Recent Posts

  Lekker wijf neuken parenclub

  lekker wijf neuken parenclub

  Hij ging uitgeput naast haar liggen en Claudia nam zijn lul in haar mond en zoog hem helemaal leeg en slikte alles door waar ze bij mij ook geen enkele moeit mee heeft.

  Hij stond op en trok zijn kleren snel aan en was vertrokken, Claudia ging douchen en ik kwam na 20 minuten via de voor deur binnen en zei haar vriendelijk gedag. Hoi, schat wat ben je lekker vroeg thuis zei ze of er niets aan de hand was en gaf me een kus.

  Ik ga nog even een paar uur schilderen zei ik. Na het schilderen zaten we op de bank wat te kletsen met een wijntje. Claudia ging even naar de keuken voor iets hartigs en ik plugde mijn telefoon op de TV. Toen Claudia weer binnen kwam ging ze lekker tegen mij aan zitten en pakte haar tieten en ze zei oh meneer heeft weer zin merk ik nou het weekend ben je aan de beurt je wacht maar mooi, geil mannetje. Ik vind een keer in de week wel erg weinig zei ik nou ik genoeg anders antwoordde ze.

  Zullen we een keer naar een parenclub gaan vroeg ik haar en ze zei dat heb je al meer gevraagd, dat doe ik niet ik laat mij daar niet als vee door een andere vreemde kerel neuken, terwijl een ander kijkt ik en geen hoer. Maar ik wil het wel eens met een andere vrouw doen zei ik, heb jij geen behoefte het een keer met een andere kerel te doen.

  Ik niet zei ze ik heb genoeg aan jou. Ik stond op en zette het filmpje wat ik van ze die middag had gemaakt op en zei nou vanmiddag dacht je daar anders duidelijk anders over en ze zag hoe die middag met een andere kerel was betrapt.

  Zet dat ding uit zei ze kwaad mij stiekem filmen zonder iets te zeggen. Maar ik hield haar vast en zei laten we eerst maar eens lekker afkijken, Na een tijdje werd ze rustiger en had ik mijn hand onder haar blouse en hield haar tiet vast. Hoe lang heb je daar gestaan vroeg ze,de hele tijd zei ik kijk maar hier gaat hij lekker bij je naar binnen.

  Ze zei niets meer en we keken het hele filmpje af. En nu zei ze een beetje verdrietig, nu weet je dat je het met een ander doet en waarschijnlijk nog met meer, zei ik.

  Op de laatste wintersport van je werk heb ik ook verhalen gehoord. Ze zei niets en ik dacht dus dat klopt ook dus. En nu zei ze, ik stel voor van wat ik net zei we gaan lekker naar een parenclub dan kan ik ook lekker mijn gang gaan en jij ook en dan staan we Kiet. Nou dat weet ik niet hoor dat vind ik vies daar, straks kom je een bekende tegen.

  We gaan over de grens naar Duitsland zei ik daar ken niemand ons. Ik vergeet vanmiddag en de keren daarvoor maar je gaat wel mee. Voor een keer dan zei ze met tegenzin omdat jij dat wil, van mij hoef het niet. Tot vorig weekend was het er nog niet van gekomen en ik had haar toestemming gegeven met die collega van haar, wat haar baas blijkt te zijn door te gaan. Maar niet in ons huis. Ze zit ondertussen twee salarisschalen hoger, zodat het niet helemaal voor niets is geweest en ze doet mij ook niet te kort moet ik eerlijk zeggen.

  Claudia dacht dat ik alles van de parenclub weer was vergeten maar vorig weekend zei ik vrijdag, inpakken we gaan naar Duitsland voor het weekend oh ja naar welke plaats Kuilen zei ik daar is een hele grote paren club en daar gaan we ons heerlijk vermaken.

  Claudia protesteerde van ik dacht dat we dat niet meer zouden doen ik hoorde je er al lang niet meer over. Afspraak is afspraak zei ik, jij je een paar keer per week laten neuken nou ben ik aan de beurt, dan ga je toch alleen zei ze gelijk. Nee, het weekend is voor paren zei ik. De hele reis zat ze van ik doe het niet met ouwe dikke kerels dan weet je het gelijk ik vind het maar niets. Nee, we zoeken een leuk stel en gaan afzonderlijk goed, nou ik zie wel zei ze. Daar die avond aangekomen in de club was het al aardig druk ik was ook nog nooit in een club geweest en de manager legde ons uit hoe het in zijn werk gaat.

  Er zaten mensen met hun gewonnen kleding aan te drinken aan de bar er was een buffet met lekker eten en we gingen aan een tafeltje zitten en er kwam gelijk een ander Nederlands stel bij ons zei een lekker blond wijf en hij een vrij nette kerel goed gebouwd iets jonger dan ons. We kletste wat en ze hadden gelijk door dat we voor het eerst in een parenclub waren en legde ons de regels uit die we ook al van de manager gehoord hadden. Om 23 uur gaat er ander muziek op vertelde zei en dan gaan we omkleden en dan beging het feest.

  Toen het zover was gingen Claudia en ik ons omkleden Zei had een sexy lingerie setje aan waarvan de BH duidelijk niet groot genoeg was, maar wel heerlijk om te zien. Zei ze tegen mij. Ik had gewoon een nieuwe Björn Borg short aan terwijl er andere kerels als debielen er bij liepen in leren slips enz. Claudia was heel zenuwachtig en ik ook natuurlijk de muziek ging harder en ik zei we gaan dansen, dat andere stel ging naast ons staan en ze wisselde met ons.

  Karin had ook behoorlijke tieten en die duwde ze tegen mij aan. Terwijl Peter haar man, Claudia bij haar kont pakte en tegen zijn lul aan duwde, ze keek mij hulpeloos aan en ik zei kom op het is feest overmorgen gaan we weer naar huis. Karin begon mij te kussen en Peter begon met Claudia te tongen, die wonder boven wonder terug kuste. Na een paar dans nummers en een flinke hoeveelheid champagne zei Peter kom we gaan naar hiernaast daar is het rustiger. En pakte Claudia haar hand en Karin die van mij.

  In de ruimte daarnaast waren we met zijn vieren en we gingen op een groot bed liggen en begonnen weer met kussen. Peter had Claudia haar BH al uit en graaide aan haar groten tieten, ik deed het zelfde bij Karin en pakte haar kut vast wat ze allemaal prima vond.

  Ik deed mijn onderbroek uit en hield mijn lul voor haar mond die ze gelijk gulzig begon te pijpen. Naast mij lag Claudia al op haar rug in haar kalen kano en had Peter zijn mond al tussen haar benen en gaf haar een bef beurt. Ondertussen was er een ander stel van eind twintig bij ons op het bed gekomen en hij begon op Claudia haar tepels te zuigen waar ze niet tegen protesteerde.

  Die meid begon haar te kussen en Claudia kuste terug. Ze was helemaal in de zevende hemel merkte ik. Peter likte haar kutje zei kuste met haar en die jongen hield zich met haar tieten bezig.

