Recent Posts

  Sadistischer sex geile grote schaamlippen

  sadistischer sex geile grote schaamlippen

  ...

  Hete pruim bi vrouw zoekt stel  sadistischer sex geile grote schaamlippen

  ...  Vrouw zoekt grote lul vrouwen kleden elkaar uit


  Door de ringetjes kon Daddy een staafje steken met een slotje zodat haar vagina afgesloten werd. Tess kon zichzelf niet meer vingeren. Plassen ging nog maar net omdat haar vagina strak gesloten zat en haar binnenste schaamlipjes naar binnen gevouwen zaten en haar plasgaatje als het ware afsloot.

  Vandaar dat ze sinds haar nieuwe piercing lang bleef nadruppelen en constant plasdrang had. Haar blaascontrole was toch al ernstig verstoord door het herhaaldelijk gebruik van een katheder de afgopen maanden. Als een oudere dame is Tess nu veroordeeld tot het gebruik van inleggers om niet door te lekken en soms kreeg ze van Daddy ook een luierbroekje aan.

  Niet dat Tess zelf mocht kiezen. Daddy zocht sinds ze bij hem woonde haar kleding uit wat ze aan moest. Niets mocht ze zelf kiezen, zelfs haar schoenen, sokken, ondergoed, jas en wel of geen bh werd door hem bepaald.

  Het was zelfs zo dat al haar eigen kleding naar de kringloop was gegaan en dat Daddy andere kleding bij de kringloop had aangeschaft. Ze had nu nog maar een enkele lange spijkerbroek en voornamelijk vrij korte rokjes en jurkjes met bloemetjes en afgezet met kant. Ze liep er tegenwoordig dus nogal opvallend bij als een lolita-meisje met bijpassende voornamelijk witte of roze schoenen of laarsjes en opvallende kniekousen.

  Normaal gesproken moest Tess ouderwets grote onderbroeken aan met haar dikke antidoorlek inlegkruisjes. Als ze die dag een luierbroekje aan moest dan mocht ze er geen onderbroek over aan. Ze moest dus goed opletten in de bus of op de fiets of met bukken dat niemand haar luierbroekje zag. Een paar keer was Tess dit in de haast om niet te laat te komen vergeten.

  De persoon in kwestie had haar de hele busrit aan zitten staren. Tess voelde zich er erg ongemakkelijk bij. Zeker omdat ze voelde dat ze nat was. Ze ging dan ook naar Daddy's huis na een lange collegedag. Daddy had haar ook al naar de kapper gestuurd met de opdracht haar haar lichtroze te laten verven. In een paar maanden was Tess veranderd van een onopvallende studente naar een kinky opvallend meisje. Maar iedereen vond het mooi, schattig en prachtig hoe ze er bij liep.

  Maar niemand wist natuurlijk dat haar "vriend" niet echt haar vriend was maar een soort van Master van haar was. Dat Tess in feite zijn subje of zelfs zijn sexslavinnetje was. Natuurlijk mocht of moest ze haar studie doen van hem natuurlijk maar verder bepaalde hij wat ze moest doen.

  Hij had haar verboden om vrij gebruik te maken van het toilet. Ze moest het haar Daddy altijd vragen. Soms werd ze gedwongen op te houden.

  Ze moest altijd op haar prinsessenpotje midden in de woonkamer haar plasje doen. Ze mocht pas opstaan en haar broekje omhoog hijsen nadat Daddy toestemming had gegeven. Daddy had ook haar anticonseptiepillen in beslag genomen en weggegooid. Alleen hij bepaalde met wie ze sex mocht of moest hebben. Bovendien kon ze niet geneukt worden omdat haar vagina op slot zit en alleen Daddy de sleutel heeft.

  Niet dat Daddy haar niet neukte en niet in haar vagina klaarkwam. Hij hield precies haar menstruatie bij en berekende exact welke dagen Tess vruchtbaar was en welke dag ze een minimale kans had zwanger te worden. Op deze dag moest Tess thuisblijven en werd haar vaginaslot verwijderd en werd ze de hele dag intensief in haar vagina geneukt door Daddy. De hele dag bracht Tess dan naakt vastgesnoerd door in de speciale gynaecologen stoel met haar benen wijd in de beugels vastgezet.

