Recent Posts

  Hete poes sm opdrachten

  hete poes sm opdrachten

  Sexpartner gezocht deventer erotische massage

  Deze dames waren alle van mening dat mannen er waren voor hun plezier en vermaak, dat hadden ze vaak tijdens het genot van een kopje koffie tegen elkaar gezegd, terwijl ze er grinnikend aan toe voegden hoe geil het was om een man voor je te laten kruipen en hem heerlijk te misbruiken voor je geile doeleinden, kortom de drie dames deelde mijn SM gevoelens, en na enige uitleg over de wensen van mijn geile sm slaafje thuis tijdens een sauna bezoek merkte ik mijn tot genoegen dat er onder de billen van de dames een flinke natte plek van opwindingsvocht op de houten saunabanken was gekomen, ze gingen zonder aarzeling akkoord met het complot tegen manlief, al zouden ze zeker niet toekijken , maar wilden ze deelnemen aan het gebruik van mijn slaafje.

  We beraamden met zijn alle een plan waar Cor beslist geen weet van mocht hebben, het moest een verrassing voor mijn liefje worden waar hij letterlijk en figuurlijk stijl van achterover zou slaan. Na alle winkels van Adam onveilig te hebben gemaakt en een geweldige shop uitspatting, besloten we beladen met tassen naar Jennifer BDSM store op de zeedijk te gaan, dit adres had ik op het internet gevonden.

  Daar aangekomen werden we hartelijk verwelkomt door Jennifer zelf en haar man Charly, Jennifer was gehuld in een strak kort lederen jurkje met daaronder glanzende zwarte kousen en hoge stiletto hakken, ze zag er heerlijk dominant uit, een beetje zoals, Amy Winehouse in haar goede jaren, terwijl Charly een strakke jeans en een strak zwart T-shirt droeg waar duidelijk twee tepelpiercings doorschenen, zijn haar was zwart en strak achterover gekamd, een geile hunk om te zien vonden de dames.

  Na dat Charly ons had geholpen met het uitzoeken van tepelklemmen, zwepen, handboeien, halsband,diverse soorten en maten analplugs en een stalen peniskooi met hangslot inclusief stroomstoot elektrode volgens Jennifer, zeer efficiënt om de penis, en de man in bedwang te houden en vele andere spullen van genot voor het kastijden van de mannelijke geslachtsdelen, werd de koop gesloten onder het genot van een lekker kopje koffie. Jennifer zou zorgen dat de spullen netjes thuis werden afgeleverd op het afgesproken tijdstip.

  We betaalde onze torenhoge rekening met de kredietkaart van Cor hij wilde dit toch graag nietwaar en wilde net vertrekken toen Jennifer vroeg of we misschien uitleg over de producten tijdens een demonstratie les BDSM wilde hebben.

  We dronken gezellig nog een kopje koffie terwijl Jennifer ons vertelde wat we konden verwachten in de SM ruimte, voelde we onze kutjes prikkelend nat worden in onze toch al van transpiratie vochtige slipjes, dit kon wel eens een hele broeierige geile middag worden, en niet alleen door deze warme zomer middag in Adam.

  Na de koffie ging Jennifer ons voor een steile kelder trap af die ons voor een grote middeleeuwse massief ogende kelder deur bracht , die knarsend door haar werd geopend en toegang gaf tot de sfeervol rood schemerig verlichte SM kamer, die met alle SM apparaten langs de grof gemetselde donker grijze muren en de eiken met zwart leder beklede behandel tafel nog het meest leek op een middeleeuwse martelkamer.

  Een naakte slaafse Charly stond met gebogen hoofd en versierd met een halsband,enkel en pols banden en stalen peniskooi, waar zijn pik gezwollen van geiligheid haast uit dreigde te barstte gedwee op ons te wachten.

  Naast de tafel stonden vier donker rode lederen club fauteuils op ons te wachten waarop we het ons gemakkelijk moesten maken van Jennifer. Hij haastte zich snel naar onze voeten, waar hij zich door zijn geboeide handen moeizaam op zijn knieën liet vallen. We trokken giechelend van geile spanning onze schoenen uit en onze vermoeide voeten van het winkelen waren inderdaad bezweet en gaven een lichte muskusachtige geur af, Wat een geil idee dat een slaafse man die ik maar nauwelijks kon, zou zo meteen mijn voeten likken, de voorstelling kon voor mij niet beter beginnen, ik was zijn eerste klant en mijn kutje gloeide en was drijfnat van geil verlangen, Charly kuste en likte mijn voeten alsof het een slagroom ijsje was.

  Oooh wat voelde dat heerlijk aan die mannen tong over mijn vermoeide voetzolen en tussen mijn tenen. De schat van een Jennifer spoorde hen aan om nog vuriger likken door hem met het rijzweepje een regelmatige tik op zijn ballen te geven, terwijl hij moeizaam op zijn knieën met wijd geopende benen en op zijn rug geboeide handen kreunend nu gepassioneerd likte, wat een heerlijke onderdanige positie en dit wilde mijn Cor ook, ik kon haast niet wachten om zijn wens in vervulling te laten komen.

  Hij zou voelen hoe het is om je vrouw te dienen. Nadat de andere Meesteressen dezelfde voet behandeling als ik hadden gekregen, en Charly diverse stroomstoten om zijn geile pik in bedwang te houden, demonstreerde Jennifer de zwepen, tepelklemmen, anale pluggen en andere SM gadgets die we hadden aangeschaft op de arme hi hi Charly waarbij we zelf ook het een en ander mochten proberen, wat een heerlijk geil gevoel gaf dat als je zoveel macht had over een man beaamde we alle vijf en wat waren we opgewonden geraakt van de sessie.

  We namen met een dikke kus afscheid van Jennifer en gaven Charly speelse klap op zijn billen en een kus op zijn wang en bedankte de twee schatten hartelijk voor de geile middag met de belofte dat we als mijn Cor gedresseerd! Daarna namen we vermoeid en voldaan van alle avonturen de trein terug naar huis…. De lieve Cor had namelijk elke avond de smoes dat hij nog even achter de computer wat werk voor de zaak ging doen terwijl in de browser geschiedenis van zijn computer zag dat hij alleen maar naar filmpjes en plaatjes van femdom sites had gekeken, dus besloot ik hem hiermee te betrappen.