  Ondertussen pijpte Karin flink door en werd door weer een ander stel bij haar tieten gepakt. Ondertussen stonden er heel wat stellen en alleenstaande kerels te kijken naar ons. Omdat wij nieuw vlees waren natuurlijk. Het deerde Claudia niets zo te zien, die jonge Duitse kerel die vol onder de tatoeages zat had zijn broek ondertussen uitgetrokken en zat op zijn knieën voor haar mond. Hij had een piercing door zijn kop van zijn lul en door zijn zak zag ik.

  Claudia die in haar leven al heel wat lullen heeft gepijpt deed haar mond open en gaf deze kerel ook een pijp beurt die hij niet gauw zal vergeten.

  Ondertussen was het mijn beurt om Karin te beffen en even later lag zij ook met een lul van een ander in haar mond. Peter had ondertussen een kapotje omgedaan en lag Claudia te neuken, die nog steeds die gozer aan het pijpen was. Peter hield het niet lang vol in Claudia, die met haar kut spieren je lul er bijna kan af knijpen.

  Karin kwam klaar van mijn bef beurt en ik deed een condoom om en begon haar te neuken. Ik ben niet bepaald klein geschapen weet ik, maar bij haar leek het wel een emmer snot zo ruim ze was. Ik ramde zo hard als ik kon en zag naast mij dat die jonge Duitser een kapotje omdeed en Claudia ging neuken. Ondertussen ramde ik zo hard bij Karin dat ze klaar kwam.

  Zelf voelde ik niets in de groten kut van haar en dacht die Duitser mijn wijf neuken dan ik dat jongen ding van hem en deed weer een nieuwe regenjas om, legde haar op haar rug en duwde hem bij haar naar binnen, dit mokkel was heerlijk strak en niet uitgewoond. Wat een vreemd gezicht mijn Claudia met haar benen wijt met een Duitser er in en ik naast haar een lekker jong ding aan het neuken. Ondanks dat er 30 man stond te kijken trokken wij ons daar niets van aan.

  Een dikke Duitser was naast Claudia gaan zitten en graaide aan haar tieten en hield zijn lul voor haar mond,maar daar paste ze voor. Claudia werd keihard geneukt naast mij en ik deed het zelfde en na een tijdje hielden we het niet meer en spoot ik dat mokkel vol die ook klaar kwam en de jongen Claudia.

  Overal hingen rollen papier en we maakte ons schoon ik deed mijn onderbroek weer aan en Claudia haar setje. Toen we naar de bar liepen kregen we applaus van een heel stel mensen. Aan de bar zaten we weer wat te kletsen met Peter en Karin. Karin zei tegen Claudia ga je mee naar de jacuzzi lekker bubbelen en liepen weg. Peter zei wat een lekker wijf is Claudia en zo lekker strak, op het eind van de avond is er een verkiezing van het nieuwe favorieten stel, zal ik jullie opgeven ik weet wel zeker dat jullie heel veel kans maken.

  Dan kom je met een foto aan de wall of Fame, maar je kan ook een trofee winnen met de Zwölf,dan moet de vrouw wel de Zwölf hebben gehaald. Ik vroeg wat dat was en hij zei dan moet Claudia het vanavond met twaalf kerels hebben gedaan die ik haar zijn klaar gekomen. Dan hoeven jullie nooit meer toegang te betalen om hier binnen te komen. Twee heeft ze er al dat kan heeft bijna iedereen gezien. Heeft Karin dat gehaald, nee zei Peter die kwam niet verder dan drie, dat verbaasde mijn niets dacht ik met die groten slobberkut van haar.

  Ik zei tegen Peter geef haar maar op, we zijn er toch met de gedachten dat ze mij thuis ook bedonderde ik zag dit als een mooie kans om haar eens terug te pakken. Na dat Peter Claudia had opgegeven liepen we naar de jacuzzi, waar de dames gezellig met een heel stel kerels inzat. Daar mocht niet in geneukt worden stond er Karin zat tussen twee kerels waarvan ze hun lul vast had. Claudia had even genoeg en duwde de kerels weg die haar steevast bij haar tieten pakten.

  Het werd al laat en er vertrokken zelfs al een paar stellen, we dronken nog wat met ze, n vieren aan de bar en toen werd er in het Duits omgeroepen dat Claudia en ik als de mooiste nieuwkomers in de club was uitgeroepen. We moesten naar voren komen en Claudia kreeg een bos bloemen van de manager en een paar kussen terwijl er foto, s werden gemaakt.

  Suus had haar tijgerhempje weer aangedaan. Ja hoor, maar geen slipje dus, haha! Aan de overkant van de bar zaten twee stellen te borrelen en te lachen. Ze waren naakt en zaten lekker wat aan elkaar te friemelen.

  Het was de groep swingers, die we al eerder tegengekomen waren. Ik zat op een barkruk in m’n kleine rode slipje. Suus zat op rand van haar barkruk met de benen wijd. Met haar linkerhand streelde ze de halfharde lul in mijn broekje en krabbelde met haar nagels heel voorzichtig over mijn eikel.

  We zaten zachtjes wat te kletsen. Maar het gesprek ging niet echt soepel, want ze moest steeds naar adem happen en dan rolden haar ogen naar opzij.

  Hij was langzaam haar poesje aan het likken. Suus streelde zachtjes zijn hoofd. Dat was een fantasie van haar. De mensen aan de overkant van de bar konden het niet zien, maar ze begrepen het wel lachend en knipogend. Een van de swingers-mannen liep om de bar heen en kwam nieuwsgierig onze kant op.

  Hij ontwaarde John in zijn cunnilingus positie. Zo kan ’t ook! Een knappe vrouw met een vrolijk open gezicht en mooi rood haar.

  Fraaie ronde borsten en imposante heupen. De man riep naar de bar-dame: Leg het bef-bed effe klaar! En hij pakte Linda handig beet en en met een klein gilletje van Linda tilde hij haar moeiteloos óp de bar. Ze zat nu op de rand van de bar en keek uitdagend onze kant uit.

  Olga kwam aanlopen met een comfortabel uitziend stoelmatras en legde dat op de bar. Linda ging achterover op het kussen liggen en stak haar benen in de lucht. Onder aan de toog, boven de bar, waren een soort stijgbeugels gemonteerd, waar ze haar voeten tegenaan zette. Ze lag nu wijdbeens met haar benen in de lucht. Haar vriend ging vol in de aanval op haar kale poes. Soppend en sappig werd het kutje gelikt.

  Af en toe nam ‘ie tussendoor gewoon een slok van zijn biertje! En ondertussen werd ‘ie ook nog gepijpt door de tweede dame. Dit hadden ze zo vaker gedaan, of in ieder geval geoefend, haha. De andere man van het gezelschap ging achter de bar bij Linda haar hoofd staan en begon haar borsten te masseren. Hij rolde haar tepels tussen zijn vingers en kneep er regelmatig in. Linda's beffer had inmiddels twee vingers in haar natte kut en bewoog ze heél snel in- en uit. En tegelijkertijd zoog hij als een bezetene op haar klit.