  En Tess vond het heerlijk en keek er de hele maand al naar uit om weer haar Daddy's neuksletje te zijn. Maar vandaag zal dat niet gebeuren. Ze zit nu nog midden in haar vruchtbare periode had Daddy berekend.

  Het is zaterdag en dan moet Tess met Daddy mee naar de supermarkt en de bakker de wekelijkse boodschappen doen. De dagelijkse dingen en weer Tess haar Tenalady pads en haar Drynite luierbroekjes grootste maat. Tess is niet zo groot met haar 1,60 m lang en ook vrij slank op haar brede heupen en stevige billen na. Maar de grootste maat luierbroekjes passen perfect.

  De oudere kassadame lacht een beetje vreemd als altijd. Aan haar lachtje ziet Tess dat ze weet dat ze voor haar bestemd zijn en aan haar blik ziet Tess dat ze haar billen bustudeerd om te zien of ze nu een luierbroekje draagt. Eigenlijk wil ze het liefst expres haar kontje laten zien om de iritante kassiere te shockeren maar ze weet dat ze zich moet gedragen van Daddy.

  Tess heeft een hekel aan deze kassiere, ze zit er altijd en kijkt haar altijd zo neerbuigend aan. Net alsof ze weet dat ze haar Daddy's subje is. Bovendien gaat ze er van uit dat ze echt Daddy's dochter is. Tess kan er nog steeds niet goed aan wennen om haar kinderachtige ouderwetse jurkjes te moeten dragen. Bovendien mag ze geen bh aan van Daddy tenzij in uitzonderlijke situaties had hij gezegt niet wetende wat hij daarmee bedoelde. Best lastig met het inpakken van de boodschappen.

  Ook vandaag zag ze haar grote tepelhoven boven haar jurkje uitrolden. Verschrikt keek Tess om haar heen. Een oudere man keek snel opzij, hij moest het gezien hebben dus. Samen met Daddy dragen ze de boodschappen naar de auto en rijden naar Daddy's appartement terug en ruimen alles op.

  Vanmiddag gaan we iets leuks doen heeft Daddy al aan Tess laten weten. We gaan bij mijn oom op bezoek. Tess geloofde het en dacht er verder niet over na. Ze vroeg of ze eerst nog mocht plassen. Niet dat ze nodig moest maar voor de zekerheid.

  Maar Daddy weigerde vandaag en dat vond Tess wel vreemd. Meestal mocht ze gewoon haar potje pakken en haar plasje doen. Direct na de lunch vertrokken ze en na een kwartiertje stopte Daddy ergens in een straatje en parkeerde in een vak. In de straat waren een aantal huizenblokken. Rijtjeshuizen, allemaal hetzelfde en hetzelfde geschilderd.

  Waarschijnlijk huurhuizen dacht Tess. Hij begeleide haar naar de voordeur van nummer Een oudere man deed open. Hij zou een jaar of 70 zijn. Hij keek al direct geil uit zijn ogen en bekeek Tess van top tot teen. Tess moest midden in de woonkamer gaan staan. Daddy ging in de bank zitten en de oom liep kwijlend om haar heen. Hij gleed met zijn hand door Tess haar korte roze haar. Speelde met de plooitjes en kanten afwerking van haar vrolijke ouderwetse jurkje.

  Gleed met zijn handen over haar billen en over haar borsten. Tess haar tepels reageerden zoals altijd direct op deze aanraking en priemden al snel door de dunne stof van haar jurkje.

  Oom zijn beide handen gleden langs Tess haar witte kniekousen omhoog tot op haar billen en luierbroekje. Oom gooide haar jurkje omhoog, Tess moest haar jurkje omhooghouden terwijl oom met zijn handen over de luier gleed. Hij masseerde haar en drukte de luier zachtjes masserend tegen haar lichaam aan. Natuurlijk maakte dit Tess opgewonden en beet een beetje met haar tanden op haar lippen van geilheid. Haar benen en knieën wreef ze wat langs elkaar.

  Oom wist dat hij haar flink opgeilde. Maar ik had een heel ander beeld bij verkrachten en schudde van nee. Ik zal je leren! Ik vertel je wel wanneer je mag stoppen. Onder de druk van zijn hand waarmee hij ontsnappen onmogelijk maakte begon ik dan ook maar op zijn lul te zuigen. Jan greep mijn borsten en probeerde me nog geiler te maken.