  Op woensdagavond sloop ik heimelijk op kousenvoeten de trap op naar de zolderkamer waar zijn bureau stond en opende als een dief in de nacht de deur op een kier en loerde ik stiekem om de hoek. Wat ik op het beeldscherm zag was zeker geen spreadsheet maar een man die een vrouw aan het bevredigen was met een aan zijn mond met een lederen riem bevestigde strapon dildo met ball gag terwijl de arme man zijn ballen gevangen zaten in een ballstretcher waar de vrouw een touw aan had bevestigd wat tussen zijn billen via zijn rug in de hand van de vrouw eindigde en waar ze, zo zag ik op het filmpje felle rukken aan gaf terwijl de zwarte dildo hard tussen de van kutvocht glimmende schaamlippen in haar neukgrotje pompte.

  Ik hoorde ondanks het zachte geluid de vrouw kreunen van extase en de man geil en streng toeroepen dat als hij niet beter zijn best deed ze zijn ballen eraf zou rukken. Ik wachtte nog even in de deuropening want ik zag dat manlief zijn stijve pik aan het afrukken was terwijl hij met een rood hoofd alleen maar aandacht had voor het scherm waar ze zo geil bezig waren vond ik zelf ook.

  Hij pakte de broek die achteloos over de stoelleuning hing, en begon deze onhandig hinkend aan te trekken over zijn nog van sperma glinsterende lul. Ik wilde immers niets anders dan dat we beide volledig aan onze trekken kwamen in dit geënsceneerde BDSM -spel. Terwijl ik weer beneden op de bank had plaats genomen en rustig afwachtte tot mijn gekleineerde man weer beneden durfde te komen, hoorde ik hem moeizaam met loden schoenen de trap afkomen en ging hij gedwee naast me op de bank zitten.

  Meteen begon mijn poesje te glibberen en jeuken van geiligheid bij de gedachte dat het geile spel nu echt ging beginnen. Ik genoot van de geile aanblik terwijl hij op zijn knieën zijn en zijn rode ballen achteruit gestoken tussen zijn benen de voer boende, ik liet mijn benen op de tafel rusten, speelde wat met de afstandsbediening, en vroeg mezelf af of ik al weer moest drukken.

  Wat relaxed een slaaf het werk wordt voor je gedaan, en jij kunt genieten en hebt nog een geile aanblik ook. Terwijl hij bezig was met de klusjes die Helen hem had opgedragen, kwamen Connie,mijn stiefmoeder Greta en ik om drie uur precies!

  Hij had zijn riem weer gepakt en na een paar voorzichtige slagen begon hij het met steeds meer kracht te doen. Ze kromp af en toe in elkaar van de pijn maar de pijn veroorzaakte ook genot. Het genot overheerste en toen hij de riem weggooide en haar met zijn handen begon te bewerken kwam ze klaar.

  Terwijl zij klaar kwam verkrampte haar lichaam dusdanig dat ook hij zich niet kon inhouden en spoot haart kutje vol. Hij bleef nog even lekker na stoten in haar en trok toen zijn slapper wordend lid uit haar. Tot haar eigen verbazing gehoorzaamde ze blindelings en haastte zich. Boven aan gekomen wou ze eerst gebruik maken van het toilet maar een woedende stem van Kees gebood haar in de slaapkamer. Timide antwoordde ze “Plassen” met haar ogen naar beneden gewend.

  Een keiharde klap met zijn striemende riem op haar billen volgde, ze kromp in een van de pijn maar nog meer van zijn woorden. Ik bepaal wat er hier gebeurd, ik bepaal wat jij eet, drinkt, wanneer en waar je plast. Ik bepaal wat voor kleding je draagt en vanaf nu af aan ben je naakt wanneer ik thuis ben. Ik wil jouw smerige kutje kunnen bevoelen wanneer ik wil, naar je tieten kijken wanneer ik wil. Jij bent mijn bezit, niets meer en niets minder.

  Als ik je wil neuken dan neuk ik je. Zin of geen zin hebben telt voor jou niet meer. Jij wou zonder mijn toestemming gaan plassen? Dan heb ik een passende straf voor je, als je het me het had gevraagd had ik je misschien toestemming gegeven, ik zeg misschien, omdat ik daarvoor geil genoeg voor wil zijn omdat te willen zien, nu heb ik daar geen zin meer in en zal je moeten wachten. Tot haar verbazing neukte hij haar niet maar hield zijn stijver wordend lid stil in haar. Pas toen ze zijn lul voelde opzwellen en schokken begreep ze wat hij van plan was.

  Het was een lange keiharde straal wat in haar kutje spoot, het was niet vergelijken met zijn klaarkomen in haar. Dit was veel anders, en vele malen heter dan zijn zaad. Het leek wel alsof er een brandende brandweerspuit in haar spoot.

  En alhoewel ze zich nu ontzettend gebruikt voelde en misschien wel juist daardoor en zij ongemakkelijk lag werd ze er geil van. Jezus wat was dat een apart gevoel, zijn hete stralen in haar maakten dat ze gewoon bijna klaarkwam.

  Toen hij haar beval haar mond te openen deed ze dat blindelings, hij trok zijn lul uit haar en alles wat hij in haar had gespoten spoot omhoog de lucht in en kwam op haar terecht. Hij trok haar onderlichaam zo omhoog dat het ook op haar gezicht en in haar geopende mond terecht kwam. Ze was verrast door de smaak ze vond het niet eens vies. Om mijn god wat voelde ze zich gebruikt en wat genoot ze ervan.

  Hij had enkele stralen over en mikte die op haar geopende kutje en klitje. De tweede straal op haar klitje veroorzaakte bij haar een orgasme.

  Toen hij zijn lul voor haar geopende mond hield aarzelde ze geen moment en zoog er aan of haar leven er vanaf hing. Hij pakte haar hardhandig vast en hield haar hoofd stil, het duurde even maar toen voelde ze zijn hete vocht in haar mond stromen en ze dronk het gretig op. Het was niet veel want hij had zich al geleegd in haar kutje en ze voelde een gevoel van spijt dat hij klaar was. Ze bleef echter zuigen tot zijn lid weer volledig stijf was en hij weer begon te kreunen.

  Haar blaas was inmiddels tot het uiterste gespannen en ze kon zich op een gegeven moment niet anders doen dan zicht te concentreren om het niet te laten lopen. Toen ze dit heel voorzichtig aangaf was hij mild voor haar en sloeg haar niet te hard omdat ze iets vroeg.

  Hij stuurde haar naar de logeerkamer en gebood haar daar te wachten. Met samengeknepen benen liep ze daar naar toe en ging daar liggen zoals hij geboden had. Hij liet haar niet lang wachten en schoof 4 kussen onder haar billen.