  Linda werd behoorlijk luidruchtig en ”ooooooohhhh. En ze squirtte een fontein in het gezicht van haar vriendje. Met geboeide interesse bekeken wij het schouwspel. We zaten eerste rang, tenslotte “Zijn jullie wel eens naar de hoeren geweest? Met enige schroom moesten we bekennen dat dat zo was. En met een knipoog: Slechts gekleed in haar tijgerprint hempje, met haar heerlijke billen er nét onderuitkomend, heupwiegde ze de bar uit.

  Ze keek nog even schalks achterom en gaf ons een knipoog. Haar borsten gingen zwoel heen en weer onder het shirt en haar altijd harde knopjes waren duidelijk te zien. We liepen langs de peeskamertjes.

  Het eerste had de gordijnen niet dicht en we zagen het stel uit de douche. In de douche Haha, deze ‘amateur-hoer’ had zowaar een ‘klant’. De vrouw lag achterover op het bed en toonde haar roze geschoren gat tussen haar gespreide trillende dikke dijen. Nu was het haar beurt. Haar man zat op zijn knieën voor het bed en was ijverig bezig het gat schoon te maken met zijn tong. Twee kamertjes verderop kwamen we een bekende tegen. Een voluptueuse blonde dame met een fraaie boezem en een uitdagende blik in de ogen.

  Het rode lampje boven de deur deed haar blonde haar rood opvlammen. Kost je wel een meier”. Ze ging al aardig op in haar rol. Suus ging ons voor naar het bed. Ik deed de deur dicht en wilde de gordijnen sluiten. Hèhè, er moest wel iets te zien blijven voor eventuele oplettende voorbijgangers natuurlijk. John en ik gingen op de rand van het bed zitten naast elkaar. De weelderige bos schaamhaar op haar pubes stak parmantig vooruit. Langzaam trok Suus haar tijgerprintje omhoog zodat haar E-cup borsten tevoorschijn kwamen.

  Stevig en rond, met twee fantastische tepels. Wat zijn ze toch geweldig. Ik wist dat dit haar enorm opwond, haar beide borsten tegelijkertijd verwend. Ze kwam voor ons staan en pakte haar melkfabriek met beide handen en duwde ze wat omhoog.

  We namen allebei een tepel in de mond en begonnen te zuigen, om ondertussen haar zalige lijf te strelen en haar borsten te kneden. Die HotWire tussen mijn tepels en mijn doos is nog intact hoor! Geil was ze dus alweer, het verbaasde me dan ook niet dat ze goed nat was toen ik haar kutje voelde. Goedkeurend keek ze naar haar twee ‘babies’ en ze streelde onze hoofden met haar handen. Wij stonden op en nu ging Suus op de rand van het bed zitten. Ze trok langzaam onze slips omlaag en riep: Onze piemels waren weer hard en sprongen tevoorschijn, blij dat ze verlost waren van de strakke broekjes.

  Ze stonden fier omhoog en waren lekker stijf. Als twee gehelmde soldaten op wacht. Ze begon bij mij met mijn ballen en likte langs de schacht omhoog.

  Even later cirkelde haar tong weer rond mijn eikel en ze maakte me gek door steeds nét niet mijn eikel in haar mond te nemen. Tegelijkertijd had ze John zijn paal in haar hand en ze trok er zachtjes aan. Ze keek naar allebei: Even lang en bijna even dik.

  Dikke vette kut gratis sex enschede  lekker wijf neuken parenclub

  Hij ging uitgeput naast haar liggen en Claudia nam zijn lul in haar mond en zoog hem helemaal leeg en slikte alles door waar ze bij mij ook geen enkele moeit mee heeft. Hij stond op en trok zijn kleren snel aan en was vertrokken, Claudia ging douchen en ik kwam na 20 minuten via de voor deur binnen en zei haar vriendelijk gedag.

  Hoi, schat wat ben je lekker vroeg thuis zei ze of er niets aan de hand was en gaf me een kus. Ik ga nog even een paar uur schilderen zei ik. Na het schilderen zaten we op de bank wat te kletsen met een wijntje. Claudia ging even naar de keuken voor iets hartigs en ik plugde mijn telefoon op de TV. Toen Claudia weer binnen kwam ging ze lekker tegen mij aan zitten en pakte haar tieten en ze zei oh meneer heeft weer zin merk ik nou het weekend ben je aan de beurt je wacht maar mooi, geil mannetje.

  Ik vind een keer in de week wel erg weinig zei ik nou ik genoeg anders antwoordde ze. Zullen we een keer naar een parenclub gaan vroeg ik haar en ze zei dat heb je al meer gevraagd, dat doe ik niet ik laat mij daar niet als vee door een andere vreemde kerel neuken, terwijl een ander kijkt ik en geen hoer.

  Maar ik wil het wel eens met een andere vrouw doen zei ik, heb jij geen behoefte het een keer met een andere kerel te doen. Ik niet zei ze ik heb genoeg aan jou. Ik stond op en zette het filmpje wat ik van ze die middag had gemaakt op en zei nou vanmiddag dacht je daar anders duidelijk anders over en ze zag hoe die middag met een andere kerel was betrapt.

  Zet dat ding uit zei ze kwaad mij stiekem filmen zonder iets te zeggen. Maar ik hield haar vast en zei laten we eerst maar eens lekker afkijken, Na een tijdje werd ze rustiger en had ik mijn hand onder haar blouse en hield haar tiet vast. Hoe lang heb je daar gestaan vroeg ze,de hele tijd zei ik kijk maar hier gaat hij lekker bij je naar binnen.

  Ze zei niets meer en we keken het hele filmpje af. En nu zei ze een beetje verdrietig, nu weet je dat je het met een ander doet en waarschijnlijk nog met meer, zei ik. Op de laatste wintersport van je werk heb ik ook verhalen gehoord. Ze zei niets en ik dacht dus dat klopt ook dus. En nu zei ze, ik stel voor van wat ik net zei we gaan lekker naar een parenclub dan kan ik ook lekker mijn gang gaan en jij ook en dan staan we Kiet. Nou dat weet ik niet hoor dat vind ik vies daar, straks kom je een bekende tegen.

  We gaan over de grens naar Duitsland zei ik daar ken niemand ons. Ik vergeet vanmiddag en de keren daarvoor maar je gaat wel mee. Voor een keer dan zei ze met tegenzin omdat jij dat wil, van mij hoef het niet. Tot vorig weekend was het er nog niet van gekomen en ik had haar toestemming gegeven met die collega van haar, wat haar baas blijkt te zijn door te gaan.

  Maar niet in ons huis. Ze zit ondertussen twee salarisschalen hoger, zodat het niet helemaal voor niets is geweest en ze doet mij ook niet te kort moet ik eerlijk zeggen. Claudia dacht dat ik alles van de parenclub weer was vergeten maar vorig weekend zei ik vrijdag, inpakken we gaan naar Duitsland voor het weekend oh ja naar welke plaats Kuilen zei ik daar is een hele grote paren club en daar gaan we ons heerlijk vermaken.