  Eerst maar eens kijken of je nog maagd tussen je billen bent, je bent zo nat als een geile teef en vertel me niet dat je het niet wilt. Ik raakte gewoon in paniek. Maar Jan had al twee vingers in mijn gladgeschoren kut en kietelde mijn klitje.

  Jan wachtte dan ook geen moment, en op hetzelfde ogenblik voelde ik hoe zijn vette eikel de schaamlippen van mijn bloedhete kut spreidde, even haalde hij zijn eikel wat heen en weer, om deze goed glibberig te maken met mijn kutsappen die rijkelijk vloeiden, de boorden van mijn hold-ups waren gewoon doorweekt van al het vocht dat uit mijn kut druppelde. Op hetzelfde ogenblik voelde ik het genot, het was ineens heerlijk die enorme lul heen en weer te voelen glijden in mijn goed gesmeerde kut.

  Ik voelde alsmaar zijn ballen tegen mijn achterwerk tikken hetgeen mijn genot alleen nog maar verhoogde. In een oogwenk liet hij me klaar komen. Jan had moeite zijn lul in mijn kut te houden zo kronkelde ik op zijn lul. Even later vulde hij mijn kut met zijn dikke sperma, straal na straal voelde ik tegen mijn baarmoeder spatten.

  Het was blijkbaar niet bij hem opgekomen een condoom te gebruiken. Het kwam niet eens in me op om te denken dat hij misschien wel aan een besmettelijke ziekte leed. Blijkbaar blokkeerde mijn geilheid mijn denkvermogen. Toen hij zijn lul uit mijn kut liet glijden dacht ik, is dit nu een verkrachting? Die enorme lul van hem had wel mijn kut in brand gezet, maar ik had ook met volle teugen genoten!

  Ik hoopte dat hij vaker me met een bezoek wilde vereren. Maar ik juichte te vroeg. Opeens voelde ik zijn eikel tegen mijn anusgaatje. Ik was nog nooit in mijn kont geneukt en was bang dat die enorme lul schade aan zou richten. Maar zonder wat te zeggen ramde Jan zijn lul in mijn kont. Ook nu dreef Jan hem er tot aan zijn ballen in. Met een hand kneep hij gemeen hard in mijn borsten en met zijn andere bewerkte hij mijn klitje. Ik kwam keer op keer klaar en toen hij eindelijk weer een lading in mijn darmen spoot was ik kapot.

  Mijn kont stond in brand en dat was een heel naar gevoel. Schreeuwde Janine baldadig, zo hard dat Jim het hoorde. Jim schrok zich rot!

  Bacardi, waren die bekakte meisjes nou Bacardi aan het drinken? Hij rende naar het zwembad met een woeste blik in z'n ogen. Hij zach ze allemaal dansen met keiharde muziek en de fles Bacardi was half leeg! Brulde hij, je vader zei nog zo, zorg ervoor Jim, dat het geen zuippartij wordt!

  Hier met die fles! Smerige rukker die je bent! Wat zei ze nou tegen hem, Smerige Rukker? Wat bezield je Janine? Wat bezield jou Jim? De meisjes schrokken zich een hoedje van de ruzie. Jij hebt staan gluren toen Joyce zat te plassen en je hebt je schaamteloos in mijn tuin staan aftrekken! Dat is niet waar! Nu met een hoofd als een boei, hoe durf je?

  Ik moest ook even plassen, dat is alles! En je plas is een witte straal zeker? Alle meisjes begonnen nu keihard te lachen. Hou op Janine, je weet best dat je nu dingen verzint! Bekijk deze foto's maar is Jimmetje en ze gooide vijf prints naar hem toe. Hij pakte de papieren met een rood hoofd op en schrok zich rot. Daar stond ie, duidelijk in de tuin van de Boers familie, met een mega pik uit z'n gulp. Op weer een foto, zag je de enorme straal sperma in dikke klodders uit z'n pik schietten!

  Hij werd duizelig en kon niet goed meer nadenken. Nou heb je niks meer te zeggen hé smerige bemoeial? Ok Ok, sorry Janine, ik hield het niet meer, ik zag dat meisje met haar blote kut spelen, gehurkt in het gras, verdomme, ik, ik. Hij besefte dat hij in een gevaarlijke situatie terecht was gekomen.

