Recent Posts

  Familie sex lesbo negerin

  familie sex lesbo negerin

  ...

  Rijke vrouwen zoeken sex familie sex

  De dildo schoot uit mijn anus en mijn lul storten direct in van de schrik toen Lianne naar het bed kwam lopen en naast mijn ging zitten. Wij zijn echt niet gek glimlachte zij en hebben al en tijdje het vermoeden dat je regelmatig in onze slaapkamer aan het snuffelen ben, ik keek haar ontzet aan en kon niets zeggen.

  Ik wilde van het bed opstaan en weg lopen, nee jij blijf liggen zei ze, wij moeten hier over praten. Ik zag haar naar mij slappe lul kijken, je ben echt goed geschrokken van mij he, ik kan mij daar ook wel wat bij voorstellen hoor zei zij, maar pakte ook mijn lul vast.

  Je heb een mooie lul glimlachte Lianne en kneep er zachtjes in. Daar word ik ook geil van zei Lianne die nog een beetje harder in mijn lul begon te knijpen, het gevolg was dat ik al snel weer een stijve lul had staan, mmm je ben gelukkig ook nog geil lachte zij en boog zich naar voren om vervolgens mijn lul in haar mond te nemen.

  Dit had ik nog nooit meegemaakt, het enigste wat ik tot dan toe had gedaan was, dat ik twee meisjes had gezoend en gevingerd. Mmm je heb een mooie grote lul Olaf mompelde Lianne, je lul smaakt heerlijk. Met haar hand pakte zij ook mijn ballen vast en rolde die er door heen terwijl zij volgens mij steeds zo diep mogelijk mijn lul haar mond in wilde zuigen, ik moest wel soms een stukje in haar keel komen.

  Dit vond ik veel lekkerder als zelf te trekken. Ik durfde verder niets te doen en lag alleen maar te kijken hoe Lianne op mijn lul zoog en langs likte. Ineens stopte zij, ik kleed mij ook uit zei zij, dan mag jij ook met mij spelen.

  Adem benemend lag ik te kijken hoe zij haar bloes uitdeed en haar bh, twee grote tieten met dikke tepels kwam in beeld. Haar tieten en die van mijn biologische moeder had ik al vaak gezien, maar nooit met twee van die dikke grote tepels.

  Haar broek ging uit en haar slipje en toen was ook Lianne helemaal naakt, haar donkere schaamhaar vond ik heel geil om te zien. Ik wilde haar overal wel vastpakken, maar wist niet waar ik moest beginnen. Lianne ging weer tussen mijn benen liggen en begon mijn ballen te likken, om beurten nam zij een bal haar mond in.

  Trek je benen nog eens iets verder op vroeg zij, wat ik gelijk deed, zij duwde mijn billen verder uit elkaar waar even tevoren de dildo nog in mijn anus had gezeten en begon met haar tong over mijn glibberige anus van het glijmiddel te likken.

  Toen zij ook nog eens hard aan mijn lul begon te trekken werd in bijna gek. Mmm een lekker strak kontje heb je zei zij, ik ga klaarkomen hijgde ik, dat is ook de bedoeling zei zij en kwam snel omhoog, begon mij weer diep te pijpen en duwde een vinger mij anus in.

  Toen ik dat voelde en zij mijn anus vingerde kon ik het niet meer houden en kwam volledig in haar mond klaar, alles slikte Lianne door. Het beetje sperma wat langs mijn lul liep likte zij daarna ook helemaal van mijn lul af. Haar vinger bleef diep en strak in mijn kont, dit was het lekkerste orgasme wat ik ooit had gehad.

  Ik vond het geweldig dat zij dit deed, ook dat zij mijn kont bleef vingeren nadat ik was klaar gekomen. Heb je al eens een meisje gelikt vroeg zij toen mijn lul uit haar mond was, nee zei ik, nog nooit. Lianne haalde haar vinger uit mijn anus en kwam omhoog met haar lichaam, met haar benen wijd drukte zij haar geweldige natte kut op mijn gezicht, lik mij daar maar Olaf zei zij.