  Claudia protesteerde van ik dacht dat we dat niet meer zouden doen ik hoorde je er al lang niet meer over. Afspraak is afspraak zei ik, jij je een paar keer per week laten neuken nou ben ik aan de beurt, dan ga je toch alleen zei ze gelijk. Nee, het weekend is voor paren zei ik. De hele reis zat ze van ik doe het niet met ouwe dikke kerels dan weet je het gelijk ik vind het maar niets. Nee, we zoeken een leuk stel en gaan afzonderlijk goed, nou ik zie wel zei ze.

  Daar die avond aangekomen in de club was het al aardig druk ik was ook nog nooit in een club geweest en de manager legde ons uit hoe het in zijn werk gaat. Er zaten mensen met hun gewonnen kleding aan te drinken aan de bar er was een buffet met lekker eten en we gingen aan een tafeltje zitten en er kwam gelijk een ander Nederlands stel bij ons zei een lekker blond wijf en hij een vrij nette kerel goed gebouwd iets jonger dan ons.

  We kletste wat en ze hadden gelijk door dat we voor het eerst in een parenclub waren en legde ons de regels uit die we ook al van de manager gehoord hadden. Om 23 uur gaat er ander muziek op vertelde zei en dan gaan we omkleden en dan beging het feest.

  Toen het zover was gingen Claudia en ik ons omkleden Zei had een sexy lingerie setje aan waarvan de BH duidelijk niet groot genoeg was, maar wel heerlijk om te zien. Zei ze tegen mij. Ik had gewoon een nieuwe Björn Borg short aan terwijl er andere kerels als debielen er bij liepen in leren slips enz.

  Claudia was heel zenuwachtig en ik ook natuurlijk de muziek ging harder en ik zei we gaan dansen, dat andere stel ging naast ons staan en ze wisselde met ons. Karin had ook behoorlijke tieten en die duwde ze tegen mij aan. Terwijl Peter haar man, Claudia bij haar kont pakte en tegen zijn lul aan duwde, ze keek mij hulpeloos aan en ik zei kom op het is feest overmorgen gaan we weer naar huis.

  Karin begon mij te kussen en Peter begon met Claudia te tongen, die wonder boven wonder terug kuste. Na een paar dans nummers en een flinke hoeveelheid champagne zei Peter kom we gaan naar hiernaast daar is het rustiger. En pakte Claudia haar hand en Karin die van mij. In de ruimte daarnaast waren we met zijn vieren en we gingen op een groot bed liggen en begonnen weer met kussen. Peter had Claudia haar BH al uit en graaide aan haar groten tieten, ik deed het zelfde bij Karin en pakte haar kut vast wat ze allemaal prima vond.

  Ik deed mijn onderbroek uit en hield mijn lul voor haar mond die ze gelijk gulzig begon te pijpen. Naast mij lag Claudia al op haar rug in haar kalen kano en had Peter zijn mond al tussen haar benen en gaf haar een bef beurt. Ondertussen was er een ander stel van eind twintig bij ons op het bed gekomen en hij begon op Claudia haar tepels te zuigen waar ze niet tegen protesteerde.

  Die meid begon haar te kussen en Claudia kuste terug. Ze was helemaal in de zevende hemel merkte ik. Peter likte haar kutje zei kuste met haar en die jongen hield zich met haar tieten bezig. Ondertussen pijpte Karin flink door en werd door weer een ander stel bij haar tieten gepakt. Ondertussen stonden er heel wat stellen en alleenstaande kerels te kijken naar ons. Omdat wij nieuw vlees waren natuurlijk.

  Het deerde Claudia niets zo te zien, die jonge Duitse kerel die vol onder de tatoeages zat had zijn broek ondertussen uitgetrokken en zat op zijn knieën voor haar mond. Hij had een piercing door zijn kop van zijn lul en door zijn zak zag ik. Claudia die in haar leven al heel wat lullen heeft gepijpt deed haar mond open en gaf deze kerel ook een pijp beurt die hij niet gauw zal vergeten.

  Ondertussen was het mijn beurt om Karin te beffen en even later lag zij ook met een lul van een ander in haar mond. Peter had ondertussen een kapotje omgedaan en lag Claudia te neuken, die nog steeds die gozer aan het pijpen was. Peter hield het niet lang vol in Claudia, die met haar kut spieren je lul er bijna kan af knijpen. Karin kwam klaar van mijn bef beurt en ik deed een condoom om en begon haar te neuken. Ik ben niet bepaald klein geschapen weet ik, maar bij haar leek het wel een emmer snot zo ruim ze was.

  Ik ramde zo hard als ik kon en zag naast mij dat die jonge Duitser een kapotje omdeed en Claudia ging neuken. Ondertussen ramde ik zo hard bij Karin dat ze klaar kwam. Zelf voelde ik niets in de groten kut van haar en dacht die Duitser mijn wijf neuken dan ik dat jongen ding van hem en deed weer een nieuwe regenjas om, legde haar op haar rug en duwde hem bij haar naar binnen, dit mokkel was heerlijk strak en niet uitgewoond.

  Wat een vreemd gezicht mijn Claudia met haar benen wijt met een Duitser er in en ik naast haar een lekker jong ding aan het neuken. Ondanks dat er 30 man stond te kijken trokken wij ons daar niets van aan. Een dikke Duitser was naast Claudia gaan zitten en graaide aan haar tieten en hield zijn lul voor haar mond,maar daar paste ze voor.

  Claudia werd keihard geneukt naast mij en ik deed het zelfde en na een tijdje hielden we het niet meer en spoot ik dat mokkel vol die ook klaar kwam en de jongen Claudia. Overal hingen rollen papier en we maakte ons schoon ik deed mijn onderbroek weer aan en Claudia haar setje. Toen we naar de bar liepen kregen we applaus van een heel stel mensen. Aan de bar zaten we weer wat te kletsen met Peter en Karin.

  Karin zei tegen Claudia ga je mee naar de jacuzzi lekker bubbelen en liepen weg. Peter zei wat een lekker wijf is Claudia en zo lekker strak, op het eind van de avond is er een verkiezing van het nieuwe favorieten stel, zal ik jullie opgeven ik weet wel zeker dat jullie heel veel kans maken. Dan kom je met een foto aan de wall of Fame, maar je kan ook een trofee winnen met de Zwölf,dan moet de vrouw wel de Zwölf hebben gehaald. Ik vroeg wat dat was en hij zei dan moet Claudia het vanavond met twaalf kerels hebben gedaan die ik haar zijn klaar gekomen.

  Dan hoeven jullie nooit meer toegang te betalen om hier binnen te komen. Twee heeft ze er al dat kan heeft bijna iedereen gezien. Heeft Karin dat gehaald, nee zei Peter die kwam niet verder dan drie, dat verbaasde mijn niets dacht ik met die groten slobberkut van haar. Ik zei tegen Peter geef haar maar op, we zijn er toch met de gedachten dat ze mij thuis ook bedonderde ik zag dit als een mooie kans om haar eens terug te pakken. Na dat Peter Claudia had opgegeven liepen we naar de jacuzzi, waar de dames gezellig met een heel stel kerels inzat.

