Recent Posts

  Slavin biedt zich aan stijve lul in broek

  Vele one night stands dus, ik kocht condooms in grote verpakkingen. Soms bleven ze wat hangen de vrouwen maar als ze zich begonnen thuis te voelen en zaken naar hun hand wilden zetten vlogen ze eruit. Veel vrouwen bekeken me niet meer, anderen daar had ik nog een goede band mee en kwamen wel eens langs.

  Toen dus kwam ik Arlette tegen een vrouw niet helemaal mijn type eigenlijk, ik hou van grote slanke vrouwen. Ik heb zelfs al eens een vrouw bedankt voor de seks gewoon toen ze zich uitkleedde was dat erbarmelijk. Een b cupje waarvan de tepeltjes recht naar beneden wezen nee daar kan ik geen seks mee hebben.

  Dus nu ga ik er niet rechtstreeks van uit kleine tieten zijn vaste tieten. Ok Arlette was niet groot rond de 1. Ook had ze donkerbruin haar waar ik ja normaal val op blond.

  Maar ze was aangenaam in de babbel en had een leuk gezichtje. Hoe meer ik er mee praatte hoe meer ze me beviel en ik meer en meer nieuwsgierig werd. Nu was zij het die afstand hield en me niet toeliet eens anders omdat ik normaal alles bepaalde. Ik zag Arlette regelmatig gewoon en dat was gezellig en eerst na een maand ging ze een stap verder en kusten we.

  Ik wist nu al wat uit haar verleden, 32 en getrouwd geweest 5 jaar zelfs en nu al 4 jaar single. Ze bekende zelfs dat ik de 1ste man was na de scheiding dus 4 jaar seksloos. Binnenin dacht ik al aan hevige seks met haar, 4 jaar niets dus eenmaal het vuurtje aan zou het echt gaan vonken geven. Maar weer hield ze de boot af, geen seks zelfs geen aanrakingen en voor een stud als ik was dat dus zielig. We kenden elkaar nu al 2 maanden en dus ook ik stond droog nu.

  Op een zaterdagavond bij mij thuis zette ik alles op alles en zei schat we moeten eens dringend praten. Ze keek me aan en zei ja ik weet het maar… ik kwam ertussen en zei niks maar gewoon eerlijk zijn open en eerlijk. We zijn beide over de 30 we gaan geen jaren verkeren je bent geen maagd en ik ook niet.

  Ik sta 2 maanden droog en ik voel me daar ongemakkelijk bij dus ik ben daar eerlijk in ik wil seks punt. Als jij vind dat dit niet kan ok even goede vrienden maar dan passen we niet bij elkaar. Ze keek me aan met haar mooie groene ogen en zei, ik wil ook seks schat echt maar ik weet niet hoe ik het moet zeggen.

  Ik hou van wat aparte seks! Aparte seks zei ik? Leg uit vind ik zeer interessant. Ik hou van wat brute seks en vernederende en heb daar echt geen grenzen bij. Brute seks dat had ik nogal meegemaakt, meiden die hard willen genomen worden dus dat was geen probleem maar vernederend wat bedoel je daarmee.

  Alles zei ze, afsnauwen met zaken verbieden, straffen, tentoonstellen, uitlenen, opdrachten, alles wat je vraagt moet ik doen of laten. Dus je straffen bedoel je kletsen geven? Ze keek me hoopvol aan en zei ja als je dat wil uiteraard niet met blijvend letsel of zichtbaar ik moet wel kunnen blijven werken he. Ik was even sprakeloos en dacht na en Arlette zat naast mij deftig zoals altijd.

  Deftig, steeds zorgend dat haar jurkje goed hing zodat je nooit teveel van haar benen billen zou kunnen zien, ook bovenaan steeds zover dicht dat je niet teveel kon zien. Toen ik daar aan dacht, haar deftigheid en haar bekentenis, ik zei streng en ze verschoot van mijn stem, ok sta recht nu. Ze stond traag recht en ik zei komaan zeg! Ze stond recht en ik zat nog steeds keek nu naar haar op. Ik leunde naar achter en ging ontspannend zitten en zei, lang genoeg geduurd he dus nu is het tijd. Haal mijn lul uit mijn broek en ga dan terug recht staan.