  Ik denk niet dat mijn vader je nog langer hier wil hebben als ie ziet dat z'n tuinman staat te rukken op z'n dochter en haar vriendinnetjes van zeventien. Alles duizelde in zijn hoofd, het was waar wat ze zei en hij kon die baan niet missen. Ok, Ok, jij wint kreng, maar drink niet te veel O. Nee, nee, zo gemakkelijk kom je er niet van af Jimmetje, zei Janine denigrerend en op sadistische toon. Ik heb ook het e-mai adres van Joke je vrouw, moet ik de foto's even aan haar doorsturen soms?

  Nee godver Janine, niet doen, dan heb ik een scheiding, dat kan je niet menen, trilde zijn stem nu. De meisjes werden steeds opgewondener van Janine's gemene spel. De grote tuinman van vijfentwintig jaar oud stond nu verloren met z'n hoofd naar beneden. Alsjeblieft Janine, niet doen, pruttelde hij nog. Trek je broek uit! Je hoort me toch, broek uit! Hij had een rooie kop en besefte dat hij geen keus had. De meisjes joelden nu van opwinding.

  Hij trok z'n onderbroek uit en verloor bijna z'n evenwicht.. Hij deed het gelaten. Daar stond hij dan piemelnaakt voor 6 meisjes die hem uitlachten.

  Hij kreeg spontaan ook nog is een knots van een erectie en z'n pik stak recht voor hem uit. Ja Janine zei Joyce gespannen. Ga is even een beetje op die enorme eikel zuigen! Ik, ik, moet dat? Joyce liep naar de tuinman toe, pakte de grote piemel beet en hurkte voor 'm, ze stak de grote eikel in haar mond en sloot haar lippen erom heen.

  Dat was zeker waar je van fantaseerde? Toen je haar stond te bespiedden hé Jimmetje? Jim kreunde, hij hield dit niet lang vol zo. Joyce liet de helemaal opgezwollen keiharde eikel tussen haar lippen uit haar mond ploppen, er hing een lange sliert voorvocht aan haar lippen.

  Ze was helemaal geil geworden. Jim steunde en stond voor gek daar. Mag ik m'n broek wel weer aan dan? Zei Janine streng, er is helemaal niemand hier behave wij en toen je stond te rukken, kon het je ook niks schelen, hup aan het werk! Jezus, hij liep ongemakkelijk het gazon op, nog steeds met een enorme stijve lul, hij voelde zich vernederd en onbeschermd. Hij pakte de heggeschaar op en begon te knippen, daar waar ie was gebeleven. Wat waren ze nou van plan met 'm? Hij was bloed nerveus, keek omzich heen of niemand 'm zag.

  Tegelijkertijd werd Jim bloedgeil van alle dingen die ze wel niet met 'm zouden gaan doen, die rotttige kak tieners. Opeens hoorde hij de stem van Janine, kom hier Jim!

  Hij vreesde het ergste maar hij kon niet riskeren z'n baan te verliezen, haar vader kon hem zelfs aangeven en o god als ze zijn Joke de foto's zouden sturen. Hij liep angstig naar de meisjes toe, z'n enorme pik bleef keihard voor uit staan, hij probeerde met z'n handen het enorme harde ding af te dekken, dat lukte helemaal niet. Janine was duidelijk opgewonden en een beetje dronken, ze had een armbandje, een hondenlijn en haar paardrij zweepje bij zich.

  Ze moesten allemaal hard lachen. Kom iis hier met dat grote apparaat van je. Hij schuifelde naar Janine toe. Ze pakte de pik vast en kneep er een beetje in. Dat ding van je is nog steeds keihard hé? Heel behendi deed ze een klein leren armbandje om de witte pik met de gloeiende paarse eikel.

  Ze trok het net achter z'n eikel strak vast met een gespje, Auw auw zij Jim zachtjes. Ze pakte de hondenriem en klikte die vast aan het armbandje. Nu pakte ze het uiteinde van de hondenriem bij de lus en begon eeen beetje eraan te trekken. Auw, Auw, Janine, alsjeblieft! De meisjes lachte niet meer, ze keken allemaal heel erg geil naar de harde pik aan de riem. Ze liep een eindje weg en om de pijn van het bandje achter de eikel te voorkomen, probeerde Jim mee te lopen.