  Ik moest even adem zien te halen en haar kut haartjes kriebelde op mijn gezicht, maar toen zij dit in de gaten kreeg ging zij iets van mijn gezicht omhoog en kon ik met mijn tong over haar kut likken. Ik weet nog goed dat ik het allemaal heel glibberig vond, niet vies maar ik rook ook een opwindend geurtje wat ik niet kende. Likken nou moedigde zij mij aan, ga maar zo diep mogelijk met je tong in mijn kutje hijgde zij.

  Ik deed mijn tong tussen haar schaamlippen en kon daardoor een stukje haar warme kutje inkomen. Voel je mijn harde knopje tegen je gezicht hijgde zij, ik voelde en proefde alleen maar haar natte kut volgens mij, nee zei ik tussen haar benen vandaag. Dat is mijn kittelaar lachte zij, die is nu super gevoelig en het startknopje van een vrouw, lik daar maar eens over. Ik deed alles wat zij vroeg, en inderdaad toen ik voorzichtig over dit harde knopje likte ging zij helemaal te keer, o ja Olaf zuig mijn geile klit je mond in, doe het maar lekker hard.

  Ik vond haar reactie geweldig geil en durfde nu ook hard op haar harde knopje te zuigen, Lianne raakte zo opgewonden dat zij hard aan haar eigen tepels begon te trekken en gilde dat ik haar klaar moest maken. Ik kreeg bijna geen adem meer om dat zij weer diep op mijn gezicht drukte met haar natte kut, o ja jongen ik ga heel lekker klaarkomen als je zo doorgaat. Ik deed mijn best en er kwam steeds meer vocht uit haar kut mijn mond in, ik slikte mij alles door en weet nu nog dat ik het heerlijk vond.

  Duw twee vingers in mijn kont gilde zij dan kom ik lekker klaar, weer deed ik wat zij vroeg en duwde met niet veel moeite tot mijn verbazing twee van mijn vingers haar reet in.

  Twee minuten later begon Lianne heel geil op mijn gezicht klaar te komen, zij veerde iets op, hijgde dat ik haar reet door moest vingeren en begon straaltjes vocht uit haar natte kut over mijn gezicht uit te spuiten, even schrok ik hiervan maar kon niet meer weg komen tussen haar benen vandaan.

  Ik wist niet dat een vrouw bijna net zo kon spuiten uit haar kut, als een man uit zijn lul. Haar vocht was wel veel dunner, meer waterige dan mijn sperma. Ik kreeg er veel van in mijn mond, maar het meeste van dit warme vele vocht kwam toch in mijn gezicht en haren terecht. Ik heb een spuit kutje hijgde zij, dat gebeurt niet altijd hoor, dan moet ik heel geil zijn zoals nu zei Lianne. Het zal wel dacht ik, ik vond het geweldig om een vrouw zo te zien klaarkomen, wel veel vocht maar ook heel lekker, het smaakte ook niet vies.

  Lianne viel naast mij op haar rug terug op het bed, haar tepels had zij zo hard in geknepen dat deze vuur rood en gezwollen keihard stonden op haar tieten. Dit was lekker Olaf streelde Lianne door mijn haar, ik zal het met je moeder bespreken en kijken hoe het verder gaat in de toekomst. Wat kon ik zeggen, niet veel op dat moment. Het was gebeurt, ik was betrapt en vond het reuze spannend dat Lianne dit met mij had gedaan. Maar jullie zijn toch lesbisch vroeg ik, je kan het ook biseksueel noemen zei Lianne, wij hebben het tot ons 20ste jaar ook wel met jongens gedaan anders had jij er ook niet geweest he lachte zij.

  Ik zal je zeggen dat ik de afgelopen 20 jaar nooit meer een echte mannen lul heb aangeraakt en Jolanda ook niet, maar deze onverwachtse ontmoeting met jou kan daar best wel eens een verandering in brengen binnen onze seksuele relatie.