  Ergens dacht ik van die zal wel protesteren maar niks ze hurkte neer en deed mijn riem los en mijn broek los. Mijn rits open en haar handje haalde heel voorzichtig mijn grote lul eruit en ze ging terug staan. Ze keek niet eens naar mijn lul waar ik toch trots op was. Nu ga je strippen en je zorgt ervoor dat je het zo geil doet dat hij recht komt, als je naakt bent en hij staat niet hangt er wat aan vast. Ze bewoog haar heupen en haar ogen dicht wiegend begon ze zich te ontkleden traag, plagend.

  Het jurkje viel op de grond en ze stond nu niet echt sexy in lingerie met panty. Ik heb nooit een vrouw zo sexy een panty zien uitdoen. Ze liet heel haar lichaam zien voor en achterkant en ik had zo naar haar kont gekeken dat ik verbaasd was toen ze weer omdraaide ik haar volle tieten zag.

  Groot of groter dan mijn voorkeur tieten en wat gezakt maar haar donkere tepels staken recht vooruit. Ze kneedde haar borsten en kneep in die tepels. Ze keek niet rechtstreeks naar mijn lul maar zag wel dat hij niet veel deed als mooi blijven liggen. Het was bij voorbaat een verloren zaak geweest voor haar, van een blote vrouw kreeg ik geen erectie. Toen ze traag haar slipje van haar kont pelde en ik haar compleet zag bleef hij liggen. Haar schaamhaar was getrimd en verzorgd maar het was er en daartussen zag ik wel haar kutlippen uitkomen steken.

  Ze wilde nu met haar vingers erdoor gaan maar ik zei stop; strippen had ik gezegd niks meer. Ze stopte en stond weer gewoon recht. Ik vroeg haar en is mijn lul stijf? Nee meester kreeg ik als antwoord. Wat nu he wat heb ik aan jou als mijn lul geen interesse heeft. Sorry meester meer niet. Doe de rest uit beval ik en zonder meer begon ze de rest van mijn kleren uit te doen tot ik ook naakt was.

  Ik wist het even niet meer en dus zei ga daar maar even staan ik moet nadenken en hups ze stond daar naast de zetel zonder te bewegen. Ik moest neuken dat was zeker een feit ik zou dit niet zo maar laten nee nee 2 maand niet neuken was lang genoeg geweest. Als ik ze zou laten pijpen was dat dan een straf? Denkelijk niet he maar ja je kan niet neuken met een slappe. Mezelf stijf maken is ook een afgang of ja dat zou kunnen en ook een straf misschien.

  Kom hier zei ik en ze kwam en godverdomme toch een lekker lijf hoor, die tieten bewogen wel echt lekker en die tepels stonden nog steeds even stijf. Hier op de mat voor mij op je knieën je hoofd tussen je armen je knieën van elkaar en kont omhoog. Wat een kont wauw, die reet mooi verzorgd niks bruins lekker sterretje en die spleet eronder ook mooi. Ze kon me nu dus niet zien en dus kon ik aan mijn lul komen. Het aanzicht van kut en kont en het even beroeren van mijn sabel liet hem snel omhoog komen.

  Kende Arlette veel van lullen? Had ze aan mijn slappe lul kunnen zien hoe groot hij werd of zou worden? Ik was trots op mijn 18,5cm en dikte die mocht er ook zijn vele meiden kregen hun vingers er niet rond. Ik ging achter haar staan mijn lul vast klaar om te neuken, eikel effe nat maken en dan duwde ik hem tegen haar kutsleuf.

  Het ging stroef ze was er niet op voorbereid maar zei niks. Ik kon er niet in dus gaf ik haar een pets op haar billen en kreeg een gilletje terug. Trok haar billen open spuugde ertussen en zei als hij nu niet in die vuil kut gaat duw ik hem zonde pardon in je strontgat maar neuken zal ik.

  Ja meester kwam er van vooraan. Hij schoof in haar kut en na 30 sec. Ik beukte zonder veel omhaal in haar kut en wat ik normaal nooit doe is de 1ste keer zonder condoom neuken wat nu dus wel het geval was. Oef dat deed deugd en ik liet hem even zitten tot ik besefte o ja en trok hem eruit en zei aflikken.