  Zo laten we in Laren onze rukkende tuinman uit! Zei Janine met een rot greins op haar gezicht. Nu moesten ze allemaal weer heel hard lachen, bijna histerisch klonken ze nu. Zo wil iemand de tuinman even een beetje uitlaten? Sandra hield het niet meer, ja ik, ja ik zei ze hitsig.

  Sandra was ook een beetje dronken. Kan ie ook rennen aan de lijn? Ja hoor zei Janine, zitten poot geven noem maar op. Sandra begon aan de lijn te trekken, de eikel knelde af en werd nog paarser. Sandra begon te rennen en Jim volgde angstig naast haar. Ze trok hard aan de riem en hij kermde, zo rende ze weer terug naar het groepje. Er hing een dikke druppel voorvocht aan de eikel en Jim hijgde helemaal. Zo op je handen en knieën! Snauwde Janine de arme Jim toe.

  Ok Ok zei Jim nu helemaal slaafs. Nu gaan we paardje rijden. Wie wil er op het ruk paardje? Jaaa, riepen ze allemaal. Janneke kom hier, trek je bikini broekje uit! Janneke was dronken en super geil, ze deed het meteen. Janneke had enorme borsten maar was niet zo lang. Zo zei Janine, ga maar op z'n rug zitten. Ze gaf haar het paardrij zweepje. Janneke deed één been omhoog en stapte op Jim's rug, e schaamde zich een beetje want haar kutje was geschoren en kletsnat van alle opwinding vandaag.

  Jim voelde de hete gliberrige kut met glijende open gedrukte schaamlippen over de onderkant van zijn rug glijden. Met haar liker hand pakte ze zijn schoudef vast.

  sadistischer sex geile grote schaamlippen

  Body to body massage limburg grote borsten priveontvangst


  Op deze dag moest Tess thuisblijven en werd haar vaginaslot verwijderd en werd ze de hele dag intensief in haar vagina geneukt door Daddy. De hele dag bracht Tess dan naakt vastgesnoerd door in de speciale gynaecologen stoel met haar benen wijd in de beugels vastgezet. En Tess vond het heerlijk en keek er de hele maand al naar uit om weer haar Daddy's neuksletje te zijn.

  Maar vandaag zal dat niet gebeuren. Ze zit nu nog midden in haar vruchtbare periode had Daddy berekend. Het is zaterdag en dan moet Tess met Daddy mee naar de supermarkt en de bakker de wekelijkse boodschappen doen. De dagelijkse dingen en weer Tess haar Tenalady pads en haar Drynite luierbroekjes grootste maat.

  Tess is niet zo groot met haar 1,60 m lang en ook vrij slank op haar brede heupen en stevige billen na. Maar de grootste maat luierbroekjes passen perfect. De oudere kassadame lacht een beetje vreemd als altijd. Aan haar lachtje ziet Tess dat ze weet dat ze voor haar bestemd zijn en aan haar blik ziet Tess dat ze haar billen bustudeerd om te zien of ze nu een luierbroekje draagt.

  Eigenlijk wil ze het liefst expres haar kontje laten zien om de iritante kassiere te shockeren maar ze weet dat ze zich moet gedragen van Daddy. Tess heeft een hekel aan deze kassiere, ze zit er altijd en kijkt haar altijd zo neerbuigend aan. Net alsof ze weet dat ze haar Daddy's subje is. Bovendien gaat ze er van uit dat ze echt Daddy's dochter is. Tess kan er nog steeds niet goed aan wennen om haar kinderachtige ouderwetse jurkjes te moeten dragen. Bovendien mag ze geen bh aan van Daddy tenzij in uitzonderlijke situaties had hij gezegt niet wetende wat hij daarmee bedoelde.

  Best lastig met het inpakken van de boodschappen. Ook vandaag zag ze haar grote tepelhoven boven haar jurkje uitrolden. Verschrikt keek Tess om haar heen. Een oudere man keek snel opzij, hij moest het gezien hebben dus. Samen met Daddy dragen ze de boodschappen naar de auto en rijden naar Daddy's appartement terug en ruimen alles op.

  Vanmiddag gaan we iets leuks doen heeft Daddy al aan Tess laten weten. We gaan bij mijn oom op bezoek. Tess geloofde het en dacht er verder niet over na. Ze vroeg of ze eerst nog mocht plassen. Niet dat ze nodig moest maar voor de zekerheid.