  Lianne begon met haar hand weer heel lekker over mijn lul te strelen, die gelijk weer reageerde en weer snel stijf stond. Je ken er toch wel veel geile dingen mee doen en genot aan beleven als vrouw lachte zij, moet je zien wat een heerlijke grote lul er weer ongeduldig omhoog staat! Mag ik met je neuken vroeg ik onzeker, nee nu nog niet zei Lianne, ik wil het er eerst met Jolanda over hebben wat er nu gebeurt is, wij hebben daarin geen geheime voor elkaar.

  En als zij het niet wil dan is dit ook eenmalig geweest Olaf, dit bedrukte gelijk een beetje mijn stemming. Lianne zag het aan mij, maak je geen zorgen lachte zij, ik weet bijna zeker dat Jolanda ook wel weer eens een warme harde lul van vlees en bloed in haar kutje zou willen hebben. Het enigste wat mee speel is dat je onze zoon ben en dat dit nooit buiten de muren van ons huis mag komen, er spelen al meer dan 40 jaar een hoop familie verhalen en roddels in dit dorp over jullie familie.

  Ik werd weer goed geil van het zachte strelen waar Lianne onder het praten met mijn lul mee bezig was, zou je mij en je moeder wel eens willen neuken vroeg zij? Ja natuurlijk zei ik, graag zelfs.

  Hallo ik ben Roos, eigenlijk Rosalinde, ik ben inmiddels twintig maar ik denk nog vaak aan de vakantie met mijn ouders en mijn 1 jaar jongere zusje. Ik was toen 16 en zij Het was een vakantie op de camping aan de Franse kust en het leek er op dat het weer vreselijk zou gaan worden daar. Mijn ouders in de bungalowtent en ik met mijn zusje, ze heet Karin, in een klein tentje.

  Het enige voordeel was dat de camping aan het strand lag en ik dus vaak de zee op zocht. Ik lag op mijn handdoek lekker op het strand te zonnen en zag in de verte Karin naar me toe komen. De zon brandde op mijn rug terwijl mijn zusje haar hand naast de mijn legde. Ze had een tas mee met broodjes, drinken, tijdschriften en natuurlijk zonnebrand. Je komt net op tijd Karin ik zou bijna gaan verbranden. Mijn moeder is 39 jaar en ziet er goed uit een heeft cup B Ze heeft wel een beetje hangtieten maar daar geil ik wel op.

  Ze heeft ook een lekkere kont. Ik zelf ben 15 jaar en niet lelijk als zeg ik het zelf. Het was zaterdag avond pap had vriendenweekend. Mijn zusje had kamp en mijn broer was uit. Ik zat al een beetje te geilen toen ze zei dat ze ging douchen.

  Bij de gedachten alleen al dat ik haar naakt zou zien kreeg ik een erectie. Ongeveer twaalf was ik en ik zat in de zesde klas van de lagere school, toen ik begon met me af te trekken. Hoe ik het ontdekte weet ik niet meer. Wel dat ik het ontzettend lekker vond en het zo vaak als maar kon deed. Als ik m'n lul niet gewoon te voorschijn kon halen, masturbeerde ik me door de broek heen. Geil spuiten was er toen nog niet bij, maar dat liet niet lang op zich wachten. Ik weet nog dat ik op een avond wijdbeens in bed met m'n pik lag te spelen toen er tijdens het klaarkomen een straal vocht uit schoot.

  Ondanks dat het lekkerder was dan andere keren, schrok ik me wezenloos. Dacht dat ik iets had stuk gemaakt en naar de dokter zo worden gestuurd, waar ik alles moest opbiechten. Het viel echter allemaal reuze mee.

  Ik voelde de volgende ochtend bij het opstaan geen pijn. En toen ik m'n pik in de hand nam, was het net zo aangenaam als anders. Ik werd snel stijf en begon voorzichtig m'n voorhuid op en neer te halen. Na even trekken kwam het intens lekkere gevoel dat ik de vorige avond ook had gehad opnieuw en daar schoot weer een straal geil over de vloer. Die dag deed ik het wel een keer of tien. Soms spoot ik en soms ook niet. Ik sliep als een blok. Een week later sprak ik er over met Remko.