  Hij nam plaats tussen haar benen en tilde die toen hoog op zodat ze bijna verticaal lag steunend op haar hoofd en nek. Hij ondersteunde haar benen zodat ze zich kon ontspannen en toe hij hardhandig op haar buik drukte kwam het onmiddellijk. Haar hete stralen kwamen op haar eigen lichaam en zelfs op haar gezicht terecht en ze opende automatisch haar mond in een poging zoveel mogelijk op te vangen.

  Tevreden zag ze de geile blik op zijn gezicht toen hij het ingespannen zat te volgen. Dat maakte haar zo trots en geil dat ze zelf zijn lul beetpakte en in haar geile en kletsnatte kutje bracht. Zijn zaad volgde na twee stoten.

  Het logeerbed was klets en kletsnat en ze verhuisden na een korte douche van hem naar de slaapkamer. Hij stond haar niet toe om ook te douchen, ze mocht zich alleen afdrogen. Toen ze de slaapkamer in kwam zag ze dat hij de kussens anders had neergelegd, haar kussens lagen nu bij het voeteinde. Ze bleef naast het bed staan tot hij er in lag en wachtte tot ze toestemming kreeg om in bed te stappen.

  Hij sloeg het dekbed voor haar open en toen ze lag schoof hij zijn zachte lid in haar mond en speelde wat met haar poesje tot ze in slaap vielen. Ze sliep onrustig en lag veel na te denken, het ene moment voelde ze zich euforisch voor het genot wat ze hem had gegeven en zelf had beleefd en het andere moment voelde ze zich tot op het bot vernederd over wat hij met haar deze avond had gedaan. Toen ze tegen de vroege ochtend weer ontwaakte en zijn lid in volle glorie vlak voor haar gezicht zag aarzelde ze geen moment en begon hem voorzichtig te pijpen.

  Vlak voordat hij klaarkwam werd hij wakker en drukte hij zijn gezicht op haar poesje en begon haar te likken. Zijn warme zaad in haar mond vervulde haar met trots, en ze slikte het gretig door.

  Gelukkig bleef hij haar likken en ze voelde een orgasme opkomen. Op het moment dat zij bijna klaarkwam begon zijn lul te schokken en spoot de hete plas haar mond binnen. Ze werd er door verrast maar zoog het gulzig naar binnen. Oo mijn god dacht ze wat is dit geil. Het feit dat hij haar zo gebruikte maakte haar alleen maar geiler. Ze bleef voorzichtig zuigen aan zijn lid die niet echt veel slapper werd terwijl hij haar bleef likken en vingeren.

  Toen ze haar tweede orgasme achter elkaar beleefde draaide hij haar ruw om en ging boven op haar liggen terwijl hij haar benen wijd uit elkaar deed en wat omhoog hield. In dit standje raakte zijn keiharde lul haar zo diep van binnen en de manier waarop hij haar benen vasthield maakte dat het voelde alsof ze verkracht werd. Ze deed haar ogen dicht en fantaseerde dat ze nu vast gebonden lag en bruut werd genomen door een vreemde man.

  Die gedacht maakte dat toen ze Kees zijn eikel voelde opzwellen ten teken dat hij klaarkwam zij ook weer een orgasme beleefde. Ze voelde hoe Kees haar kutje volspoot met zijn warme zaad, er leek wel geen einde aan te komen zolang spoot hij.

  Toen hij eindelijk van haar afrolde gaf hij haar een slipje wat ze dankbaar aantrok, hij wilde niet dat het bed nat werd en liet haar nog even zijn lul schoonzuigen, waarna ze beiden weer in slaap vielen. Toen ze wakker werd een paar uur later schrok ze, verdomme nu was ze veel te laat voor haar werk. Ze wilde zich uit bed haasten toen ze het briefje van Kees op het nachtkastje zag, hij had haar al ziek gemeld en wat volgde was een hele waslijst aan instructies.

  Nadat ze alles had gelezen draaide ze zich lekker om in bed en besloot te genieten van haar onverwachte vrije dag. Slapen kon ze niet meer, ze was daar veel te onrustig voor, en te geil. Jezus wat verlangde ze naar het moment dat hij thuis zou komen. Ze nam de hele nacht in haar gedachten nog eens door en werd er alleen maar bloedgeiler van. Voorzichtig legde ze haar hand op haar poesje en schrok gewoon wat ze voelde. Haar lippen waren zo opgezet dat ze snel ging kijken of ze toch niet ongesteld was geworden.

  Aangezien ze een zwart slipje aanhad wat wel erg zeiknat was van al hun sappen had ze daar niet veel aan. Ze nam niet eens de moeite om dat te doen met een papiertje maar bracht gewoon haar vingers diep in zich wat gelijk een siddering veroorzaakte door haar lichaam.

  Toen ze die eruit haalde en ze bekeek waren die nog steeds schoon en roken naar haar eigen geilheid en naar kees zijn zaad.

  Ze duwde snel haar vingers weer terug maar ook al was het een prettig gevoel het was niet te vergelijke met wanneer kees haar daar penetreerde. Ze schrok er van hoe wijd ze was, ze hoopte dat haar kutje gedurende de dag iets zou herstellen want anders zou kees er maar weinig van voelen als hij haar daar zou neuken. Als hij haar daar zou neuken dacht ze wrang, ze haalde een vinger uit haar kutje en zette die tegen haar kontje aan. Haar eigen lichaamsvocht en kees zijn zaad maakte dat haar vinger zo glibberig was dat die zonder problemen en pijn naar binnen schoot.

  Ze begon zicht zelf nu te neuken met twee vingers in haar kutje en een in haar kontje maar dat voelde niet bevredigend aan. Pas toen ze het aandurfde om twee vingers in haar kontje in te brengen schoot er een scheut van genot door haar lichaam. Ze pakte haar mobiel en smste kees wat ze aan het doen was en hoe ze naar hem verlangde, dat ze door hem in alle gaatje gevuld wilde worden, dat hij overal zijn lichaamssappen mocht spuiten waar en wanneer hij wou.

  Ook voegde ze eraan toe dat ze zijn verbod om niet klaar te komen zou nakomen maar dat ze hoopte dat ze het snel weer samen konden beleven en dat ze er genoegen in schepte om ook alleen hem klaar te maken. In haar tweede smsje vroeg ze toestemming om naar het toilet te gaan want haar blaas was erg gevuld door alles want ze had gedronken en had ingeslikt de laatste nacht. Zijn smsje terug was kort en krachtig. Voorzichtig lopend ging ze op zoek naar hun DVD-camera en installeerde die op de logeer kamer.