  Ze draaide heel lenig om en likte mijn lul af en kneep de laatste restjes eruit. Ik zei klaar ga maar terug staan naast de zetel. Ze ging staan en ik gaf aanwijzingen, voeten 50cm van elkaar en handen op de rug.

  Ik ging naar de keuken en gluurde naar haar en zag ze niet bewegen niets wauw. Ik ging douchen en kwam terug en ze stond er nog steeds en ik bekeek ze en zag sperma op de vloer liggen en aan haar billen en een sliert die aan haar kut hing. Is dat normaal zei ik streng dat jij hier alles bevuilt? Schoonmaken zei ik, ja meester en ik zag ze even rondkijken en dan hup op de knieën en ze likte het sperma van de vloer.

  Haar vingers gingen over haar billen en roomden het sperma eraf en zij likte het op. Ik zei ga die kut wassen ik ruik ze tot hier. Ze vertrok en kwam wat later terug en zette zich weer naast de zetel.

  Ik nam een pilsje en zette voor haar een groot glas water en zei drink dat leeg en dat deed ze. Na 10 minuten deed ik hetzelfde en 10min. Ik wist wat het probleem moest zijn haar blaas zat vol en hoe ging ze dat oplossen. Ik dacht ook wel na niks doen en ze zou plassen dan zou het hier wel een boeltje worden dus zei ik volg me en nam ze mee naar de keuken.

  Meevaller een stenen vloer nog en koud ook, neuken in de keuken vind ik zalig zei ik, pijp me! Ja meester en hup op de knieën begon ze te pijpen. Mijn lul was snel paraat tja na 2 maanden weer volop actie he. Ik zei ga liggen ik wil je smoel zien als ik je neuk en die tieten zien bewegen slet. Op de koude vloer gaan liggen met een overvolle blaas en dan wetend dat ik haar ging neuken dat moest verkeerd lopen.

  De eerste druppels negeerde ik want die waren er al voor ik mijn lul in haar kut ramde maar de rest kwam snel. Meester Meester sorry sorry maar ik kan niet en daar liep het.

  Ik voelde haar hete pis op mijn buik en ik trok mijn lul uit haar kut en zag haar pis eruit stromen ze kon het nu niet meer bedwingen. Vettig zwijn zei ik en trok me terug en riep schoonmaken en snel. Binnen bleef ik van de mat want mijn voeten waren nat van haar pis maar ik dronk ook nog snel water van de fles die daar stond. Zou ik het kunnen? Ik wachtte even en voelde of ik wel echt moest en ja het moest lukken.

  Ik ging terug naar de keuken waar Arlette met een dweil de vloer mooi aan het poetsen was. Doe je dat overal op de grond zeiken? Nee meester sorry meester. Je kan goed kuisen zie ik dus doe maar verder en nam mijn lul en ik hoopte echt dat het zou lukken. Het duurde even maar ik zette mijn gedachte op nul en dan liet ik het lopen.

  Ik plaste en ik was verbaasd dat Arlette zich spoedde om eronder te zitten en een deel van mijn pis op te vangen met haar mond. Het was erg druk, helemaal in het centrum van de stad. Mijn hart klopte in mijn keel, puur van spanning en opwinding, want ik had er wel heel erg veel zin in. Ik moest op een gegeven moment stil gaan staan en toen trok mijn vriend mijn jurkje aan de bovenkant zo naar beneden dat het ding wel aan bleef, maar dat mijn tieten eruit kwamen.

  Ik ha, zoals je wel begrepen hebt, geen ondergoed aan, dat mocht ik niet. Daar stond ik met mijn blote tieten en het viel meteen een aantal mensen op. Ik moest roepen dat ik het fijn vond dat mensen naar mij keken terwijl ik gepijnigd en vernederd werd, wat meteen een heleboel aandacht trok. Mensen die met hun mobieltje gingen filmen, alsof ze erop zaten te wachten dat er zoiets ging gebeuren die dag.

  Ze hadden nog gelijk ook, want daar was dat kinky stel uit een andere stad die de boel op stelten kwam zetten. Hij sloeg op mijn tieten en dat deed natuurlijk erg zeer.