  Maar Daddy weigerde vandaag en dat vond Tess wel vreemd. Meestal mocht ze gewoon haar potje pakken en haar plasje doen. Direct na de lunch vertrokken ze en na een kwartiertje stopte Daddy ergens in een straatje en parkeerde in een vak. In de straat waren een aantal huizenblokken. Rijtjeshuizen, allemaal hetzelfde en hetzelfde geschilderd. Waarschijnlijk huurhuizen dacht Tess. Hij begeleide haar naar de voordeur van nummer Een oudere man deed open. Hij zou een jaar of 70 zijn.

  Hij keek al direct geil uit zijn ogen en bekeek Tess van top tot teen. Tess moest midden in de woonkamer gaan staan. Daddy ging in de bank zitten en de oom liep kwijlend om haar heen.

  Hij gleed met zijn hand door Tess haar korte roze haar. Speelde met de plooitjes en kanten afwerking van haar vrolijke ouderwetse jurkje. Gleed met zijn handen over haar billen en over haar borsten. Tess haar tepels reageerden zoals altijd direct op deze aanraking en priemden al snel door de dunne stof van haar jurkje.

  Oom zijn beide handen gleden langs Tess haar witte kniekousen omhoog tot op haar billen en luierbroekje. Oom gooide haar jurkje omhoog, Tess moest haar jurkje omhooghouden terwijl oom met zijn handen over de luier gleed. Hij masseerde haar en drukte de luier zachtjes masserend tegen haar lichaam aan. Natuurlijk maakte dit Tess opgewonden en beet een beetje met haar tanden op haar lippen van geilheid. Haar benen en knieën wreef ze wat langs elkaar.

  Oom wist dat hij haar flink opgeilde. Oom was er direct verlekkerd op en begon meteen op haar grote tepels te sabbelen. Tess voelde ondertussen haar broekje omlaag schuiven. Ze zag de hand van de oom tussen haar benen verdwijnen. Hij voelde haar schaamlippen. Hij speelde met de piercing. Oom hield zijn vingers voor Tess haar gezicht. Tess stak haar tong uit en likte zijn vingers schoon. Ze proefde haar eigen heerlijke ziltzout smakende kutvocht. Oom draaide Tess achtersevoren en liet haar bukken.

  Oom ging achter haar staan en liet zijn broek zakken. Hij trok Tess haar jurkje zo ver mogelijk over haar rug en drukte zonder pardon zijn geilvochtige eikel in Tess haar droge poepgaatje. Ze had dit niet meteen verwacht. Oom pakte in iedere hand een borst stevig vast en ramde in stevig tempo zijn lul in haar kontje op en neer.

  Tess had pijn en gilde "Pappa, pappa! Tess had ineens heel andere gedachten over de oom en haar Daddy en die waren op dit moment niet positief. Haar borsten deden pijn en hij ramde keihard in haar strakke kontje, dit vond ze niet leuk. Ze beet even de tanden op elkaar en dacht dat het zo gebeurd zou zijn met deze oude man. Maar helaas had Tess het mis. John zijn oom was blijkbaar nogal ervaren en nog vol energie en levenslust. Hij hield het ruim een half uur vol.

  Hij liet Tess haar hele lichaam schokken. Hij liet haar zelfs spuitend klaarkomen. Ze schreeuwde en gilde het uit. Daddy kwam erbij staan om haar mond dicht te houden anders stond er nog iemand aan de deur om te kijken wat er aan de hand was.

  Tess was helemaal leeggelopen. Alles had ze kletsnat gespoten, zichzelf, haar schoenen en kousen, haar luierbroekje en vooral de vloer. Gelukkig was het een zeilvloer met houtprint dus weer makkelijk schoon te dweilen. Niet lang nadat Tess begon te spuiten kwam ook oom klaar in Tess haar kontje. Hij perste nog even het laatste restje sperma in Tess haar kontgat en trok zijn lul eruit.

  Hij schoof direct Tess haar luierbroekje omhoog zodat ze niet opde vloer lekte maar alles in haar luier bleef. Daddy liet Tess weer rechtop gaan staan. Tot haar verbazing gaf de oom euro aan Daddy met de woorden "Tot de volgende keer, ik bel je nog wel over een paar weken" Daddy duwde Tess weer naar buiten naar de auto. Tess antwoorde een beetje boos en sjagrijnig "Niet leuk en het doet pijn" Daddy troostte haar "Je hebt goed je best gedaan hoor, als dank zal ik jou eens verwennen dat heb je wel verdiend" Daddy reed naar MacDonalds.