  Na een beetje heen en weer schuiven van het meubilair had ze de juiste positie gevonden en was haar blote lichaam erg goed in beeld. Het wond haar op om dit filmpje voor hem te maken en besloot om eerst wat voor de camera wat met zich zelf te spelen.

  Ze had zoals Kees eerder had gedaan een paar kussen onder haar billen geschoven zodat haar onderlichaam om hoog stak, als ze haar hoofd optilde kon ze zelfs haar eigen kutje van dichtbij zien.

  Dat wond haar zo op dat ze drie vingers tegelijk in haar kutje ramde, ze was nog steeds erg natter en werd alleen maar natter. Ze voelde hoe haar geile sappen langs haar bilnaad stroomden en toen ze haar pink tegen haar sterretje drukte floepte die er zo in. Steeds sneller bewoog ze haar vingers in haar tot ze bijna klaar kwam. Net op tijd besefte ze dat dit niet de bedoeling was en haalde snel haar vingers er uit en probeerde te ontspannen.

  Ze hield zelf haar benen vast en bracht haar hoofd zo dicht mogelijk naar haar poesje toe. Het duurde lang voordat het kwam maar toen het eenmaal op gang was was ze niet meer te stoppen. Straal na straal spoot uit haar hete kutje en ze probeerde zoveel mogelijk met haar mond op te vangen. Ooh wat maakte dit haar geil en zonder na te denken ramde ze een paar vingers in haar spuitende kutje.

  Haar plas spoot alle kanten op maar ze vond het geweldig. Het was zon lekker gevoel om te voelen hoe het spoot. Bij de laatste stralen maakte ze een prop van haar slipje en stopte die tussen haar lipjes en toen die helemaal doorweekt was haalde ze hem eruit en hield hem voor haar neus.

  Hij rook scherp naar kees zijn zaad en naar haar ochtend urine. Toen ze eindelijk helemaal leeg was likte ze haar vingers vlak voor de camera af en stopte toen met filmen. Ze deed het slipje weer aan en sloot toen de camera aan op de pc en stuurde het filmpje naar kees zijn kantoor. Aan het smsje “ga slapen” gaf ze dankbaar gevolg en ze werd pas wakker toen hij binnenkwam en haar beetpakte. Kees dwong haar op haar rug en spreidde haar benen en ramde in een keer zijn lul in haar, het was een beetje waarvoor zij bang was geweest haar kutje was zo nat dat ze hem minder voelde dan anders, misschien dat het voor hem ook zo voelde want hij draaide zich al snel om en begon haar te likken.

  Ze pijpte hem maar kon vanwege dit standje hem niet zo lekker pijpen dan wanneer zij bovenop lag. Ze besloot om zijn lul met haar hand te bewerken en begon zijn ballen te likken.

  Al snel realiseerde ze zich dat ze dit nog eigenlijk nog nooit had gedaan. Zij was altijd degene die bovenop lag maar Kees reageerde enthousiast op haar tong die met zijn ballen speelde en begon haar wild te vingeren. Hij had zijn ellebogen onder haar benen geplaatst zodat haar benen helemaal opgetrokken waren en haar kutje wijd open stond. Hij penetreerde haar nu met drie vingers tegelijk en toen hij daar een vierde bij stak merkte ze aan zijn ademhaling dat het hem waanzinnig op wond.

  Hij ging wat verzitten zodat hij er nog beter bij kon en toen haar tong daardoor door zijn bilnaad ging trok er een siddering door zijn lichaam van genot. Ze aarzelde even om hem ook daar te likken maar toen ze er aan terug dacht wat voor een vreemd gevoel het voor haar was geweest om zijn tong op haar sterretje te voelen bedacht ze zich geen moment en liet haar tong door heel zijn bilnaad gaan.

  Ze maakte met haar tong een nat spoor van zijn ballen naar zijn kontje en verder en weer terug. Zijn lichaam schokte elke keer wanneer ze zijn sterretje aanraakte en dat maakte haar zo verschrikkelijk bloedgeil dat ze het gevoel had dat kutje overstroomde. Ze voelde hoe hij zijn vingers smeerde aan haar natte kutje en schoof toen ze wist niet hoeveel vingers in haar. Ze voelde hoe haar kutje opgerekt werd door zijn pompende vingers.

  Hij drukte zijn onderlichaam stevig op haar gezicht zodat ze niets anders kon doen dan zijn kontje likken. Wat hij met haar deed maakte haar zo geil dat ze hem gewoon begon te neuken met haar tong. Hij schoof haar benen nog iets wijder uit elkaar en omhoog en vulde haar kutje toen compleet.

  Het duurde even voordat ze besefte wat hij deed, hij schoof gewoon heel zijn hand in haar. Om mijn god al haar adem werd uit haar lichaam geperst toen hij heel zijn hand in haar bracht. Ze voelde zich vreselijk opgerekt maar het maakte haar bloedgeil en ze bewoog haar onderlichaam voorzichtig heen en weer totdat hij haar echt begon te neuken met zijn hand.

  Hij bewoog intussen met zijn lul tussen haar borsten terwijl hij zijn hand steeds sneller in en uit haar bewoog. Ze voelde zich zo verschrikkelijk gevuld. Ze kwamen beiden tegelijk klaar en het was voor haar het hevigste orgasme ooit, ze verloor de totale controle over haar lichaam en ze voelde hoe haar hete plas over zijn pompende hand spoot. Zijn warme zaad spoot over haar buik en toen hij haar voorzichtig bleef vingeren ebten de orgasmen langzaam weg. Het leek wel alsof ze steeds heftiger klaarkwam.

  En zo ging het weken door tot dit moment. Ze ging zitten op het terras en genoot van de warme zonnestralen over haar lichaam.

  Ze dommelde wat weg en schrok op van een geluid dicht bij haar. John de buurman zat ongegeneerd op twee meter afstand op zijn knieën naar haar geopende benen te kijken ondertussen met zijn hand wrijvend over de plek in zijn broek waar zijn lid zich duidelijk aftekende. Linda wist niet hoe ze moest reageren maar voelde plotseling een woedebui opkomen. Hoe haalde die gek zich in het hoofd om in hun tuin te komen? Nu was hij een grens over gegaan. Ondanks haar woede vroeg ze beheerst wat hij daar eigenlijk dacht daar te doen, ondertussen haar benen sluitend voor zijn begerige ogen.