  Hij nodigde mannen en ook vrouwen uit om het ook te komen doen. Iedereen bleef eerst wat afzijdig, maar uiteindelijk kwam er een jonge knul aan die het wel wilde doen. Hij sloeg op mijn tieten en raakte mijn tepels behoorlijk, wat extra zeer deed en waardoor ik de geilheid door mijn lijf voelde schieten. Mijn vriend pakte een handvol knijpers uit de tas en zette deze op meerdere plekken op mijn tieten, waardoor de pijn steeds heftiger werd. Hij ging aan mijn tepels zuigen en haalde gewoon zijn lul uit zijn broek.

  Hij had een enorme stijve en dat vond ik geweldig om te zien. Hij greep mijn jurkje beet en trok deze kapot, zodat ik alleen in hoge hakken op de grond zat. Hij greep mijn hoofd beet en begon mij in mijn keel te neuken, terwijl hij af en toe aan de ketting trok, zodat ik mij herinnerde dat ik onder zijn gezag stond. Ik moest op een gegeven moment op de grond gaan liggen met mijn bovenlijf. Hij haalde een zweepje uit de tas en sloeg op mijn billen Meerdere mannen en zelfs twee vrouwen kwamen eraan en sloegen ook op mijn billen en staken vingers in mijn kont en kut, het ging er behoorlijk heftig aan toe.

  Ondertussen werden er nog meer knijpers en andere klemmen over mijn lijf geplaatst en zoog ik nog steeds aan de lul van mijn liefje. Toen trok hij mij overeind, gooide mijn lichaam over een tafel op een terrasje en begon mij van achteren te neuken, terwijl hij mijn haren hard naar achteren trok en mij zo naaide, tot hij klaar ging komen. Ik moest schreeuwen dat ik een slet was en dat ik al neukend vernederd wilde worden.

  God wat ging hij ver dit keer, maar ik genoot er enorm van. Als we dat in mijn eigen woonplaats hadden gedaan dan was ik niet akkoord gegaan denk ik.

  ..

  Dikke lul in natte kut kale kutten


  Vele one night stands dus, ik kocht condooms in grote verpakkingen. Soms bleven ze wat hangen de vrouwen maar als ze zich begonnen thuis te voelen en zaken naar hun hand wilden zetten vlogen ze eruit. Veel vrouwen bekeken me niet meer, anderen daar had ik nog een goede band mee en kwamen wel eens langs. Toen dus kwam ik Arlette tegen een vrouw niet helemaal mijn type eigenlijk, ik hou van grote slanke vrouwen. Ik heb zelfs al eens een vrouw bedankt voor de seks gewoon toen ze zich uitkleedde was dat erbarmelijk.

  Een b cupje waarvan de tepeltjes recht naar beneden wezen nee daar kan ik geen seks mee hebben. Dus nu ga ik er niet rechtstreeks van uit kleine tieten zijn vaste tieten. Ok Arlette was niet groot rond de 1. Ook had ze donkerbruin haar waar ik ja normaal val op blond. Maar ze was aangenaam in de babbel en had een leuk gezichtje. Hoe meer ik er mee praatte hoe meer ze me beviel en ik meer en meer nieuwsgierig werd. Nu was zij het die afstand hield en me niet toeliet eens anders omdat ik normaal alles bepaalde.

  Ik zag Arlette regelmatig gewoon en dat was gezellig en eerst na een maand ging ze een stap verder en kusten we. Ik wist nu al wat uit haar verleden, 32 en getrouwd geweest 5 jaar zelfs en nu al 4 jaar single.

  Ze bekende zelfs dat ik de 1ste man was na de scheiding dus 4 jaar seksloos. Binnenin dacht ik al aan hevige seks met haar, 4 jaar niets dus eenmaal het vuurtje aan zou het echt gaan vonken geven. Maar weer hield ze de boot af, geen seks zelfs geen aanrakingen en voor een stud als ik was dat dus zielig. We kenden elkaar nu al 2 maanden en dus ook ik stond droog nu. Op een zaterdagavond bij mij thuis zette ik alles op alles en zei schat we moeten eens dringend praten.