  Daar mocht niet in geneukt worden stond er Karin zat tussen twee kerels waarvan ze hun lul vast had. Claudia had even genoeg en duwde de kerels weg die haar steevast bij haar tieten pakten. Het werd al laat en er vertrokken zelfs al een paar stellen, we dronken nog wat met ze, n vieren aan de bar en toen werd er in het Duits omgeroepen dat Claudia en ik als de mooiste nieuwkomers in de club was uitgeroepen.

  We moesten naar voren komen en Claudia kreeg een bos bloemen van de manager en een paar kussen terwijl er foto, s werden gemaakt.

  Suus had haar tijgerhempje weer aangedaan. Ja hoor, maar geen slipje dus, haha! Aan de overkant van de bar zaten twee stellen te borrelen en te lachen. Ze waren naakt en zaten lekker wat aan elkaar te friemelen. Het was de groep swingers, die we al eerder tegengekomen waren. Ik zat op een barkruk in m’n kleine rode slipje. Suus zat op rand van haar barkruk met de benen wijd. Met haar linkerhand streelde ze de halfharde lul in mijn broekje en krabbelde met haar nagels heel voorzichtig over mijn eikel.

  We zaten zachtjes wat te kletsen. Maar het gesprek ging niet echt soepel, want ze moest steeds naar adem happen en dan rolden haar ogen naar opzij. Hij was langzaam haar poesje aan het likken. Suus streelde zachtjes zijn hoofd. Dat was een fantasie van haar. De mensen aan de overkant van de bar konden het niet zien, maar ze begrepen het wel lachend en knipogend. Een van de swingers-mannen liep om de bar heen en kwam nieuwsgierig onze kant op.

  Hij ontwaarde John in zijn cunnilingus positie. Zo kan ’t ook! Een knappe vrouw met een vrolijk open gezicht en mooi rood haar. Fraaie ronde borsten en imposante heupen. De man riep naar de bar-dame: Leg het bef-bed effe klaar!

  En hij pakte Linda handig beet en en met een klein gilletje van Linda tilde hij haar moeiteloos óp de bar. Ze zat nu op de rand van de bar en keek uitdagend onze kant uit. Olga kwam aanlopen met een comfortabel uitziend stoelmatras en legde dat op de bar.

  Linda ging achterover op het kussen liggen en stak haar benen in de lucht. Onder aan de toog, boven de bar, waren een soort stijgbeugels gemonteerd, waar ze haar voeten tegenaan zette. Ze lag nu wijdbeens met haar benen in de lucht. Haar vriend ging vol in de aanval op haar kale poes. Soppend en sappig werd het kutje gelikt. Af en toe nam ‘ie tussendoor gewoon een slok van zijn biertje! En ondertussen werd ‘ie ook nog gepijpt door de tweede dame.

  Dit hadden ze zo vaker gedaan, of in ieder geval geoefend, haha. De andere man van het gezelschap ging achter de bar bij Linda haar hoofd staan en begon haar borsten te masseren. Hij rolde haar tepels tussen zijn vingers en kneep er regelmatig in. Linda's beffer had inmiddels twee vingers in haar natte kut en bewoog ze heél snel in- en uit. En tegelijkertijd zoog hij als een bezetene op haar klit.

  Linda werd behoorlijk luidruchtig en ”ooooooohhhh. En ze squirtte een fontein in het gezicht van haar vriendje. Met geboeide interesse bekeken wij het schouwspel. We zaten eerste rang, tenslotte “Zijn jullie wel eens naar de hoeren geweest? Met enige schroom moesten we bekennen dat dat zo was.

  En met een knipoog: Slechts gekleed in haar tijgerprint hempje, met haar heerlijke billen er nét onderuitkomend, heupwiegde ze de bar uit. Ze keek nog even schalks achterom en gaf ons een knipoog. Haar borsten gingen zwoel heen en weer onder het shirt en haar altijd harde knopjes waren duidelijk te zien.

  We liepen langs de peeskamertjes. Het eerste had de gordijnen niet dicht en we zagen het stel uit de douche. In de douche Haha, deze ‘amateur-hoer’ had zowaar een ‘klant’. De vrouw lag achterover op het bed en toonde haar roze geschoren gat tussen haar gespreide trillende dikke dijen. Nu was het haar beurt.

  Haar man zat op zijn knieën voor het bed en was ijverig bezig het gat schoon te maken met zijn tong. Twee kamertjes verderop kwamen we een bekende tegen. Een voluptueuse blonde dame met een fraaie boezem en een uitdagende blik in de ogen. Het rode lampje boven de deur deed haar blonde haar rood opvlammen. Kost je wel een meier”. Ze ging al aardig op in haar rol. Suus ging ons voor naar het bed. Ik deed de deur dicht en wilde de gordijnen sluiten. Hèhè, er moest wel iets te zien blijven voor eventuele oplettende voorbijgangers natuurlijk.

  John en ik gingen op de rand van het bed zitten naast elkaar. De weelderige bos schaamhaar op haar pubes stak parmantig vooruit. Langzaam trok Suus haar tijgerprintje omhoog zodat haar E-cup borsten tevoorschijn kwamen. Stevig en rond, met twee fantastische tepels. Wat zijn ze toch geweldig. Ik wist dat dit haar enorm opwond, haar beide borsten tegelijkertijd verwend. Ze kwam voor ons staan en pakte haar melkfabriek met beide handen en duwde ze wat omhoog.

  We namen allebei een tepel in de mond en begonnen te zuigen, om ondertussen haar zalige lijf te strelen en haar borsten te kneden. Die HotWire tussen mijn tepels en mijn doos is nog intact hoor! Geil was ze dus alweer, het verbaasde me dan ook niet dat ze goed nat was toen ik haar kutje voelde. Goedkeurend keek ze naar haar twee ‘babies’ en ze streelde onze hoofden met haar handen. Wij stonden op en nu ging Suus op de rand van het bed zitten.

  Ze trok langzaam onze slips omlaag en riep: Onze piemels waren weer hard en sprongen tevoorschijn, blij dat ze verlost waren van de strakke broekjes. Ze stonden fier omhoog en waren lekker stijf. Als twee gehelmde soldaten op wacht.

  Ze begon bij mij met mijn ballen en likte langs de schacht omhoog. Even later cirkelde haar tong weer rond mijn eikel en ze maakte me gek door steeds nét niet mijn eikel in haar mond te nemen.

  Tegelijkertijd had ze John zijn paal in haar hand en ze trok er zachtjes aan. Ze keek naar allebei: Even lang en bijna even dik.  Maar het gesprek ging niet echt soepel, want ze moest steeds naar adem happen en dan rolden haar ogen naar opzij. Hij was langzaam haar poesje aan het likken. Suus streelde zachtjes zijn hoofd. Dat was een fantasie van haar. De mensen aan de overkant van de bar konden het niet zien, maar ze begrepen het wel lachend en knipogend. Een van de swingers-mannen liep om de bar heen en kwam nieuwsgierig onze kant op. Hij ontwaarde John in zijn cunnilingus positie. Zo kan ’t ook!