  Samen stapten ze uit en gingen ze naar binnen. Tess liep wat voorzichtig. Bij iedere stap die ze zette en bij elke schudbeweging van haar billen voelde ze het sperma van de oude man tussen haar billen glijden.

  Ze legde een knoop erin en liet het in de asbak op tafel vallen. Even later spreidde ze haar benen en ik wist dat ze gelikt wilde worden. Ik zonk tussen haar benen op mijn knieen en sloot mijn mond om haar duidelijk gezwollen kittelaar. Op dat moment hoorden we de voordeur dichtslaan.

  Ik schoot vlug in mijn broek en Ina trok zo mogelijk nog vlugger haar house-coat aan en ik had nog net tijd om met een uitgestreken smoel naast haar op de bank te gaan zitten toen de deur openging en Anke naar binnen stapte. Ze kwam naar ons toe, gaf haar moeder een zoen en mij een hand en ging aan de andere kant van de tafel zitten. Haar moeder stond op en zei, "Ik zal even koffie zetten". Even zag ik haar een blik op het condoom werpen, maar ze liet het toch maar liggen, blijkbaar bang dat Anke het dan juist zou zien.

  Terwijl ze in de keuken bezig was met de koffie zat ik gezellig met Anke te kouten. Sinds de laatste keer dat ik haar gezien had was ze nog vrouwelijker geworden, ze was net twintig dacht ik, maar haar aanblik was in staat bij veel mannen hartstocht op te wekken.

  Een aantal keren sloeg ze haar benen over elkaar en ik meende een glimp van een nylonboord te zien. Maar ik zou me wel vergissen dacht ik, de meeste meisjes droegen tegenwoordig een panty. Die dingen moesten door sexloze sadisten uitgevonden zijn. Wat ze ook droeg het was in ieder geval wel mooi, hele transparante zwarte nylons of panty, die haar benen nog welgevormder deden lijken dan ze al waren.

  Ina kwam met de koffie binnen en zette die voor ons neer. Anke nam voorzichtig een slok en zei, "Dat had ik nou net nodig zo'n lekker bakkie van mijn moeder ". Ineens zei ze, een gebaar makend naar de asbak, "Zo te zien hebben jullie jezelf aardig vermaakt". Ina begon te blozen en zei, "Ben heeft me laten zien hoe je een condoom moet gebruiken". Anke schoot in de lach en zei, "Vandaar dat je er zo bijloopt".

  Anke kwam zowat niet meer bij en zei, "Jammer dat ik niet eerder gekomen ben, dan had ik het ook kunnen zien". Ze keek haar moeder indringend aan en pakte het condoom uit de asbak. Vervolgens wierp ze mij een bewonderende blik toe. Ina pakte het condoom uit haar handen en liep ermee naar de keuken.

  Anke begon weer te lachen en zei tegen me, je vindt het toch niet erg dat ik jullie daarmee plaag? Ina was weer terug en nauwelijks was ze gaan zitten of Anke vroeg, "Mag hij het voor mij ook eens demonstreren? Ze had even tevoren geen woord teveel gezegd, Ina verbleekte letterlijk. Maar Anke was niet van haar stuk te brengen. Anke wierp mij een blik toe van help me eens even.

  Ik had er wel plezier in en zei, "Ik vind dat Anke best gelijk heeft en jij wel wat erg preuts bent". Anke raakte blijkbaar opgewonden en zei, "Hoe heb je dat gedaan, heb je jezelf afgetrokken of heb je hem in mijn moeder gevuld?

  Ina begon weer te blozen waarop Anke zei, "Zeg maar niks meer, ik weet het al". Ze liep op haar moeder toe en gaf haar een dikke zoen. Dat brak het ijs zogezegd, Ina draaide zich naar me toe en zei, "Zullen we het haar laten zien? Ina wist even niets te zeggen en toen flapte ze er uit, "Laat maar eens zien dat je net zo goed kunt neuken als je moeder ".