  Ze keek me aan en zei ja ik weet het maar… ik kwam ertussen en zei niks maar gewoon eerlijk zijn open en eerlijk. We zijn beide over de 30 we gaan geen jaren verkeren je bent geen maagd en ik ook niet. Ik sta 2 maanden droog en ik voel me daar ongemakkelijk bij dus ik ben daar eerlijk in ik wil seks punt. Als jij vind dat dit niet kan ok even goede vrienden maar dan passen we niet bij elkaar. Ze keek me aan met haar mooie groene ogen en zei, ik wil ook seks schat echt maar ik weet niet hoe ik het moet zeggen.

  Ik hou van wat aparte seks! Aparte seks zei ik? Leg uit vind ik zeer interessant. Ik hou van wat brute seks en vernederende en heb daar echt geen grenzen bij.

  Brute seks dat had ik nogal meegemaakt, meiden die hard willen genomen worden dus dat was geen probleem maar vernederend wat bedoel je daarmee. Alles zei ze, afsnauwen met zaken verbieden, straffen, tentoonstellen, uitlenen, opdrachten, alles wat je vraagt moet ik doen of laten.

  Dus je straffen bedoel je kletsen geven? Ze keek me hoopvol aan en zei ja als je dat wil uiteraard niet met blijvend letsel of zichtbaar ik moet wel kunnen blijven werken he. Ik was even sprakeloos en dacht na en Arlette zat naast mij deftig zoals altijd. Deftig, steeds zorgend dat haar jurkje goed hing zodat je nooit teveel van haar benen billen zou kunnen zien, ook bovenaan steeds zover dicht dat je niet teveel kon zien. Toen ik daar aan dacht, haar deftigheid en haar bekentenis, ik zei streng en ze verschoot van mijn stem, ok sta recht nu.

  Ze stond traag recht en ik zei komaan zeg! Ze stond recht en ik zat nog steeds keek nu naar haar op. Ik leunde naar achter en ging ontspannend zitten en zei, lang genoeg geduurd he dus nu is het tijd. Haal mijn lul uit mijn broek en ga dan terug recht staan.

  Ergens dacht ik van die zal wel protesteren maar niks ze hurkte neer en deed mijn riem los en mijn broek los. Mijn rits open en haar handje haalde heel voorzichtig mijn grote lul eruit en ze ging terug staan. Ze keek niet eens naar mijn lul waar ik toch trots op was. Nu ga je strippen en je zorgt ervoor dat je het zo geil doet dat hij recht komt, als je naakt bent en hij staat niet hangt er wat aan vast.

  Ze bewoog haar heupen en haar ogen dicht wiegend begon ze zich te ontkleden traag, plagend. Het jurkje viel op de grond en ze stond nu niet echt sexy in lingerie met panty. Ik heb nooit een vrouw zo sexy een panty zien uitdoen. Ze liet heel haar lichaam zien voor en achterkant en ik had zo naar haar kont gekeken dat ik verbaasd was toen ze weer omdraaide ik haar volle tieten zag. Groot of groter dan mijn voorkeur tieten en wat gezakt maar haar donkere tepels staken recht vooruit.

  Ze kneedde haar borsten en kneep in die tepels. Ze keek niet rechtstreeks naar mijn lul maar zag wel dat hij niet veel deed als mooi blijven liggen. Het was bij voorbaat een verloren zaak geweest voor haar, van een blote vrouw kreeg ik geen erectie. Toen ze traag haar slipje van haar kont pelde en ik haar compleet zag bleef hij liggen.

  Haar schaamhaar was getrimd en verzorgd maar het was er en daartussen zag ik wel haar kutlippen uitkomen steken. Ze wilde nu met haar vingers erdoor gaan maar ik zei stop; strippen had ik gezegd niks meer.

  Ze stopte en stond weer gewoon recht. Ik vroeg haar en is mijn lul stijf? Nee meester kreeg ik als antwoord. Wat nu he wat heb ik aan jou als mijn lul geen interesse heeft. Sorry meester meer niet. Doe de rest uit beval ik en zonder meer begon ze de rest van mijn kleren uit te doen tot ik ook naakt was. Ik wist het even niet meer en dus zei ga daar maar even staan ik moet nadenken en hups ze stond daar naast de zetel zonder te bewegen.

