook nooit voor mogelijk gehouden, dat zoiets kon. Maar ik vond het wel erg lekker en naaide driftig in het tempo van Henk mee.

  Toen we de slag goed te pakken hadden, voelde ik hoe Mariska begon te trillen en opeens schokte ze wild heen en weer. Ze kwam ongenadig geil klaar en ik overwoog om te stoppen, hoewel ik zelf ook al een eind op weg naar een nieuw hoogtepunt was.

  Toen werd het me zwart voor de ogen en luid schreeuwend spoot ik met mijn laatste krachten mijn pik in haar leeg. Ze huilde het uit en stootte haar kont zo ver mogelijk naar achteren om ons goed te voelen.

  Terwijl mijn ballen leeg liepen, voelde ik dat Henk ook aan het spuiten was en gezamenlijk vulden we haar ingewanden totdat die overvol waren. Mijn pik dreef in het zaad en langzaam maar zeker trok mijn orgasme voorbij. Mariska gierde het uit en bewoog haast hysterisch heen en weer. Henk stootte nog één keer diep naar binnen en sprietste zijn laatste zaad in haar kont. Toen werden onze pikken slap en volkomen uitgeput gleden we weg uit haar reet. Henk rolde opzij en ik zag dat er wat poep aan mijn pik zat.

  Mariska kwam omhoog en haar kontgat stond nog steeds wagenwijd open. Jouw gratis sex films! Hollandse huisvrouwen krijgt twee pikken in haar kutje tijdens ommetje ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Volgeblaft door 2 pikken op het strand. Extreme sex met twee knapen en een overdaad aan speeltjes. Geil sletje Sylvana krijgt 3 pikken. Twee blondines zonnen naakt en ontmoeten Adonis.

  Oosters sletje krijgt er stevig van langs. Ouwe bofkont krijgt strak jong kutje. Hollandse actrice neukt met fans. Victoria hardcore afgerost door twee flinke snikkels. Wild blondje krijgt er maar geen genoeg van. Paula met 2 pikken in haar mond weer een ervaring rijker. Twee jonge meiden gaan los op elkaars zoete kutje.
  2 pikken in 1 kut neuk me maar

  .