  Hij was een jaar of drie ouder dan ik en zat op de 'bovenschool', zoals wij dat noemden. In het grote schoolgebouw waren namelijk een lagere school en een MULO gevestigd. De lagere school was op de begane grond te vinden en de MULO op de eerste verdieping, boven dus. Ik legde Remko mijn probleem voor. Hij vertelde me zonder omwegen dat ik me geen zorgen hoefde maken. Ik had het woord nooit eerder gehoord, maar wist precies wat hij ermee bedoelde.

  Ik zal je wat laten zien'. Zonder enige schaamte knoopte hij z'n gulp open en haalde zijn lul uit de broek. De zijne was een aanzienlijk stuk groter en dikker dan die van mij. Met enkele soepele slagen bracht hij z'n lul op sterkte. Kreunend spoot hij vier, vijf stralen jongenszaad in het gras. Hij keek me trots aan en zei: Toen ik mijn zaad eveneens aan de godin van de aarde offerde, klopte hij me kameraadschappelijk op de schouder.

  Remko werd mijn mentor. Regelmatig kwamen we bij elkaar om onszelf of elkaar te masturberen. Want de tweede keer dat we elkaar troffen had Remko al meteen voorgesteld het wel bij mij te willen doen, als ik hem daarna zou laten spuiten. Leergierig als ik was ging ik op zijn voorstel in en kwam geweldig klaar in zijn hand. Toen ik hem daarna - op m'n knieën voor hem zittend - aftrok en de eerste straal me vol in de smoel trof en zijn geil me langs de kin droop, had ik alweer een stijve.

  Bij mij thuis werd er over seks niet gesproken. Mijn voorlichting kwam van Remko. Hij legde me geduldig en uitvoerig uit dat het goed voor je was als je zoveel mogelijk masturbeerde. Het zou je een lekker gevoel geven, als je de hele dag door geil en met een stijve of half stijve pik in je broek rondliep. Je hoefde niet iedere keer als je je pik opwarmde klaar te komen, maar een beetje knul moest toch wel een keer of tien kunnen spuiten, vond hij.

  Erg belangrijk was het dat je véél geil kon spuiten. Meiden zouden gek zijn op veel geil. Als je een keer een heel goede beurt bij een griet wilde maken, dan trok je je een tijd van te voren niet af en spoot je alleen waar zij bij was. En dan kreeg je me toch een kwak! Verder leerde Remko me dat het geil eigenlijk bedoeld was om tijdens het neuken bij een meid in de kut te spuiten.

  Maar je moest daar wel mee oppassen, want als je dat deed kwam je er een volgende keer vaak niet meer op. De meeste meiden waren als de dood, dat ze met jong kwamen te zitten.

  Het meest met Bea'. Ik keek hem verbaasd aan. Bea is zo geil als de pest. Zij is er mee begonnen en ze lust er wel pap van. Maar buiten de deur met andere jongens durft ze niet. Maar Remko legde mijn vraag anders uit. Het bleek een tekening te zijn, waarin ik z'n zus herkende. Haar naakte lichaam was voor mij volkomen nieuw. Maar als het zo was als op de tekening, dan mocht het er zijn.

  Maar zoiets had ik nog nooit van hem gezien. Hij had Bea afgebeeld met een uitdagende blik in de ogen. Haar dijen waren schaamteloos geopend en ze liet haar tietenop de handen rusten. Alsof ze ze aanbood aan de willekeurige toeschouwer. De tekening van Bea en de wetenschap dat Remko zijn pik regelmatig in haar kut stopte maakte me onrustig. De vraag hoe dat zou voelen hield me bezig en ik trok me er vele malen op af.

  Een week later sprak ik Remko weer. Over dat neuken, weet je wel. Ik heb het je in vertrouwen verteld. Maar, wat me bezig houdt Zou ik al kunnen neuken? Remko keek me nog eens nadenkend aan. Oké, als ik je een goeie tip geef, doe je dan ook wat voor mij? Remko knoopte zijn broek open en liet hem samen met z'n onderbroek op de schoenen zakken.