  Ik moest neuken dat was zeker een feit ik zou dit niet zo maar laten nee nee 2 maand niet neuken was lang genoeg geweest. Als ik ze zou laten pijpen was dat dan een straf?

  Denkelijk niet he maar ja je kan niet neuken met een slappe. Mezelf stijf maken is ook een afgang of ja dat zou kunnen en ook een straf misschien. Kom hier zei ik en ze kwam en godverdomme toch een lekker lijf hoor, die tieten bewogen wel echt lekker en die tepels stonden nog steeds even stijf. Hier op de mat voor mij op je knieën je hoofd tussen je armen je knieën van elkaar en kont omhoog.

  Wat een kont wauw, die reet mooi verzorgd niks bruins lekker sterretje en die spleet eronder ook mooi. Ze kon me nu dus niet zien en dus kon ik aan mijn lul komen. Het aanzicht van kut en kont en het even beroeren van mijn sabel liet hem snel omhoog komen. Kende Arlette veel van lullen? Had ze aan mijn slappe lul kunnen zien hoe groot hij werd of zou worden? Ik was trots op mijn 18,5cm en dikte die mocht er ook zijn vele meiden kregen hun vingers er niet rond.

  Ik ging achter haar staan mijn lul vast klaar om te neuken, eikel effe nat maken en dan duwde ik hem tegen haar kutsleuf. Het ging stroef ze was er niet op voorbereid maar zei niks. Ik kon er niet in dus gaf ik haar een pets op haar billen en kreeg een gilletje terug. Trok haar billen open spuugde ertussen en zei als hij nu niet in die vuil kut gaat duw ik hem zonde pardon in je strontgat maar neuken zal ik.

  Ja meester kwam er van vooraan. Hij schoof in haar kut en na 30 sec. Ik beukte zonder veel omhaal in haar kut en wat ik normaal nooit doe is de 1ste keer zonder condoom neuken wat nu dus wel het geval was. Oef dat deed deugd en ik liet hem even zitten tot ik besefte o ja en trok hem eruit en zei aflikken. Ze draaide heel lenig om en likte mijn lul af en kneep de laatste restjes eruit. Ik zei klaar ga maar terug staan naast de zetel. Ze ging staan en ik gaf aanwijzingen, voeten 50cm van elkaar en handen op de rug.

  Ik ging naar de keuken en gluurde naar haar en zag ze niet bewegen niets wauw. Ik ging douchen en kwam terug en ze stond er nog steeds en ik bekeek ze en zag sperma op de vloer liggen en aan haar billen en een sliert die aan haar kut hing.

  Is dat normaal zei ik streng dat jij hier alles bevuilt? Schoonmaken zei ik, ja meester en ik zag ze even rondkijken en dan hup op de knieën en ze likte het sperma van de vloer. Haar vingers gingen over haar billen en roomden het sperma eraf en zij likte het op. Ik zei ga die kut wassen ik ruik ze tot hier. Ze vertrok en kwam wat later terug en zette zich weer naast de zetel.

  Ik nam een pilsje en zette voor haar een groot glas water en zei drink dat leeg en dat deed ze. Na 10 minuten deed ik hetzelfde en 10min. Ik wist wat het probleem moest zijn haar blaas zat vol en hoe ging ze dat oplossen.

  Ik dacht ook wel na niks doen en ze zou plassen dan zou het hier wel een boeltje worden dus zei ik volg me en nam ze mee naar de keuken. Meevaller een stenen vloer nog en koud ook, neuken in de keuken vind ik zalig zei ik, pijp me! Ja meester en hup op de knieën begon ze te pijpen. Mijn lul was snel paraat tja na 2 maanden weer volop actie he. Ik zei ga liggen ik wil je smoel zien als ik je neuk en die tieten zien bewegen slet. Op de koude vloer gaan liggen met een overvolle blaas en dan wetend dat ik haar ging neuken dat moest verkeerd lopen.

  De eerste druppels negeerde ik want die waren er al voor ik mijn lul in haar kut ramde maar de rest kwam snel. Meester Meester sorry sorry maar ik kan niet en daar liep het. Ik voelde haar hete pis op mijn buik en ik trok mijn lul uit haar kut en zag haar pis eruit stromen ze kon het nu niet meer bedwingen.