  Een knappe vrouw met een vrolijk open gezicht en mooi rood haar. Fraaie ronde borsten en imposante heupen. De man riep naar de bar-dame: Leg het bef-bed effe klaar! En hij pakte Linda handig beet en en met een klein gilletje van Linda tilde hij haar moeiteloos óp de bar. Ze zat nu op de rand van de bar en keek uitdagend onze kant uit.

  Olga kwam aanlopen met een comfortabel uitziend stoelmatras en legde dat op de bar. Linda ging achterover op het kussen liggen en stak haar benen in de lucht. Onder aan de toog, boven de bar, waren een soort stijgbeugels gemonteerd, waar ze haar voeten tegenaan zette. Ze lag nu wijdbeens met haar benen in de lucht. Haar vriend ging vol in de aanval op haar kale poes.

  Soppend en sappig werd het kutje gelikt. Af en toe nam ‘ie tussendoor gewoon een slok van zijn biertje! En ondertussen werd ‘ie ook nog gepijpt door de tweede dame. Dit hadden ze zo vaker gedaan, of in ieder geval geoefend, haha. De andere man van het gezelschap ging achter de bar bij Linda haar hoofd staan en begon haar borsten te masseren. Hij rolde haar tepels tussen zijn vingers en kneep er regelmatig in.

  Linda's beffer had inmiddels twee vingers in haar natte kut en bewoog ze heél snel in- en uit. En tegelijkertijd zoog hij als een bezetene op haar klit.

  Linda werd behoorlijk luidruchtig en ”ooooooohhhh. En ze squirtte een fontein in het gezicht van haar vriendje. Met geboeide interesse bekeken wij het schouwspel. We zaten eerste rang, tenslotte “Zijn jullie wel eens naar de hoeren geweest?

  Met enige schroom moesten we bekennen dat dat zo was. En met een knipoog: Slechts gekleed in haar tijgerprint hempje, met haar heerlijke billen er nét onderuitkomend, heupwiegde ze de bar uit. Ze keek nog even schalks achterom en gaf ons een knipoog. Haar borsten gingen zwoel heen en weer onder het shirt en haar altijd harde knopjes waren duidelijk te zien.

  We liepen langs de peeskamertjes. Het eerste had de gordijnen niet dicht en we zagen het stel uit de douche. In de douche Haha, deze ‘amateur-hoer’ had zowaar een ‘klant’. De vrouw lag achterover op het bed en toonde haar roze geschoren gat tussen haar gespreide trillende dikke dijen. Nu was het haar beurt. Haar man zat op zijn knieën voor het bed en was ijverig bezig het gat schoon te maken met zijn tong.

  Twee kamertjes verderop kwamen we een bekende tegen. Een voluptueuse blonde dame met een fraaie boezem en een uitdagende blik in de ogen. Het rode lampje boven de deur deed haar blonde haar rood opvlammen. Kost je wel een meier”. Ze ging al aardig op in haar rol. Suus ging ons voor naar het bed. Ik deed de deur dicht en wilde de gordijnen sluiten. Hèhè, er moest wel iets te zien blijven voor eventuele oplettende voorbijgangers natuurlijk. John en ik gingen op de rand van het bed zitten naast elkaar.

  De weelderige bos schaamhaar op haar pubes stak parmantig vooruit. Langzaam trok Suus haar tijgerprintje omhoog zodat haar E-cup borsten tevoorschijn kwamen.

  Stevig en rond, met twee fantastische tepels. Wat zijn ze toch geweldig. Ik wist dat dit haar enorm opwond, haar beide borsten tegelijkertijd verwend. Ze kwam voor ons staan en pakte haar melkfabriek met beide handen en duwde ze wat omhoog. We namen allebei een tepel in de mond en begonnen te zuigen, om ondertussen haar zalige lijf te strelen en haar borsten te kneden.

  Die HotWire tussen mijn tepels en mijn doos is nog intact hoor! Geil was ze dus alweer, het verbaasde me dan ook niet dat ze goed nat was toen ik haar kutje voelde. Goedkeurend keek ze naar haar twee ‘babies’ en ze streelde onze hoofden met haar handen.

  Wij stonden op en nu ging Suus op de rand van het bed zitten. Ze trok langzaam onze slips omlaag en riep: Onze piemels waren weer hard en sprongen tevoorschijn, blij dat ze verlost waren van de strakke broekjes.

  Ze stonden fier omhoog en waren lekker stijf. Als twee gehelmde soldaten op wacht. Ze begon bij mij met mijn ballen en likte langs de schacht omhoog. Even later cirkelde haar tong weer rond mijn eikel en ze maakte me gek door steeds nét niet mijn eikel in haar mond te nemen. Tegelijkertijd had ze John zijn paal in haar hand en ze trok er zachtjes aan. Ze keek naar allebei: Even lang en bijna even dik.

  Maar in ieder geval even lekker”. En met een ‘mmmmmm’ geluid schoof ze in eén keer nu de pik van John helemaal in haar mond. Het ontlokte aan John een goedkeurend gekreun. Met haar ogen dicht ze genoot ze van die lekkere lul in haar mond. Al sabbelend kreeg de hele eikel een likbeurt. Het werd tijd haar kutje er ook weer bij te betrekken.

  Want ze ging op haar rug op het bed liggen en deed haar benen wijd. Ze trok haar gaatje open, het roze vlees glom ons tegemoet als parels in een schelp in het zeewier. Snel ging ik achter Suus zitten, zo lag ze met haar rug tegen mij aan. Vandaar dat ik het u vroeg. Vandaag heeft u geluk want wordt er mogen ook een aantal alleenstaande mannen binnen worden gelaten Dus als alleenstaande man bent u vandaag meer dan welkom hoor!

  Ik was door zijn korte uitleg toch wel benieuwd geworden en ik had ook wel zin aan een neukertje, ik stond tenslotte alweer een aantal weken droog, als ik het aftrekken niet meerekende natuurlijk, dus ik was erg benieuwd naar hoe dit verder zou gaan, zodra ik tussen al die gelijkgestemden zou komen. Ik was nog niet binnen of ik kreeg al een lekker wijf aan mijn been te hangen. Ze was helemaal naakt, duidelijk dronken en had er zin in want ze begon aan mijn rits en knoop te frummelen.

  Ik kon het natuurlijk wel tegen gaan houden, maar waarom zou ik? Al snel kwam haar man erbij om mij even te keuren, gaf een duim omhoog aan zijn vrouw en keek mij lachend aan. Ik voelde hoe mijn broek ontdaan werd en ik merkte dat mijn lul in een erg warme hand lag, hij groeide al meteen door de snelle trekkende bewegingen die de vrouw maakte.