  Doe je bek open! Met trage heupbewegingen begon hij me in m'n bek te naaien. Zijn lul werd harder en harder en nam ook in omvang toe. Ik kokhalsde toen z'n eikel m'n huig raakte. Ik wilde me losrukken, maar Remko hield me stevig vast. Beweeg je hoofd wat meer op en neer.

  Ik liet de pik van Remko zover mogelijk naar binnen glijden en hij maakte kalme heupbewegingen. Rustig en bedaard naaide hij me in de bek. Toen ik stopte, keek ik naar hem op. Ik zag dat z'n ogen weggedraaid waren en zijn lippen krulden. Een diepe kreun ontsnapte hem en z'n pik begon te schokken. Voordat ik er erg in had, voelde ik het geil in m'n strot stromen.

  Opnieuw wilde ik terugtrekken, maar Remko hield me stevig vast. De rest droop uit m'n mondhoeken op m'n overhemd, waar grote natte plekken ontstonden. Ik veegde m'n mond schoon en Remko zei: Dat doe je tot het eind. Als je een geile pik in je bek krijgt, zuig je hem af en je slikt alle geil door. Ik moet je ook alles leren.

  Ze zat achter me in de klas. Het was een wat minder begaafd tiepje. Twee keer was ze blijven zitten, zodat ze twee jaar ouder was dan ik. Opgevallen was ze me nooit, alleen dat ze veel met oudere jongens omging. Ze heeft lekkere grote tietenen een dikke kut.

  Als je haar een pik laat zien, dan is ze verloren. Je hebt al een flinke en je spuit behoorlijk. Daar geilt ze op. Ik zeg je, als je een beetje werk van haar maakt, kun je haar binnen een week aan de kut voelen. Ik heb zelfs m'n geil bij haar in de kut gespoten.

  Dat was verdomde lekker. Bij Bea mag ik dat niet. Die kijkt wel uit! Die werkt in de smederij van Berendsen. Je zegt gewoon dat je haar wilt neuken. Het kost je een pakje sigaretten. Je kunt haar dan naaien waar hij bij is. Voordat je klaarkomt moet je wel je pik uit haar kut halen. Meestal wil hij, dat je geil op haar buik spuit zodat hij kan zien, dat je hem niet bedondert. Laat je het lopen, terwijl je met je pik in haar zit, dan slaat hij je helemaal verrot.

  Maar wil je liever wel in haar kut klaarkomen, dan betaal je hem gewoon twee pakjes sigaretten. Dan mag je net zoveel geil in haar buik pompen als je wilt. Ik begon Els van der Wal met heel andere ogen te zien.

  Ze was flink van stuk met een wat mollig, eigenlijk zeer volwassen lichaam. Inderdaad had ze vrij grote titten. Dat me dat nooit was opgevallen!

  Als ze de klas uitliep draaide ze altijd wat met haar kont. Veel jongens keken haar na. Ik voelde me met haar in de buurt met de dag geiler worden en trok me om de haverklap af.

  Ik durfde haar nog niet te benaderen. Op een dag was ik zo geil, dat ik m'n verlegenheid opzij zette. Onder de rekenles begon ik me te masturberen.

  Dwars door de stof van m'n broek heen. M'n lul werd stijf als nooit tevoren. Als ik de pijp van m'n korte broek even wat optrok, piepte de eikel nat glanzend tevoorschijn. Ik ging zo zitten dat Els de bewegende hand in m'n kruis kon zien en wachtte af wat er zou gebeurde. Ik sliep met mijn broertje op 1 kamer en we hadden eigenlijk geen geheimen voor elkaar.