  Vettig zwijn zei ik en trok me terug en riep schoonmaken en snel. Binnen bleef ik van de mat want mijn voeten waren nat van haar pis maar ik dronk ook nog snel water van de fles die daar stond. Zou ik het kunnen? Ik wachtte even en voelde of ik wel echt moest en ja het moest lukken.

  Ik ging terug naar de keuken waar Arlette met een dweil de vloer mooi aan het poetsen was. Doe je dat overal op de grond zeiken? Nee meester sorry meester.

  Je kan goed kuisen zie ik dus doe maar verder en nam mijn lul en ik hoopte echt dat het zou lukken. Het duurde even maar ik zette mijn gedachte op nul en dan liet ik het lopen. Ik plaste en ik was verbaasd dat Arlette zich spoedde om eronder te zitten en een deel van mijn pis op te vangen met haar mond. Het was erg druk, helemaal in het centrum van de stad. Mijn hart klopte in mijn keel, puur van spanning en opwinding, want ik had er wel heel erg veel zin in. Ik moest op een gegeven moment stil gaan staan en toen trok mijn vriend mijn jurkje aan de bovenkant zo naar beneden dat het ding wel aan bleef, maar dat mijn tieten eruit kwamen.

  Ik ha, zoals je wel begrepen hebt, geen ondergoed aan, dat mocht ik niet. Daar stond ik met mijn blote tieten en het viel meteen een aantal mensen op. Ik moest roepen dat ik het fijn vond dat mensen naar mij keken terwijl ik gepijnigd en vernederd werd, wat meteen een heleboel aandacht trok. Mensen die met hun mobieltje gingen filmen, alsof ze erop zaten te wachten dat er zoiets ging gebeuren die dag.

  Ze hadden nog gelijk ook, want daar was dat kinky stel uit een andere stad die de boel op stelten kwam zetten. Hij sloeg op mijn tieten en dat deed natuurlijk erg zeer. Hij nodigde mannen en ook vrouwen uit om het ook te komen doen. Iedereen bleef eerst wat afzijdig, maar uiteindelijk kwam er een jonge knul aan die het wel wilde doen.

  Hij sloeg op mijn tieten en raakte mijn tepels behoorlijk, wat extra zeer deed en waardoor ik de geilheid door mijn lijf voelde schieten. Mijn vriend pakte een handvol knijpers uit de tas en zette deze op meerdere plekken op mijn tieten, waardoor de pijn steeds heftiger werd. Hij ging aan mijn tepels zuigen en haalde gewoon zijn lul uit zijn broek.

  Hij had een enorme stijve en dat vond ik geweldig om te zien. Hij greep mijn jurkje beet en trok deze kapot, zodat ik alleen in hoge hakken op de grond zat.

  Hij greep mijn hoofd beet en begon mij in mijn keel te neuken, terwijl hij af en toe aan de ketting trok, zodat ik mij herinnerde dat ik onder zijn gezag stond. Ik moest op een gegeven moment op de grond gaan liggen met mijn bovenlijf. Hij haalde een zweepje uit de tas en sloeg op mijn billen Meerdere mannen en zelfs twee vrouwen kwamen eraan en sloegen ook op mijn billen en staken vingers in mijn kont en kut, het ging er behoorlijk heftig aan toe. Ondertussen werden er nog meer knijpers en andere klemmen over mijn lijf geplaatst en zoog ik nog steeds aan de lul van mijn liefje.

  Toen trok hij mij overeind, gooide mijn lichaam over een tafel op een terrasje en begon mij van achteren te neuken, terwijl hij mijn haren hard naar achteren trok en mij zo naaide, tot hij klaar ging komen. Ik moest schreeuwen dat ik een slet was en dat ik al neukend vernederd wilde worden. God wat ging hij ver dit keer, maar ik genoot er enorm van. Als we dat in mijn eigen woonplaats hadden gedaan dan was ik niet akkoord gegaan denk ik.

  ..  3 vrouwen 1 man 06 escort


  Turkse vrouw geneukt burensex