  Zijn antwoord schokte haar en deed haar woede in tweede instantie alleen maar toenemen. Maar in eerste instantie gaf ze gevolg aan zijn opdracht om haar benen weer open te doen en hield ze zelfs haar slipje opzij zodat hij haar poesje kon zien. Toen ze besefte wat ze deed voelde ze zich zo vernederd, alleen Kees mocht haar zulke opdrachten geven, niet die lamlul van een buurman. Ze stond op het punt om op te staan en hem een ongelooflijke harde klap voor zijn bek te geven toen een plannetje zich in haar hoofd begon te ontwikkelen.

  Ze wou hem vernederen en dat zou ze doen ook. Ze wist nog niet hoe maar ze wilde het nu. Ze besloot zichzelf wat tijd te geven door hem wat uit te dagen. Ze deed haar benen open en dicht en begon de touwtjes in handen te nemen. Ze vroeg hem of hij meer wou zien, misschien wel meer zou willen voelen en hij knikte bevestigend.

  Ze had een ouderwetse fluitketel zodat ze op tijd gewaarschuwd zou worden voor zijn terug komst. Het idee begon vastere vormen aan te nemen. Zoals zij de slavin was van Kees zou ze van John haar persoonlijke slaaf maken. Ze stond op om naar het toilet te gaan toen ze zich bedacht en besloot Kees te bellen. Zij legde de situatie uit aan Kees en gaf aan dat zij het zat was om door de buurman begluurd te worden, en dat hij veel te ver was gegaan door in hun tuin te komen en haar te gebieden.

  Ze was van Kees en niemand anders. Kees zou proberen vrij te nemen, hij stond haar toe dat John haar zou likken en vingeren maar meer niet.

  Toen John de tuin in kwam met een dampende pot thee stuurde ze hem terug naar binnen voor een fles water. Niet dat ze zon dorst had maar ze wilde drinken, vooral veel drinken. Ze vertelde hem dat hij op zijn knieën voor haar moest plaats nemen op een meter afstand. Tergend langzaam trok ze haar slipje uit en gunde hem een uitzicht op haar fraai gewelfde billen door rond te draaien en haar badjas omhoog te trekken.

  Ze wierp hem haar slipje toe en beval hem om er aan te ruiken. Hij luisterde gedwee en ze ging verder, ze eiste dat hij het over zijn hoofd zou trekken zodat hij het zou blijven ruiken ook al gebruikte hij zijn handen, en oja, dat wilde ze.

  De gedachte maakte haar bloedgeil, de gedachte dat zij de controle had, dat zij kon gebieden wat zij wilde. En ook al vond ze John qua persoon een oetlul, hij was wel een aantrekkelijke gespierde man. Ze was eigenlijk wel benieuwd hoe zijn lid er uit zou zien en verbaasd over haar eigen toon gebood ze hem om hem te tonen. Zonder zijn ogen een ogenblik van haar poesje af te halen ontdeed John zich van zijn broek en slip.

  Linda schrok gewoon wat ze zag, hij bij het uitdelen niet bepaald achteraan gestaan. Hij was niet alleen lang maar ook erg dik. Hij zag er trouwens wel wat belachelijk uit zo met dat slipje zo onder zijn neus en op zijn mond.

  Ze had inmiddels de fles water inmiddels leeg en was ook al toe aan haar vierde kop thee, ze dronk het gulzig ook al voelde de aandrang groeien. Ze wist niet of ze het nog veel langer vol kon houden omdat ze rechtstreeks vanuit bed naar de tuin was gegaan en ze ook vannacht het nodige gedronken had.

  Ze moest en zou zich snel moeten legen. Op dat moment trilde haar mobieltje omdat ze een smsje had, ze gebood John om dichter bij te komen en zijn tong wat werk te laten doen.

  Hij begon goed door eerst de binnenkant van haar dijen te likken en langzaam hogerop te gaan. Ze las intussen het smsje met plezier: Ze gebood John om te gaan liggen en ging ton hij eenmaal lag ging ze met haar poesje recht op zijn gezicht zitten. Hij begon haar driftig te likken maar een ferme ruk aan zijn weelderige haardos was genoeg om hem duidelijk te maken dat zij bepaalde.

  Ze genoot nu van de macht en besloot nu over te gaan tot de vuurdoop, als hij dit zou slikken, had ze hem. Ze spreidde haar benen en voelde hoe haar lipjes open gingen staan en voelde hoe druppels geil en waarschijnlijk Kees zijn zaad in zijn mond terecht kwamen. Ze plaatste zijn handen op haar billen en de hares op haar buik.

  Die aansporing had ze even nodig, maar toen kon ze zich laten gaan.. De ontzettende druk op haar blaas gaf had een enorme seksuele spanning in haar lichaam opgebouwd. Na twee voorzichtige druppels die ze er met moeite had uitgeperst kwam het nu met stralen tegelijk Het voelen van zijn geopende mond op haar spuitende kutje was voor haar genoeg om bij elke straal klaar te komen, het was een doorlopend orgasme voor haar.

  Hij had zijn tong diep tussen haar lipjes stilgehouden en omdat ze boven op hem zat kon hij niet anders doen dan alles in te slikken. Straal na straal kwam in zijn geopende mond. De gedachte dat hij nu haar kutje leegzoog wond haar erg op.

  Ze verhief zich van zijn zuigende mond en spoot zo over zijn gezicht en bovenlichaam heen. Ze genoot oh zich zelf zo boven hem te legen. Toen ze voelde dat haar blaas bijna leeg was liet ze zich snel weer op zijn gezicht zakken en bij de eerste aanraking van zijn tong met haar klitje kwam ze al weer klaar.

  Ze probeerde om het hem niet te laten merken en liet hem doorlikken. Ze keek naar boven om te kijken of ze Iva zag maar die had inmiddels beneden een betere camera positie in genomen. Ze wist niet of haar ogen haar bedrogen maar terwijl die filmde bewoog haar hand tussen haar bene heen en weer. Linda besloot als ze klaar met John was om Iva het zelfde genot te geven. Hoe en wat wist ze nog niet, ze wilde eerst nog langer genieten van ie tong tussen haar lipjes.

  Genieten van het feit dat zij degene was die besliste wat er gebeurde. Haar kutje had even genoeg van zijn tong en zij nam weer plaats in haar stoel en liet hem haar tepels verwennen. Toen hij niet snel genoeg reageerde op haar woorden gaf ze hem een harde klap in zijn gezicht en greep zijn ballen vast in een voor hem pijnlijke greep. Ze stond op en pakte John’s lul beet en leidde hem zo geblinddoekt naar binnen en naar boven naar hun slaapkamer en bond hem vast in het tuigje aan de muur.