  Ik was me aan het uitkleden om onder Lees dit incest sexverhaal verder »». Bekijk Broer neukt zusje voor eerst. Gratis Sex Verhalen en Erotische Stories. Familie feesten lopen uit op Orgies. Sex met eigen tiener dochter Sexverhaal gepost door Greeny op do, 29 November, - Greeny's blog Lees verder. Rens keek me indringend aan, benieuwd naar mijn reactie. Met mijn vriendin en haar dochter naar de seksshop Sexverhaal gepost door Greeny op do, 26 Juli, - De nieuwe liefde van mama Sexverhaal gepost door Greeny op do, 21 Juni, - Perverse moeder Sexverhaal gepost door Greeny op za, 17 Maart, - Verleid door mijn eigen zoon Sexverhaal gepost door Greeny op za, 3 Maart, - Eerste incest ervaring Sexverhaal gepost door Greeny op vr, 13 Januari, - Ontmaagd door mijn rijpe moeder Sexverhaal gepost door Greeny op za, 22 Oktober, - Hoe mijn nichtje me ontmaagde Sexverhaal gepost door Greeny op zo, 16 Oktober, - Het kontje van mijn schoonzusje Sexverhaal gepost door Greeny op ma, 19 September, - Heftige seks tussen broer en zusje.

  Sexverhaal gepost door Greeny op zo, 21 Augustus, - Vluggertje met schoonzus Sexverhaal gepost door Greeny op do, 21 Juli, - Met mijn zus en haar vriendin. Sexverhaal gepost door Greeny op za, 4 Juni, - Sex met moeder van oppaskindje. Familiedag met mijn tante. Sexverhaal gepost door Greeny op vr, 22 April, - Eens een ander geluid.

  Sexverhaal gepost door Greeny op ma, 7 Maart, - Trio met mijn schoonzus. Sexverhaal gepost door Greeny op zo, 20 Februari, - Strippoker met moeder en dochter. Sexverhaal gepost door Greeny op za, 19 Februari, - Sexverhaal gepost door Greeny op vr, 1 Oktober, - Twee tiener zusjes vrijen met elkaar. Sexverhaal gepost door Greeny op vr, 18 Juni, - Sexverhaal gepost door Greeny op zo, 22 November, -  familie sex lesbo negerin

  ...  Super grote kut betaalde sex

  • Sexdate hengelo tantra massage weert
  • Spuitende tiener kutjes milf negerin
  • Er werd zacht aangeklopt aan de kamerdeur van Angela en even later werd de deur heel voorzichtig geopend. Na even trekken kwam het intens lekkere gevoel dat ik de vorige avond ook had gehad opnieuw en daar schoot weer een straal geil over de vloer.

  Rimmen film free seks


  Met haar hand pakte zij ook mijn ballen vast en rolde die er door heen terwijl zij volgens mij steeds zo diep mogelijk mijn lul haar mond in wilde zuigen, ik moest wel soms een stukje in haar keel komen. Dit vond ik veel lekkerder als zelf te trekken.

  Ik durfde verder niets te doen en lag alleen maar te kijken hoe Lianne op mijn lul zoog en langs likte. Ineens stopte zij, ik kleed mij ook uit zei zij, dan mag jij ook met mij spelen. Adem benemend lag ik te kijken hoe zij haar bloes uitdeed en haar bh, twee grote tieten met dikke tepels kwam in beeld.

  Haar tieten en die van mijn biologische moeder had ik al vaak gezien, maar nooit met twee van die dikke grote tepels. Haar broek ging uit en haar slipje en toen was ook Lianne helemaal naakt, haar donkere schaamhaar vond ik heel geil om te zien.

  Ik wilde haar overal wel vastpakken, maar wist niet waar ik moest beginnen. Lianne ging weer tussen mijn benen liggen en begon mijn ballen te likken, om beurten nam zij een bal haar mond in. Trek je benen nog eens iets verder op vroeg zij, wat ik gelijk deed, zij duwde mijn billen verder uit elkaar waar even tevoren de dildo nog in mijn anus had gezeten en begon met haar tong over mijn glibberige anus van het glijmiddel te likken. Toen zij ook nog eens hard aan mijn lul begon te trekken werd in bijna gek.

  Mmm een lekker strak kontje heb je zei zij, ik ga klaarkomen hijgde ik, dat is ook de bedoeling zei zij en kwam snel omhoog, begon mij weer diep te pijpen en duwde een vinger mij anus in.