  Ik kon er niet meteen aan wennen, want we waren niet alleen daar en verschillende mensen keken naar ons, maar toen ik eindelijk doorhad dat dit heel normaal was in een swingers club, legde ik mij er al gauw bij neer en liet ik de mond van de bezopen vrouw om mijn pik toe, zodat ze op heel erg hongerige wijze mijn leuter diep en hard naar binnen kon zuigen.

  Haar keel stond al open want mijn hele lul verdween in die mond, haar onderlip raakte mijn ongeschoren ballen aan en toen mijn lul uit die keel weer tevoorschijn kwam, droop het kwijlt er vanaf, waarna de vrouw dit proces nog een aantal keertjes herhaalde. Ik was op dat moment zo ongeveer het meest geil als dat ik in jaren geweest was en dan komt het beest in mij naar boven.

  Het kom me geen ruk meer schelen dat andere mensen mijn blote stijve pik zagen en eigenlijk wond me dat juist op. Ik greep die snol bij de haren en trok haar vrij ruw omhoog, haar man keek toe en vond het allemaal wel prima, zijn vrouw hield blijkbaar van een beetje ruige sex, dus ik ging gewoon door.

  Ik drukte haar over een tafeltje dat vlak bij ons stonden trok haar lange wankele benen van elkaar ,sloeg haar hard met de vlakke hand op haar billen tot het daar rood werd en drukte mijn pik in haar sappige kutje.

  Ik neukte die slet hard, trok haar hoofd naar achteren door weer aan die haren te trekken en paalde die snol zo hard, dat het geluid van mijn vlees dat tegen het hare aan ramde door de hele club te horen was.

  Nog dieper drukte ik mijn pik in haar, trok uiteindelijk mijn lul weer uit haar en spuugde op haar anus, ze wist meteen hoe laat het was en likte zelfs haar lippen erbij af toen mijn eikel een weg probeerde te banen in haar kleine kontje. In eerste instantie ging het stukje bij beetje maar al snel doorboorde ik haar met mijn grote pik.

  Lesbische pjes neuken langs de snelweg


  lekker wijf neuken parenclub

  Lesbi naakt neuken in de vrachtwagen


  Ze zijn zo geil als boter en willen niets liever dan lekkerDe succesvolle vrouwelijke regisseur Anjali Kara presenteert een verzameling van sensuele verhalen iBFF betekent Best Friend Forever, en deze pornofilm geeft aan hoe ver de vriendschap metTengere tieners met kleine tietjes. Neem een kijkje in hun slaapkamertje. Zie hoe ze zich door wildeZet je maar schrap, want met deze DVD zit je er 4 uur lang warmpjes bij.

  De hoogpolige tapijten van Welkom in de realiteit! Borya is een geslepen talentscout die de straten van Praag afschuimt op zoekRuim baan voor werkelijk gigantische meloenen. Geniet van de tieten van Kagney Linn Karter, Sienna WNiets is zo zoet als twee vrouwen die de liefde voor elkaar ontdekken. Volg Karlie als ze haar verlaGras groeit vanzelf, maar als je het bevrucht groeit het nog veel harder.

  Al heel lang heb ik ook gevoelens voor vrouwen en zou dit graag verder willen ontdekken. Ik ben nooit verder gekomen dan een beetje zoenen met een vriendinnetje ooit maar daar is het bij gebleven. Ik raak onwijs opgewonden van het zien van een vrouwen lichaam en wil dit nu wel eens zelf voelen en proeven. Daarom zoek ik een lieve bi meid vrouw. Wij leuk stel uit hilversum zijn opzoek na die leuke dame. Al een tijdje zit ik deze website in de gaten te houden. Toch twijfelde ik altijd of ik mij hier wel aan zou melden.

  Dan hoeven jullie nooit meer toegang te betalen om hier binnen te komen. Twee heeft ze er al dat kan heeft bijna iedereen gezien. Heeft Karin dat gehaald, nee zei Peter die kwam niet verder dan drie, dat verbaasde mijn niets dacht ik met die groten slobberkut van haar. Ik zei tegen Peter geef haar maar op, we zijn er toch met de gedachten dat ze mij thuis ook bedonderde ik zag dit als een mooie kans om haar eens terug te pakken. Na dat Peter Claudia had opgegeven liepen we naar de jacuzzi, waar de dames gezellig met een heel stel kerels inzat.

  Daar mocht niet in geneukt worden stond er Karin zat tussen twee kerels waarvan ze hun lul vast had. Claudia had even genoeg en duwde de kerels weg die haar steevast bij haar tieten pakten. Het werd al laat en er vertrokken zelfs al een paar stellen, we dronken nog wat met ze, n vieren aan de bar en toen werd er in het Duits omgeroepen dat Claudia en ik als de mooiste nieuwkomers in de club was uitgeroepen. We moesten naar voren komen en Claudia kreeg een bos bloemen van de manager en een paar kussen terwijl er foto, s werden gemaakt.

  Hij legde uit onze foto, s bij de ingang aan de muur kwamen te hangen. Iedereen begon te roepen Zwölf Zwölf, wat betekend dat vroeg Claudia. Als je de vanavond nog tien kerel klaar krijgt, zijn jullie erelid voor het leven en mogen jullie hier altijd gratis naar binnen. Dat hoeft niet zei Claudia en wilde weg lopen, wacht zei de manager, daar wordt hier democratisch overgestemd en de meeste stemmen gelden.

  Natuurlijk klopte dat verhaal niet maar Peter had goed aangedrongen bij de manager dat ze zich moest laten gangbangen..

  Iedereen in de zaal stak zijn hand op man en vrouw en de manager zei nu kan je er niet meer onderuit. Claudia riep naar mij en zei dat doe ik niet hoor dat gaat me echt te ver.

  Wat kan jou het schelen zei ik we komen hier gewoon nooit meer en ik denk niet dat je er onder uit komt. Die Manager zei heel vriendelijk het valt wel mee je hebt een uur de tijd en jij bent zeker binnen een half uur klaar. Je hoeft er maar tien want twee heb je er het is al. Het is drie jaar geleden dat het een vrouw voor het laats is gelukt, je kunt de eer van Holland hooghouden je kiest wat ouder mannen die nog niets hebben gedaan vanavond en beren geil zijn die zijn zo klaar.

  De meiden van de club helpen ze al een eindje op weg en jij maakt het af. Claudia die door de aandacht en champagne als in een roes was zei kom dan maar. De manager zei ze doet het, wie van de mannen heeft het vanavond nog niet gedaan vroeg hij in de microfoon.

  Er liepen gelijk een heel stel kerels die alleen waren gekomen naar voren, die moeten flink betalen om binnen te komen en dan ook nog gokken of ze neuken, wat meestal niet gebeurd. Er lopen wel mooie meiden in de club maar die laten zich flink betalen hoorde ik dus dit was hun kans op gratis neuken.

  Het waren er ongeveer 20 schatte ik, die naakt in twee rijen moesten opstellen. Het publiek had de grootste schik natuurlijk er waren grote maar vooral kleine pikkies van ouwe dikke kerels die heel blij keken.