  Ze pakte de zweep en sloeg hem een paar keer hard op zijn billen voordat ze de slaapkamer verliet en een fototoestel opzocht. Ze doodde de tijd met het nemen van foto's van John in vernederende posities wat haar een duivels genoegen gaf. Om hem heet te houden mocht hij af en toe aan paar poesje ruiken. Toen haar telefoon een zachte trilling liet horen dat er weer een sms was ging er spanning door haar heen.

  De woorden van Kees “ik ben er, kom naar beneden kus” deed wat van de spanning wegnemen. Ze was toch wat bang dat hij haar hardhanding zou straffen maar die angst was ongegrond. Hij vond dat ze het goed had aangepakt en als beloning had hij wat voor haar gekocht.

  Wat liet hij nog niet weten. Kees moest moeite doen om niet in luidkeels lachen uit te barsten. Er zaten twee voorbinddildo's in, een dubbele en een enkele. Terwijl ze hem terug kuste maakte ze zijn broek open en toen ze zijn stijve lul voelde kreunde ze met geile stem: Kees tilde haar op en zette haar op het aanrecht en begon haar tot haar verbazing eerst klaar te likken.

  De gedachte aan wat ging komen en het feit dat Kees de moeite nam om eerst haar klaar te laten komen maakte dat ze haar hoogtepunt erg snel bereikte. Ze kuste Kees en fluisterde hem in zijn oor dat ze liever wilde dat hij de buurman zou neuken terwijl die haar likte. Ze wilden net de trap opgaan toen ze de buurvrouw hoorden thuiskomen, in tegenstelling tot haar man was ze een leuke vrouw die zo'n gluiperd als man niet verdiende.

  Kees keek haar aan en trok haar terug van de trap, “zullen we haar ook uitnodigen? Weet ze precies wat ze aan hem heeft”. Ze liepen beiden de tuin in en riepen Lisa aan die op zoek was naar haar man. Ze namen allemaal een biertje tot Kees het gesprek opende over John, “hm er is het één en ander gebeurd waar wij je wat over willen vertellen”.

  Lisa's gezicht betrok, “wat heeft hij nu weer uitgevreten” vroeg ze met boze stem. Linda vertelde eerlijk wat er gebeurd was, hoe hij voor haar had gezeten en haar bevolen had om haar benen te openen.
  hete poes sm opdrachten


  Sex massage maastricht erotic massage nl


  Ik werd er toch even zenuwachtig van. Even sloeg de twijfel toe, maar deze werd direct overwonnen door mijn opgewondenheid. George pakte zijn camera en riep “ok, let’s rock ‘n’ roll”. Ik wist niet precies wat er nu van mij verwacht werd en keek naar Sandra. Langzaam zakte ik door mijn knieën tot mijn hoofd ter hoogte van zijn kruis was. Traag trok ik de ritsluiting van zijn spijkerbroek open. Mijn hand gleed in zijn gulp en tastte even rond alvorens zich om Frans zijn lul te sluiten.

  Ik trok zijn forse, halfstijve lul uit zijn broek. Voorzichtig trok ik de voorhuid over de eikel, opende mijn mond en nam de halfharde pik in mijn mond. Ik hoorde Frans zijn adem stokken en voelde hoe zijn lul met kleine schokjes verstijfde, terwijl ik hem traag begon te pijpen.

  Blijkbaar was Frans geselecteerd op de grootte van zijn geslacht, want zijn apparaat groeide en groeide. Met moeite kon ik hem in mijn mond nemen, zo groot was hij geschapen. Nog nooit had ik een dergelijk grote pik in handen gehad en hierdoor werd ik ook steeds opgewondener.

  Mijn tong gleed om zijn harde eikel en ik nam hem heerlijk diep in mijn mond. Terwijl ik stevig begon te pijpen nam ik zijn forse zak in mijn handen. Ik liet zijn ballen door mijn vingers glijden en voelde mijn eigen opwinding toenemen. De camera klikte en George riep enthousiast: De lul van Frans werd harder en harder en volgens mij stond hij op punt van klaarkomen.

  Op dat moment zei de fotograaf: Frans trok direct zijn lul terug uit mijn mond, pakte mijn hand en hielp mij overeind. Hij vroeg mij op bed te gaan liggen, terwijl hij snel zijn kleren uittrok. Ik deed wat mij was gevraagd en ging liggen. Frans kwam nu bij mij op bed, pakte mijn enkels en opende mijn benen. Hij posteerde zich tussen mijn benen en bekeek mijn openstaande, natte kutje. Zijn tong vond mijn clitoris en hij begon mij heerlijk zacht te beffen. Zijn tong was overal, op mijn clitje, mijn schaamlippen en in mijn vagina.

  Ik raakte nu pas echt in vuur en vlam en wilde eigenlijk alleen nog maar geneukt worden. Frans bleef mij echter met zijn tong verwennen. Langzaam voelde ik een orgasme opkomen. Even later schoten de golven van genot vanuit mijn clitoris door mijn lichaam en drukte ik mijn kutje stevig tegen de tong van Frans. Het kutvocht liep nu met stroompjes uit mijn poes. Het kon niemand ontgaan dat ik klaarkwam. Nadat mijn orgasme weggeëbd was, grijnsde Frans tegen mij en zei hij: Ik knikte en kon alleen maar zeggen: Frans liet zich dat geen twee keer zeggen, hij richtte zich op en kwam over mij heen.

  Ik spreidde mijn benen zo wijd mogelijk en in één snelle stoot kwam hij helemaal, tot aan zijn ballen, in mij. Het was een heerlijk gevoel hoe zijn grote lul mijn kutje opvulde. Ik voelde hem diep in mij schuiven en hij begon mij in de missionarishouding stevig te neuken. Mijn borsten bewogen mee in ons tempo en mijn keiharde tepels schuurden tegen zijn behaarde borstkas. Hierdoor, maar ook door de manier waarop ik geneukt werd en de grootte van de lul in mijn kut werd ik weer overspoeld door genot en weer kondigde zich een orgasme aan.

  Ik had, sinds mijn verkering twee maanden geleden uitgegaan was, geen seks meer gehad, maar vandaag haalde ik de schade helemaal in. Mijn tweede orgasme op een dag gierde door mijn lichaam en ik voelde mijn vagina die heerlijke, samentrekkende beweging maken ie bij een hartstochtelijk klaarkomende vrouw past..