  Toen ik dat voelde en zij mijn anus vingerde kon ik het niet meer houden en kwam volledig in haar mond klaar, alles slikte Lianne door. Het beetje sperma wat langs mijn lul liep likte zij daarna ook helemaal van mijn lul af. Haar vinger bleef diep en strak in mijn kont, dit was het lekkerste orgasme wat ik ooit had gehad.

  Ik vond het geweldig dat zij dit deed, ook dat zij mijn kont bleef vingeren nadat ik was klaar gekomen. Heb je al eens een meisje gelikt vroeg zij toen mijn lul uit haar mond was, nee zei ik, nog nooit. Lianne haalde haar vinger uit mijn anus en kwam omhoog met haar lichaam, met haar benen wijd drukte zij haar geweldige natte kut op mijn gezicht, lik mij daar maar Olaf zei zij.

  Ik moest even adem zien te halen en haar kut haartjes kriebelde op mijn gezicht, maar toen zij dit in de gaten kreeg ging zij iets van mijn gezicht omhoog en kon ik met mijn tong over haar kut likken. Ik weet nog goed dat ik het allemaal heel glibberig vond, niet vies maar ik rook ook een opwindend geurtje wat ik niet kende. Likken nou moedigde zij mij aan, ga maar zo diep mogelijk met je tong in mijn kutje hijgde zij. Ik deed mijn tong tussen haar schaamlippen en kon daardoor een stukje haar warme kutje inkomen.

  Voel je mijn harde knopje tegen je gezicht hijgde zij, ik voelde en proefde alleen maar haar natte kut volgens mij, nee zei ik tussen haar benen vandaag. Dat is mijn kittelaar lachte zij, die is nu super gevoelig en het startknopje van een vrouw, lik daar maar eens over.

  Ik deed alles wat zij vroeg, en inderdaad toen ik voorzichtig over dit harde knopje likte ging zij helemaal te keer, o ja Olaf zuig mijn geile klit je mond in, doe het maar lekker hard. Ik vond haar reactie geweldig geil en durfde nu ook hard op haar harde knopje te zuigen, Lianne raakte zo opgewonden dat zij hard aan haar eigen tepels begon te trekken en gilde dat ik haar klaar moest maken. Ik kreeg bijna geen adem meer om dat zij weer diep op mijn gezicht drukte met haar natte kut, o ja jongen ik ga heel lekker klaarkomen als je zo doorgaat.

  Ik deed mijn best en er kwam steeds meer vocht uit haar kut mijn mond in, ik slikte mij alles door en weet nu nog dat ik het heerlijk vond. Duw twee vingers in mijn kont gilde zij dan kom ik lekker klaar, weer deed ik wat zij vroeg en duwde met niet veel moeite tot mijn verbazing twee van mijn vingers haar reet in. Twee minuten later begon Lianne heel geil op mijn gezicht klaar te komen, zij veerde iets op, hijgde dat ik haar reet door moest vingeren en begon straaltjes vocht uit haar natte kut over mijn gezicht uit te spuiten, even schrok ik hiervan maar kon niet meer weg komen tussen haar benen vandaan.

  Ik wist niet dat een vrouw bijna net zo kon spuiten uit haar kut, als een man uit zijn lul. Haar vocht was wel veel dunner, meer waterige dan mijn sperma. Ik kreeg er veel van in mijn mond, maar het meeste van dit warme vele vocht kwam toch in mijn gezicht en haren terecht. Ik heb een spuit kutje hijgde zij, dat gebeurt niet altijd hoor, dan moet ik heel geil zijn zoals nu zei Lianne.

  Het zal wel dacht ik, ik vond het geweldig om een vrouw zo te zien klaarkomen, wel veel vocht maar ook heel lekker, het smaakte ook niet vies. Lianne viel naast mij op haar rug terug op het bed, haar tepels had zij zo hard in geknepen dat deze vuur rood en gezwollen keihard stonden op haar tieten. Dit was lekker Olaf streelde Lianne door mijn haar, ik zal het met je moeder bespreken en kijken hoe het verder gaat in de toekomst.