  Ik stond nog bij Claudia en de manager zei je kunt het beste een niet te klein geschapen man kiezen, die zijn het snelste klaar Claudia liep tussen de mannen door en koos er 10 uit allemaal dik boven de 50 jaar en gemiddeld geschapen. Claudia moest op een rubber matras met daarop een groot badlaken op het podium gaan liggen.

  Een van de meisjes trok haar slipje uit en deed een beetje glijmiddel op haar kutje. De andere meiden trokken die kerels hun lul stijf. De eerste was aan de beurt en ging bij haar naar binnen.

  Claudia die haar kut spieren heel hard kan aanspannen liet hem binnen de kortste keren klaarkomen. Aan de muur hing een bord met 12 haakjes en twee waren er al opgehangen en de derde kwam er bij. Die meiden deden goed hun best en trok en pijpte ze zo ver dat ze allemaal binnen de kortste kerel klaar kwamen in Claudia.

  Ze had er al 8 gehad dus in totaal 10 zag ik op het bord en Claudia hield een kleine pauze om iets te drinken en haar BH uit te doen. Ze hadden haar tieten uit haar cups gehaald en flink in geknepen wat duidelijk zeer was gaan doen. Ze was klaar voor het volgende, waarbij zij op hem ging zitten en hem met 5 keer op en neer gaan, liet klaar komen terwijl hij haar tieten vast had. Het laatste dacht ik maar zag niemand meer staan.

  Iedereen begon te roepen Dieter Dieter, Dieter. Als laatste moet Dieter altijd, zei Peter dat is een pornoacteur die hier tegen betaling de oudere vrouwen verwend. Dieter stapte uit het publiek wij hadden hem die avond nog niet gezien. Het was een grote Body Bulder met een klein broekje aan met een enorme bobbel er in.

  Hij liep op Claudia af en zei ik ben Zwölf en liet zijn broek zakken, het publiek juichte luit want ze wisten hoe groot hij geschapen was.

  Zo iets groots had ik ook nog nooit gezien, Claudia die op het podium zat met die grote lul voor haar ogen dacht ik ben toch al de hoer van vanavond en begon hem onder luit applaus van de aanwezigen te pijpen en had hem zo stijf en gaf hem een beste pijpbeurt en liet hem flink in haar keel glijden en spuugde er op.

  Ondertussen stond iedereen om ze heen en werd Claudia door de kerels die niet aan de beurt waren geweest, overal gepakt wat ze maar zo liet. Ze pakte een kapotje en deed het in haar mond en deed hem met haar mond om zijn lul waarbij er mensen begonnen te klappen en ging met haar benen wijt op het podium liggen.

  Iedereen kon zien dat ze kledder nat was en Dieter zijn geweer er zonder moeite in ging. Dieter ramde als een stier heen en weer in haar kut waarbij haar groten tieten in de wilde weg schommelde. De meisjes gingen naast haar zitten en begonnen elk op een tepel te zuigen en even later begon er een te zoenen met haar.

  Claudia was zo geil dat ze klaar kwam bij nummer Zwölf, het zweet gutste van haar hoofd en lichaam af. Claudia liet zich nog in een paar standjes neuken en kwam nog twee keer klaar, maar Dieter nog steeds niet dus de Zwölf was niet compleet. Nu moest Dieter op zijn rug en zakte Claudia over zijn lul, Dieter had zijn cockring al eerder afgedaan want hij hield hem bij Claudia zonder hulp wel omhoog.

  Claudia ging als een kikker op hem zitten en ik zag aan haar buikpieren dat ze haar kutspieren aanspande. Iedereen die aan haar aan het graaien was werd weggestuurd en Claudia ging als een Amazone heen en weer en steeds sneller en zei tegen Dieter pak mijn tieten vast knijp er in.

  Ook Pieter onze prof moest er aan geloven en kwam onder luitgejuich klaar. Zo das bist Zwölf zei Claudia, die zijn kapotje afdeed en hem helemaal leeg pijpten waarbij ze geen druppel verloren liet gaan. Zo een heel lang verhaal waarbij ik zo veel mogelijk onze belevenis heb willen vertellen in dit verhaal. Deze brunette was een lekker geil wijf die zich graag tussen de tieten liet neuken. Jammer genoeg heb ik daar geen seksfoto van.

  Dus jullie moeten het doen met deze ene topless amateur foto. We zijn nu alweer een jaar gescheiden, en ze is inmiddels alweer opnieuw getrouwd. Ze komt uit Rotterdam en haar naam is Joke van de Waal. We gingen wel eens naar een parenclub, en de mannen zagen het wel zitten om met deze rondborstige dame een pleziertje te hebben. En dat gebeurde dan ook vrijwel elke keer. DUs Mijn ex was eigenlijk niets anders dan een slet. De grote tieten van mijn ex-vrouw.

  Sommige mensen hebben heel wat te klagen over hun ex-vrouw, maar die van mij was echt helemaal gek! Ze was gewoon een echte slet! Ze liet zich neuken door echt iedereen, ze liet zich zelfs pakken door vrouwen. Maar af een toe een kutje likken of een pik pijpen in de club vind ik niet zo erg.

  Maar Helena uit Barendrecht wilde steeds meer! Zo lag ze op den duur met mijn beste vriend te wippen, of liet ze zich door de buurman neuken, en allemaal wanneer ik er niet bij was! Dat was dus niet afgesproken. Mijn biseksuele ex-vrouw aan de gang met een geil indo vrouwtje. Meest recente berichten Zij was een geil wijf Zij was een echte pijpslet Eva met de buurman Sletje met sproetjes Parkeerplaats slet. Sleutelwoorden amateur anaal Biseksueel Blond Borsten Brunette Cuckolding cumshot Dildo Doggystyle ex ex-vriendin exvriendin exvrouw exwijf Facial Gangbang interraciaal Iphone Jong kinky kont kutje Lingerie mobiel naakt naaktfoto Negerin Negers Neuken ondergespoten parenclub parkeerplaats piercing pijpen pijphoer Roodharig Seksfoto slet sperma stijve pik Tiener Topless trio zaad.

  Over ons Dating profielen Foto van je ex insturen. Vrouw zoekt sexdate Webcamsex Tienersex Gratis neuken. Ex-vrouw gangbang Mijn ex-vrouw hield wel van een gangbang, en liet zich dan ook regelmatig neuken in een parenclub.

  Mijn ex was gek op dubbel pijpen. Mijn ex-vrouw liet zich gewoon zonder condoom neuken. Twee pikken tegelijk pijpen kon mijn ex heel goed. Strip-paal in de slaapkamer geïnstalleerd. Mijn ex ligt op het bed met haar kutje te spelen. Naaktfoto van mijn ex. Geil, blond en nog eens heel lekker kunnen pijpen. Mijn ex ging graag naar de parenclub voor een gangbang. Ex-vrouw zit bovenop mij mijn pik te bereiden. Seksfoto van andere ex-vrouw ook mijn pik aan het bereiden.

  Mijn ex-vrouw liet zich graag likken.

  lekker wijf neuken parenclub