  Mijn kutje leek de grote lul die koortsachtig in haar heen en weer bewoog wel leeg te willen melken. Ik keek in het zwetende gezicht van Frans vlak boven mij en zag dat ook hij door genot overspoeld werd. Op dat moment voelde ik zijn lul nog verder verstijven en voelde ik zijn hete sperma, straal na straal, in mijn liefdesgrotje gespoten worden. Nog een aantal malen stootte Frans diep in mijn volgespoten kut door.

  Pas toen de laatste druppel zaad uit zijn lul gemolken was, kwam hij tot rust. Mijn orgasme ebde nu ook langzaam weg. Langzaam keerde ik terug op aarde en hoorde ik de camera van George aan een stuk door klikken.

  Ik hoorde dat Sandra hem gerust stelde en hem vertelde dat ik geen problemen had met een creampie. Ondertussen voelde ik dat de penis van Frans verslapte en uit mijn kutje gleed. Met gespreide benen bleef ik liggen om bij te komen van het genot van de beurt die ik gekregen had. Ik voelde hoe het hete sperma uit mijn poesje, via mijn bilnaad op het bed sijpelde. George bleef foto’s maken van mijn doorgeneukte kutje en vertelde Sandra dat ik een fantastisch model was.

  Na een paar minuten was mijn opwinding zo ver gezakt dat ik overeind kwam van het bed. Terwijl ik het sperma nog uit mijn kutje voelde druipen, begon ik mij aan te kleden. Het kruisje van mijn slip was een reservoirtje gevuld met het geil van Frans geworden. Ik had een fantastisch gevoel; ik had heerlijk geneukt, was helemaal bevredigd en ik besloot dat dit werk, erotisch modellenwerk, een fantastische broodwinning voor mij was. Nadat ik mij aangekleed had, kwam Sandra naar mij toe.

  Zij zei dat zij mij graag opnam in haar modellenbestand en dat zij een grote toekomst voor mij voorzag in de pornowereld. Tenslotte zei zij dat castings nooit betaald werden, maar dat zij dit keer een uitzondering maakte omdat deze shoot zo goed was geweest en het geschoten materiaal prima bruikbaar. Met een gevuld kutje met zaad en een gevulde portemonnee met geld stapte ik die middag de deur van het modellenbureau uit, op weg naar een toekomst als model… Angelique.

  Stuur ons je verhaal op, klik hier!!!!!! Avonturen van een model 1 - keer gelezen. Weer alleen, want kinderen hadden we niet, begon ik bladen te bestellen die SM-gericht waren en diepte ik het onderwerp steeds meer uit.

  Toen ik mijn eerste VHS-sexfilm bekeek, die hier overging, zat ik al gauw met het zweet in mijn handen. Tijdens het kijken bevredigde ik mezelf meerdere keren. Ik ben net veertig, klein van stuk, het kort donker haar en bruine ogen. Op mannen heb ik een bepaalde invloed en hoewel ik niet echt knap ben, weet ik dat ik bij een bepaald soort kerels heel erg in de smaak val. Misschien straalt mijn zelfverzekerdheid op hen over. Hoe dan ook, ik schijn vooral de meer onderdanige mannen aan te trekken en dat ik daar nooit gebruik van heb gemaakt, komt simpelweg omdat ik immers getrouwd was en nooit vreemd was gegaan.

  Op een feestje leerde ik Manon een man kennen die enkele jaren jonger was dan ik: Hij was nogal aangeschoten en het koste me weinig moeite om er achter te komen dat hij naarstig op zoek was naar een vrouw in zijn leven die hem zou domineren. Vooral toen we een beetje van de andere gasten vandaan konden gaan zitten, stortte hij zijn hart bij me uit alsof ik zijn beste vriendin was. Hij had een kortstondige verhouding met een dominante vrouw gehad, die hem naakt in haar huis had laten rondlopen.

  De grootste overwinning, aldus deze vrouw, was wanneer zij de man met een voorbindpenis in zijn kont kon neuken, want dan kon ze hem laten voelen hoe zij hem de baas was. Omdat Freek echter slechts kort met haar was omgegaan, was het zover nog niet gekomen — hij had alleen een paar keer haar vingers in zijn kont gehad, om hem op te rekken. Terwijl Freek zo praatte, begon ik me ernstig af te vragen of hij me wel de waarheid vertelde.

  Het leek veel eerder op het uitspreken van wensgedachten, in de hoop dat ik erop in zou gaan. En toen dacht ik: Dus ging ik mee in zijn fantasiewereld en kreeg ik te horen dat hij graag in dameslingerie rondliep, van bondage hield en een flink pak voor zijn kont niet uit de weg zou gaan.

  Ik stond op om nar huis te gaan en schreef mijn telefoonnummer voor hem op. Hij mocht me wel eens bellen, als hij zo graag eens de onderdanige man wil de zijn.

  En natuurlijk belde hij me de volgende avond al. Verlegen maar ook recht op zijn doel af. Dolgraag wilde hij eens bij me langs komen en zich aan me onderwerpen.

  Ik liet hem een week wachten. Ten eerste om hem te laten merken dat ik degene was die de tijd bepaalde en ten tweede toch ook wel om zelf wat aan dit idee te wennen. Want in bladen lezen over zulke dingen of er op de film naar kijken, is natuurlijk wel even wat anders dan het zelf doen!

  Die week keek ik nogmaals mijn videofilms en liep wat winkels af om de juiste kleren te kopen. Wat Freek allemaal wenste, had hij me haar fijn uitgelegd door op de proppen te komen met die mysterieuze meesteres, die hij zogenaamd heel kort had mogen bezoeken. Ik wist waar ik aan toe was en begreep dat ik werkelijk een man zou hebben die voor me zou kruipen. Freek kwam op een zaterdagmorgen, stipt om negen uur. Lekker vroeg, dan kon ik de hele dag mijn gang gaan.

  Ik moet er alleen nog even bij vertellen dat hij getrouwd was en de grootste moeite had moe ten doen om met een smoes een hele zaterdag van huis te zijn! Op het feest was zijn vrouw er wegens griep niet bij geweest. Voor de gelegenheid had ik me heel eenvoudig gekleed.

  Eronder een kleine zwarte beha, een string tanga met eronder een netjes bijgeknipt kutje en natuurlijk zwarte kousen en hoge hakken waar al die kerels duizelig van worden. Ik had van de duster alleen mijn ceintuur omgedaan en alle knoopjes open gelaten. Zo kon hij van boven mijn niet al te grote borsten deels bewonderen en van onder kwamen steeds mijn benen tevoorschijn.