  Ze graaide een condoom uit haar zak en wierp dat uitdagend haar dochter toe. Deze maakte het pakje onmiddellijk open en gebaarde me mijn broek te laten zakken. Daaraan gaf ik maar wat al te graag gehoor. Ze pakte mijn lul, die hard als staal was, en rolde behendig het ding er op.

  Ze kneep me in mijn lul en zei op schalkse toon, "Als je gedacht had dat je me mocht ontmaagden dan moet ik je teleurstellen, maar misschien vind je het toch wel fijn". Ze ging op de bank zitten, trok haar slipje uit, stak haar benen iets omhoog en spreidde haar benen om mij toegang tot haar kleinood te verschaffen.

  Ik aarzelde geen moment, even wreef ik de eikel tussen haar schaamlippen heen en weer om hem goed nat te maken en daarna schoof ik hem centimeter voor centimeter in haar sappige kutje. Ze had prachtig volle schaamlippen, de aanblik ervan maakte me nog geiler dan ik al was, en ik genoot van elke haal. Anke liet zien dat ze echt wel enige ervaring had, ze streelde mijn ballen alsof ze nooit anders gedaan had.

  Was ik in haar moeder geweldig klaar gekomen, dit sloeg alles. Mijn stralen spoten met zulk een geweld naar buiten dat ik bang werd dat het condoom zou knappen. Gelukkig bleek dit van goede kwaliteit en overleefde het de aanslag. Aan de grimassen en kreunen van Anke was af te leiden dat ze meerdere malen een orgasme gehad had. Toen ik mijn lul even later uit haar liet glijden keek ze haar moeder aan en zei, "Kan ik hem af en toe niet eens van je lenen?

  Ina had dit alles met gemengde gevoelens aangezien. Ik hoopte dan ook dat mijn bereidwilligheid haar dochter te naaien niet onze onderlinge relaties zou verstoren. Ina zei, "Je kunt beter zelf een leuk vriendje zoeken".

  Anke pakte mijn lul beet en hield die iets omhoog. Ze bekeek aandachtig de inhoud en zei niets. Wel keek ze me met glinsterende ogen aan. Ik schoof het van mijn lul, maakte er een knoop in en deponeerde hem in de asbak. Ina ging nog een kop koffie voor ons halen. Anke boog zich naar me toe en fluisterde, "Was het net zo lekker als met mijn moeder?

  Als ik eerlijk was geweest had ik tegen haar gezegd dat het maar haar nog fijner was, maar ik denk dat als ik dat gedaan had een grote fout gemaakt had.

  Ik had al gemerkt dat Ina echt wel jaloers was op haar dochter en het mij kwalijk nam dat ik op het voorstel van haar dochter ingegaan was. Spijt had ik daarvan echter geenszins. Ik voelde me patent bij die twee vrouwen. Ik trok mijn broek weer aan en Anke haar slipje. Ze droeg inderdaad zoals ik al gezien meende te hebben nylons en geen panty. Telkens weer werd ik door het zien van zoiets behoorlijk opgewonden, het mocht dan wel ongemakkelijker voor vrouwen zijn dan een panty, wat mij betreft droegen alle vrouwen ze weer.

  Een kwartier later ging ze naar haar flat terug. Ze woonde dicht in de buurt hetgeen ik niet onaangenaam vond. Ik verwachtte verwijten van Ina te krijgen maar dat viel erg mee. Wel zei ze, "Dat had je beter niet kunnen doen, ze had je dochter kunnen zijn". Ze drukte me op de bank, maakte mijn broek los en haalde een kapotje uit haar zak. En vind jij de hotels ook zo duur? En kun je nergens een goedkope kamer per uur vind Vrouw zoekt man Linsey Hai    Ik ben Linsey, 19 jaar en nog steeds maagd.

  Ja dat lees je goedÖ  Schaam me er ook wel een beetje voor. Ben jij die lustige slaaf met sterke verlangens naar complete onmacht en vernedering? Vrouw zoekt man Valerie Hoi     Ik ben Valerie, 29 jaar en zou graag wat meer sexervaring willen! Ik ben geen maagd meer maar ja ik kan amper een pagina vullen met w Vrouw zoekt man linsey BDSM Silviesm Vrouw zoekt man Sandra Deze dames en paren zijn a Advertentie software Powered by Geilemarkt.

  Vacatures Vrouw zoekt man Vrouw zoekt vrouw Websites. Pagina 13 van 20

  sadistischer sex geile grote schaamlippen