  Wat kon ik zeggen, niet veel op dat moment. Het was gebeurt, ik was betrapt en vond het reuze spannend dat Lianne dit met mij had gedaan. Maar jullie zijn toch lesbisch vroeg ik, je kan het ook biseksueel noemen zei Lianne, wij hebben het tot ons 20ste jaar ook wel met jongens gedaan anders had jij er ook niet geweest he lachte zij. Ik zal je zeggen dat ik de afgelopen 20 jaar nooit meer een echte mannen lul heb aangeraakt en Jolanda ook niet, maar deze onverwachtse ontmoeting met jou kan daar best wel eens een verandering in brengen binnen onze seksuele relatie.

  Lianne begon met haar hand weer heel lekker over mijn lul te strelen, die gelijk weer reageerde en weer snel stijf stond. Je ken er toch wel veel geile dingen mee doen en genot aan beleven als vrouw lachte zij, moet je zien wat een heerlijke grote lul er weer ongeduldig omhoog staat! Mag ik met je neuken vroeg ik onzeker, nee nu nog niet zei Lianne, ik wil het er eerst met Jolanda over hebben wat er nu gebeurt is, wij hebben daarin geen geheime voor elkaar.

  En als zij het niet wil dan is dit ook eenmalig geweest Olaf, dit bedrukte gelijk een beetje mijn stemming. Lianne zag het aan mij, maak je geen zorgen lachte zij, ik weet bijna zeker dat Jolanda ook wel weer eens een warme harde lul van vlees en bloed in haar kutje zou willen hebben.

  Het enigste wat mee speel is dat je onze zoon ben en dat dit nooit buiten de muren van ons huis mag komen, er spelen al meer dan 40 jaar een hoop familie verhalen en roddels in dit dorp over jullie familie. Ik werd weer goed geil van het zachte strelen waar Lianne onder het praten met mijn lul mee bezig was, zou je mij en je moeder wel eens willen neuken vroeg zij?

  Ja natuurlijk zei ik, graag zelfs. Lianne gaf mij nog een paar kleine kusjes op mijn eikel en zei toen dat zij moest gaan douchen en terug ging naar hun bloemenwinkel waar mijn moeder aan het werk was.

  Binnenkort praten wij hier met zijn drieën over beloofde zij. Een paar dagen na deze geile gebeurtenis op een vrije zondag was het zover en werd ik in mijn kamertje gevraagd door mijn moeder of ik naar de kamer wilde komen voor een gesprek. Mijn dromen over mijn “moeders” de dagen hiervoor werd werkelijkheid toen ik die zondag na een gesprek met hun, mee genomen werd naar hun slaapkamer.

  Daar werd ik ingewijd op mijn 17de jaar door twee hele geile vrouwen, die ook nog eens dingen met elkaar deden waar ik naar mocht kijken terwijl ik even uit moest rusten om op krachten te komen. Ik schrijf over deze eerste zondag verder in deel 2 en over het jaar wat volgde samen met mijn moeders. Door deze seks lessen kon ik mijn oma ook goed begrijpen toen zij een paar maanden na opa, s overlijden aan mij vertelde in een weekend dat ik bij haar logeerde, dat zij opa zo miste.

  Oma vond mij al een volwassen man geworden op mijn 18de jaar zei zij, en vroeg mij s, nachts bij haar in bed te slapen. Blonde lesbiennes scharen Mollige Duitse vrouw met grote tieten. Twee Mollige Vrouwen met grote natuurlijke tieten spelen met elkaar Dikke zwarte lesbiennes hangen alles eruit Verdwaald tussen het kussen en scharen Lesbiennes met ronde kontjes genieten van scharen Een fat bitch eten Sexy lesbische massage leidt tot meer Intens kutje likken en scharen Oh dames, zijn jullie er klaar voor?

  Amateur lesbiennes scharen erg hard Spelen met een grote meid 1: Plezierige schaar tussen twee lesbiennes Lesbische amateurs spelen Oudere lesbische houdt van jonge dames Levendige dames en lesbische voet aanbidding Brunette BBW met grote tieten hard genomen