  De schoenen met hakken had ik evenals de kousen speciaal gekocht. Hij kwam binnen en gaf me een bos prachtige rozen. Nauwelijks had ik die aangepakt en de deur gesloten, of ik zei: Dan kun je mijn voeten kussen, zoals het hoort! Hij reageerde onmiddellijk en ik genoot toen ik hem voor me zag kruipen! Hij boog zich voorover en zoende mijn voeten net boven de instap van mijn schoenen, op de zwarte nylons.

  Zijn achterwerk, gehuld in een strakke spijkerbroek, stak uitdagend naar boven. Ik zei hem dat hij als een hondje achter me aan mocht kruipen en zo gingen we de kamer in. Daar wilde hij opstaan, maar ik zei hem kort en bondig dat zoiets alleen mocht als ik hem er opdracht of toestemming toe gaf. Ik ging achter hem staan en zei: Ik heb al je verhaaltjes goed onthouden.

  Dus een meesteres laat zich vooral gelden door de kont van haar slaaf te gebruiken. Blijf precies zo geknield zitten… ja, je kont mag nog iets omhoog en daarna beweeg je niet meer.

  Zijn achterste rees de lucht in. Ik boog me voorover en kwam met mijn handen naar zijn buik. Ik maakte de knoop van zijn jeans los en schoof de rits omlaag. Het was duidelijk te zien dat Freek begon te trillen als een rietje! Resoluut schoof ik zijn broek over zijn kont , tot halverwege zijn blond behaarde dijen.

  Hij droeg een klein, bijna damesachtig slipje. Aan weerskanten staken de lichtbehaarde billen eruit. Op beide blote delen gaf ik een krachtige pets met mijn vlakke hand. Hij kreunde maar bewoog zich niet — omdat ik hem immers had gezegd dat dat niet mocht. Ik schoof nu ook het broekje van zijn kont en terwijl ik zei dat hij zich diende te ontspannen, haalde ik de twee bilhelften van elkaar. Naar zijn lul keek ik nog niet.

  Wel zag ik een grote, zware zak tussen zijn licht gespreide dijen bungelen. Zijn gaatje leek me inderdaad nauw te zijn. Ik duwde mijn middelvinger erop en verhoogde onmiddellijk de druk. Volgens mij had hij er nog maar zelden wat in gehad. Kruip maar weer achter me aan, zei ik en liep op mijn hoge hakken, met draaiend achterwerk, voor hem uit naar de badkamer.

  Daar bleef hij geknield op de stenen vloer zitten. Ik pakte uit een lade een blikje met crème, opende het en deed er wat van op mijn vingers. Met mijn nadere hand haalde ik zijn billen weer van elkaar en toen deponeerde ik een kwak van de crème op zijn gaatje. Even goed insmeren en dan weer druk uitoefenen met mijn vinger. Ik gleed nu helemaal naar binnen en zei: Zo, ik denk wel dat je dit lekker zult vinden. Een poosje liet ik hem aan het gevoel wennen en daarna haalde ik de vinger langzaam in en uit.

  Als spoedig masturbeerde ik hem sneller en zei: Aan een kunstpenis zal jij gauw genoeg gewend zijn. Op een keer stop ik er een diep bij je naar binnen. En nu je kont schoonmaken, al je kleren in de badkamer laten liggen en naakt naar de huiskamer komen! Zelf ging ik weg en nam plaats in mijn comfortabele fauteuil.

  Mijn kortgeknipte kutje was al zo gaan lekken, dat mijn stringtanga doorweekt was van de sappen. Terwijl ik hem in de badkamer bezig hoorde, gleed ik snel even m'n niemendalletje binnen en liet een vinger over mijn kutje glibberen. Ik was zo geil, dat ik al bijna aan een orgasme toe was.

  Toen hij de kamer in kwam, zat ik natuurlijk weer gewoon recht in mijn stoel en met toegeknepen ogen keek ik zeurend naar zijn lichaam. Hij was lang en slank en veel borsthaar had hij niet.

  Zijn lul was heel groot en stond recht vooruit in opperste stijfheid. Ik wenkte hem en liet hem vlak voor me halt houden.

  Trillend wees zijn geval in mijn richting. Hij moest zijn benen wat spreiden. Als hij gedacht had dat ik hem bij zijn lul zou grijpen, dan had hij het mooi mis. Ik keek alleen maar en hoorde hem snel en onregelmatig ademen. Met mijn ogen inspecteerde ik elke centimeter van zijn lijf en toen hij zich omdraaide, verwachte hij natuurlijk dat ik hem weer zou bekijken, vooral toen ik hem wat liet bukken, met zijn handen op zijn knieën.

  Nooit is hij erachter gekomen dat vliegensvlug weer met mijn hand in mijn tanga ging, om twee vingers gulzig door mijn geoliede spleet te wrijven. Ik hield mijn adem in en kwam plotseling klaar! Het gaf me zo'n geweldig gevoel, die naakte kerel in mijn huis die me op mijn wenken zou bedienen.

  Nu liet ik Freek op zijn rug op het tapijt liggen. Ik haalde een leren riem tevoorschijn en maakte die vast rond zijn middel. Met reepjes stof, die ik van een oud kledingstuk had gescheurd, bond ik zijn polsen vast aan deze riem. Met een langere reep stof bond ik zijn enkels aan elkaar. Toen liet ik hem even liggen. Ik vind dat een slaaf echt niet altijd in de kut van zijn meesteres hoeft te kijken en daarom haalde ik uit de kast een rol rekverband en weer terug in de kamer wikkelde ik die rond zijn ogen en maakte het uiteinde vast met een breed stuk tape.

  Hij lag stevig gebonden en kon niets meer zien. Ik zei hem nog even heel fijntjes, dat hij hier voor mijn plezier was en ik niet voor het zijne. Hij knikte, want het is normaal dat zo iemand het daar volledig mee eens is! Omdat hij me nu toch niet kon zien, deed ik vrolijk mijn duster uit en schoof het niemendalletje uit. Lekker in mijn naakte kut liep ik op mijn hoge hakken heen en weer. Het grote genot stelde ik nog even uit door wat te treuzelen en langzaam eerst nog mijn beha los te maken en van mijn borsten te schuiven.

  Ik kneep eens vol genoegen in mijn keiharde tepels en voelde een siddering die begon in mijn tietjes en eindigde in het lustcentrum tussen mijn kleddernatter schaamlippen.

  hete poes sm opdrachten

  Opengesperde kut lekere kutjes


  hete poes sm opdrachten